PDA

Zobacz pełn± wersję : Nabywanie graczy :)

K.a.r.i.n.k.a
24-01-2011, 07:08
Witam wszystkich :)
A wiec mamy nowy serwer i teraz trzeba zbierać graczy :) z tego co widzialam powklejali¶my z filoszem reklamy na inne serwy... pasuje to robić dalej :) trzeba wysyłać ip innym gracz± nawet na steam (grupy) :) zawsze jest paru dostępnych którzy wejd± :)
Fakt faktem musimy co¶ zrobić bo narazie jest tak ze na 4fun nie ma graczy a na pierwszym serwie full (nawet slotów już jest 24) także jest grono adminów którzy mog± się tym zaj±ć tak samo stali gracze którzy dobrze wiedz± o nowym serwerze :)
Bierzemy sie wszyscy do roboty :) :)
:p:p

Miłego Dnia :):D

filoszek
24-01-2011, 09:34
Ja staram się jak mogę z reklamowaniem serwera.
Zapraszam jak najwięcej moich znajomych i wchodzę często na 4fun.

Radze, żeby inni się też zaangażowali :)

K.a.r.i.n.k.a
24-01-2011, 19:10
też się staram ale w 2 wiele nie zdziałamy :)

D4NEK O_o
24-01-2011, 23:16
K.a.r.i.n.k.a wiem może ostatni gram bardzo rzadko na serwie 4fun ale reklamuje dzi¶ przez cały dzień wydałem na steam zaproszenie na serwa okol 30 znajomym i efekty s± był siwy i apollo tylko tych za uwarzyłem pewnie z czasem będ± się pojawiać więcej osób na serwerach to kwestia czasu ale mogła¶ za uwarzyć że też w jaki¶ sposób dzi¶ reklamuje kociaku :**
PS
w 2 wiele owszem ale jeszcze pewnie moge ja się do tej grupy doł±czyć i POR57AK Kupsztal czy też wiem ze reklamuje i nie wiem czy nadal to czyni ale nie wnikam w to HeadStyle (Cwaniaczek ) to już jest nas około 5 osób to już jest co¶ innego Pozdrawiam całuję :**