Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podanie by D4NEK O_o Gloria Victis

D4NEK O_o
22-01-2011, 14:32
Nick D4NEK O_o
Wiek 17
staż w cs okolo 7lat z przerwami
Staż na CSP okolo 6miechów
Doświadczenie w Adminowaniu miałem admina na serwerze cs kotek only dd2 na arbuzowni na 3city.pl i na włanych swoich 2 serwach i 1 kolegi wszystkie 3 juz dawno nie istnieją
Znajomość AMX : dobra 9/10
Gram na serwie już ładny czas( wiele osób powinno mnie kojarzyć )
i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania czekam

HeadStyle
22-01-2011, 16:44
D4anek wiele sie nad Tobą zastanawiałem, ale myslę że na Admina zasługujesz : )

KupsztalJeza
22-01-2011, 20:47
Będziesz częściej grał, doczekasz się admina. Póki co na NIE.

PRO57AR aKa zbakanyLou
23-01-2011, 13:46
Jestem na tak ;]

K.a.r.i.n.k.a
23-01-2011, 21:23
też jestem na tak :)

filoszek
24-01-2011, 09:38
Widzę Cię często na serwerze dd2 Only, lecz na 4fun w ogóle.
Na razie bym zaczekał z tym Adminem.

D4NEK O_o
24-01-2011, 15:15
Steam_0:0:31657021

LazLo
24-01-2011, 17:47
Ktoś Ci kazał podawać ten sid ? Myślisz, że od tak zostaniesz adminem ? Nigdy Cie jeszcze nie widziałem na żadnym serwerze csp, Ci użytkownicy co głosują, ich zdanie jest praktycznie nie ważne, bo decyzje podejmie admin serwera lub cała administracja. Oczywiście moje zdanie - nie.

D4NEK O_o
24-01-2011, 18:29
LazLo Wiesz nie lubię szukać zaczepki ale wiesz co sam chciałeś odpowiem ci po kolei i wolno abyś zrozumiał mnie Wiesz nie wiem jaki masz nick steam i jaki w grze używasz i w jakich porach widywać Cię na serwie ale powiem to tak ja gram w godzinach wieczornych między 19 a 23 czasami też 16 18 zależy jak moge i jak mam czas

1 Ktoś Ci kazał podawać ten sid ?
tak pisał do mnie na steam mój dobry znajomy PRO57AR aKa zbakanyLou który napisał tu również że jest na tak

2 Myślisz, że od tak zostaniesz adminem ?
-- staż w cs okolo 7lat z przerwami
-- Staż na CSP okolo 6miechów
-- doświadczenie posiadam
-- Znajomość AMX : dobra 9/10
-- gram po kilka godzin na serwerach csp
Myslę że o tak nie dostane i uwierz mi jak nie dostanę to nie będę płakał ale chciałbym i tak mam zamiar pomóc ogarnąć wam i wypromować ten serwer ale jeżeli zacznie się teraz wypisywane osób ja Cię nie kojarzę obrażanie mnie itp to mnie to śmieszy i zarazem mogę zawsze odwołać moją propozycję ale jak ja wam chce pomóc a wy do mnie w takim stylu piszecie to mogę zawsze anulować moje podanie oczekuje ja od was szacunku w taki sposób jak ja tą sieć szanuje ale jeżeli tak to spoko też mogę zawsze zmienić zdanie I ja tak uważam że to nie jest mało
3 Nigdy Cie jeszcze nie widziałem na żadnym serwerze csp,
To wejdź czasem wieczorkiem na serwer to mnie zobaczysz. A jeżeli sądzisz że rzadko jestem na serwie to zapytaj się PRO57AR zimnego karinki klapouchego smakosza eVenemenT kakshi czy nawet KupsztalJeza i innych graczy czy rzadko jestem na serwach csp a gram bardzo często po kilka godzin i mi możesz nie wierzyć ale z pewnością tylu osobą już raczej tak

4 Ci użytkownicy co głosują, ich zdanie jest praktycznie nie ważne, bo decyzje podejmie admin serwera lub cała administracja.

Masz rację najważniejszy głos ma admin serwera ale rozmawiałem z PRO57AR i mówił aby tu podał ip i on mnie zna i wie że ze mnie jest uczciwy i dobry gracz dlatego sam powiedział mi że dostane tego adma mam podać sid i tu go napisać więc nie wiem czemu masz o to pretensje że tu wkleiłem twój głos na nie wiesz nie znamy się wo gule raczej nie graliśmy a że twierdzisz że nie gram na tej sieci to jesteś w grubym błędzie mam nadziej że już wszystko zrozumiałeś starałem Ci to przekazać w sposób prosty bez obrazy twojej osoby ja napisałem z szacunkiem co myślę i wymagam Tego od Ciebie pozdrawiam dzięki za wpis :*

zimny
24-01-2011, 18:43
Witam ponownie.Myślę ze podanie danka jest dobre.Gramy często razem po kilka godzin dziennie.Jest uczciwym graczem.Można na nim polegać.LazLo ja gram na serwie dość długo i często a cb nie kojarzę wiec nie wiem po co wypowiadasz się na ten temat:(ale looz.Wiadomo ze decyzje podejmie pro ale myślę ze temu serwerowi jest potrzebny taki admin:)

K.a.r.i.n.k.a
24-01-2011, 19:06
LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie :) Danek gra codziennie ... i fakt faktem wiele graczy może to potwierdzić !
Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra :)
jakby nie grał to raczej podania by nie składał... to jest moje zdanie... ludzie są potrzebni tym bardziej admini żeby cs-portal 4fun nie miał takiej liczy cziterów jak cs-portal. każdy się może tu wypowiedzieć i jednak zdanie nasze też jest ważne ... bo nie tylko admini tworzą serwer ale gracze ! I nie ma się tu co kłócić ... i to na dodatek o admina... Pozdrowienia :)

D4NEK O_o
24-01-2011, 19:19
Dzięki za szybką odpowiedz mam nadziej że LazLo też się wypowie jak ma jeszczę coś mądrego do powiedzenia i K.a.r.i.n.k.a
(mój koteczek :** ) napisał moim zdaniem ważną rzecz cytuję " LazLo chyba troszkę jesteś nie na czasie " " Myślę że jeśli nie masz 100% informacji nie piszę się że nie gra jak jednak gra "
"jakby nie grał to raczej podania by nie składa" zimny " .LazLo ja gram na serwie dość długo i często a cb nie kojarzę wiec nie wiem po co wypowiadasz się na ten tematale looz" i dzięki że są osoby takie jak wy na serwie które napiszą coś mądrze i chyba teraz zmienisz danie o mnie pozdrawiam i dzięki