Zobacz pełną wersję : Wprowadzenie TeamPlay i granicy raschu...
HeadStyle
20-01-2011, 12:31
Czesc, mam taka propozycje zeby ustawic server TeamPlay i Only Steam bo na naszym serverze nie ma Non..., prosze o usuniecie rang, wprowadzneie granicy rashu podwójnej.
Poprzez zrobienie naszego servera na TP bedziemy ciesyzc sie wieksza popularnoscia ze strony odwiedzajacych nas uzytkowników, mozemy jak przyjmniniecie oja propozycje ustawic poczaktowo Stema i Nonsteam a jak ebdzie duzo czitow a to malo prawdobodobne : P to ustawimy w ostatecznosci Only Steam. Dziękuje i prosze i zaangażowanie ze str. graczy servera 4 Fun.
Pozdrawiam HeadStyle : ]
KupsztalJeza
20-01-2011, 17:02
To, że tobie się podoba TP only STEAM nie znaczy, że od razu musimy zmieniać moda. Jeżeli TP miałby przynosić nam większą popularność to już dawno byłby taki mod ustawiony. Może w późniejszym czasie pomyślimy nad jakimś pluginem ustalającym granice rashu...
Fajnie, że próbujesz się udzielać w sprawie serwera, doceniam to :)
Póki co na serwerze zostaje 4Fun. Na jak długo, czas pokaże...
Pozdrawiam.
HeadStyle
20-01-2011, 18:18
No Dobra, mi sie tak nie podoba tylko rzuciłem propozycje ;D a co do tego że czas pokaże to Ok, Reklamuje server na rózncyh serverach przypłacajac Banami ; P ale reklamuje jak moge ; ]
Dałem tylko propozycje, możemy zrobić dla próby chociaz na tydzien TeamPlay Steam a potem 2 tydzien 4 fun N/s i porównasz ile bedzie grało osó na 4 Fun a ile na Tp, taka jest moja propozycja, nie żebym miał jakies zachcianki ale chce dla servera jak najlepiej.
Z góry dziekuje HeadStyle ; ]
KupsztalJeza
20-01-2011, 19:44
Cieszy mnie to, że reklamujesz, ale wolałbym gdybyś to robił na forach zgodnie z regulaminem.
Powiedz mi jaki ma sens zmienianie moda co tydzień? Jak chcesz eksperymentować, to przeprowadź jakąś ankietę. Nie stać nas na zmienianie co tydzień moda, bo z mojego doświadczenia 80% takich przypadków kończyły się klapą, a przecież serwa nie mamy za darmo i każdy taki tydzień bez graczy to jakby 10zł w błoto...
Nie możemy zrobić serwera STEAM, ponieważ pozbędziemy się 3/4 graczy.
Jako H@ podjęliśmy decyzję, że 4Fun zostaje. Myślę, że temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.
PRO57AR aKa zbakanyLou
21-01-2011, 10:59
Jak prze 2 tygodnie bd to samo na serwerze , to pomyślimy nad zmiana moda , TP esl maps ,Classic FFA , Only awp_india ;]
PRO57AR aKa zbakanyLou
22-01-2011, 15:47
Serwer został zrobiony na Only dust2 +4fun ;]
filoszek
22-01-2011, 16:19
Jak na 4fun istnieje od 4 dni, to już dużo jest graczy.
Dziś widziałem jak grało po 7 osób w ct i tt.
K.a.r.i.n.k.a
22-01-2011, 19:59
trzeba zapraszac znajomych żeby grali :) ja ip powysylam jeszcze paru osobom na gg co grają i dam na fb :)