Zobacz pełną wersję : Koniec....
HeadStyle
23-01-2011, 12:10
No to Kur wa wypadalo by sie pożegnac.
Admin Kupsztal.... ukazal mi swoja chorobe jaka jest Analfabetyzm, bardzo Mi cię żal ale z jednej str. radość bo wiecej Cię nie spotkam. Skumajcie to dał mi Bana na 60 min za kaleczenie polskiej mowy i wplatywanie w nasza gadke sformulowan religijnych, poprostu szkoda mi Cie ale jak ci ulzylo to ok. Niby Swoja postawa która wyrazalem zdaniem wspomnianego wczesniej admina, odstraszalem ludzi, bylem nie ogarniety(nie umialem dac unbana, poniewaz zapomnialem) no i beszczelne zachowanie wobec jego osoby(aż mu C*** strzelił z wrażenia tak napisał). Wielu z was zapamięta Mnie jako dobroczyńce inny jako Humorystycznego gracza a inni jako nieogarnietego admina. Ale i tak sie ciesze ze was spotkalem i z wami gralem wymienie pare osób (Zimny, Karinka, Danek, Pro57, ReDMaN...) to zaledwie garstka osob ktore cenilem i bede cenil. Szczególne podziękowania kieruje do Admina PRO57AR, życzę ci Jak najlepiej z Twoim serverem, dobrania ogarniętych adminów i duzo graczy. Mój wkład włożony w pomysły i propozycje pójdzie namarne, ale może komuś z was się to uda zrobić, bo pomysły według Mnie byly dobre. A tak na Koniec Pozdrawiam was, bo nie mam po co grac na serverowni CS-Portal poniewaz na 1 mam bana na config za wyzywanie a na 2 za wchodzenie bede dostawał bany. Los tak chciał bym keidys odeszedł od was.
Aha no i nie usuwajcie tego tematu, niech każdy gracz Cs-Portal dowie się o administracji i o uczciwych graczach.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Cwaniaczek<3
filoszek
23-01-2011, 12:17
Moim zdaniem Kupsztal zrobił dobrze.
Dobrze Ci idzie w Cs ale jesteś nie ogarnięty, dałeś mi bana, a potem nie umiałeś mi dać ub.
Admin powinien przynajmniej znać podstawy amx.
No to wiesz :/
Sorry i żegnam.
HeadStyle
23-01-2011, 12:22
HyHy...Dac unbana? Dobra spoko, że jesteś bratem Kupsztala i że on Ci ku rwa to powiedzial to mi lata ale za reklame chyba jest ban na 5 min nie ważne czy jestes bratem admina
HeadStyle
23-01-2011, 12:26
Aha i Ps. żeby zostac adminem nie trzeba być skilerem?
Witam serdecznie wszystkich graczy serwera CS-portal 4fun.Z góry chciałbym przeprosić cwaniaczka jako kolegę,ale to co się stało znacznie znieważyło i znieważa serwer.Ten oto admin okazał się nieodpowiedzialnym gówniarzem nie potrafi pełnić roli admina,zachowuje się jakby miał 10 lat.Bawi się w teleporty graczy i ma przy tym zabawę .Sami powiedzcie czy takie zachowanie nie psuje zdania o tym serwerze??.Gracze będą przez to rzadziej wracać na serwer.Jestem w stanie zastąpić jego stanowisko i naprawiać jego błędy a także reklamować serwer dziękuje zimny pozdro.
filoszek
23-01-2011, 12:33
Cwaniaczek co do mojego bana za reklamę.
1. Miałem jakiegoś binda, ale zaraz go usunąłem.
2. Kazałeś reklamować nasz serw na innych serwach, więc to zrobiłem i przez te reklamowanie miałem binda.
3. Chciałem dobrze, ale Ty nie zastanowiłeś się ani przez chwilę i ban.
A i zgadzam się z Zimnym w 100%.
D4NEK O_o
23-01-2011, 12:35
Za reklamę ban jest miej więcej od 5 minut do nawet tygodnia ban należy jak często i jak nachalnie się coś reklamuje i cwaniaczek ma racje za reklamę ban się należy ale jeżeli ktoś nie zna podstaw amx to raczej powinien dostać adma tymczasowego np na 2 tygodnie na poduczenie się i czy przypomnienie sobie jak powinno się posługiwać amx chyba nie ma osoby która zna all komody amx na pamięć więc tego nie trzeba od adminów wymagać moim zdanie od adminów powinno się wymagać sprawiedliwości ( po stronności ) rozwiązywania i pomagania gracza w chwili kiedy gra czit hax czy osoba obrażająca Nie będę mówił kto ma racje bo nie wiem o co chodzi itd ale wina zawsze leży po 2 stronach pozdrawiam
filoszek
23-01-2011, 12:41
Ban za reklamę już wytłumaczyłem dlaczego reklamowałem (przypadkowo).
A co do amx, banowanie i ub to są podstawy amx!!!
Nie musi znać wszystkich tych kodów, ale bez przesady, żeby nie wiedzieć jak dać ub. :/
D4NEK O_o
23-01-2011, 12:42
Z zimny niestety Cwaniaczek muszę się zgodzić też jesteś moim dobrym kumplem ( tak jak zimny) fajnie się z tobą gra ale admin nie powinien robić takich teleportów i się bawić ja się o takie rzeczy nie gniewam ale inni jak zauważyłem tak można raz tak zrobić( dla jaj jak jest mało osób) ale nie cały czas czy bynajmniej nie często a ta kłótnia to taka o pietrusze jak mówiłem wina zawsze leży po obu stronach Ale zimny ma racje Admin nie powinien tak robić pozdrawiam
D4NEK O_o
23-01-2011, 12:46
Jeżeli filoszek było tak jak twierdzisz to admin powinien Ci pomóc jak nie wiesz jak to naprawić a i takie coś w cfg osunąć wystarczy i wystarczyło napisać ze masz problem z tym ja nie wiem nie bylo mnie ja mogę przypuszczać a admin by to zrozumiał a i admin powinien znać podstawy amx tu się z tobą zgodzę a ub to na pewno jest podstawa pozdrawiam ( WIN ZAWSZE JEST PO OBU STRONACH )
filoszek
23-01-2011, 12:47
Proponuję, jeżeli Cwaniaczek chce aby został na CSP, ale odebrano mu prawa admina i żeby przemyślał to co zrobił.
KupsztalJeza
23-01-2011, 12:48
Wczoraj, pod moją nieobecność bawiłeś się teleportem co spowodowało opuszczenie serwera przez graczy. Teleportowałeś CT na resp TT i ich zabijałeś, co sprawiało Ci wielką frajdę. Dostałem masę wiadomości na STEAM, że robisz sobie jaja kosztem innych. Na serwerze cały czas ktoś skarżył się na Ciebie. Wszyscy byli na Ciebie wściekli, ale jak to mi wcześniej pisałeś dla Ciebie w CS liczy się ZABAWA, więc nie miałeś żadnych wyrzutów sumienia. Ja od rana wypruwałem sobie żyły, żeby na serwer wchodzili nowi gracze. Niestety jedna osoba potrafi to wszystko zniszczyć pod pretekstem dobrej zabawy. Kolejną rzeczą, którą chciałbym poruszyć jest twoja niekompetencja. Nie znasz się w ogóle na amx, nie potrafisz dać unbana, Przez przypadek banujesz graczy, potem tłumaczysz się tym, że ostatnio adminowałeś 3 lata temu.
Jeżeli uważasz, że jestem analfabetą, to przeczytaj swoje wypowiedzi na forum i zastanów się. Nie dałem Ci bana za "kaleczenie" mowy, tyko za nadużywanie HUD'a, w którym bluźniłeś na mnie i prowokowałeś swoimi tekstami typu: " No Kupsztal ogarnąłeś się w końcu?".
Wielu z nas zapamięta Cię jako wielkiego nieogarniętego czopa. Mogłeś grać na naszej sieci nie jako admin, ale jako normalny gracz, bo do tego pierwszego z pewnością się nie nadajesz. Ale doceniam to, że miałeś Honor i odszedłeś, choć wcale nie musiałeś.
Mam nadzieję, że przemyślisz swoje zachowanie, i się w końcu ogarniesz.
Pozdrawiam.
filoszek
23-01-2011, 12:49
Jeżeli filoszek było tak jak twierdzisz to admin powinien Ci pomóc jak nie wiesz jak to naprawić a i takie coś w cfg osunąć wystarczy i wystarczyło napisać ze masz problem z tym ja nie wiem nie bylo mnie ja mogę przypuszczać a admin by to zrozumiał a i admin powinien znać podstawy amx tu się z tobą zgodzę a ub to na pewno jest podstawa pozdrawiam ( WIN ZAWSZE JEST PO OBU STRONACH )
Masz rację admin mi powinien pomóc, ale nie miałem szansy nawet żeby słowo się odezwać a On dał mi bana bez zastanowienia :/
Poprawiłem już te bindy i skasowałem.
Tyle co chcę powiedzieć.