Zobacz pełną wersję : [Rekrutacja] Nabór na Moderatorów! &Zmiany w administrac
[center:38c3500c6c]Nabór na Moderatorów![/center:38c3500c6c]
Każdy przyjęty członek tej grupy dostanie prawdopodobnie do opieki na początku jeden dział. Będzie odpowiedzialny za jego stan rozwój porządek jak i również aktywność. (co nie oznacza że musi udzielać się w każdym wątku!) Przewidywalny spis działów przeznaczonych do moderowania:
Poradnik
Serwery CS 1.6
Boty CS 1.6
Mapy
CS Fun
Problemy z CS 1.6
Szukam Klanu
Klan szuka graczy
DOWNLOADS
Warunki:
- Członkowstwo w grupie Members (dostęp do grupy jest automatyczny po napisaniu 100 postów, wiadomości napisane muszą być sensowne i dotyczące CS )
- Wiek nie będzie brany pod uwagę, liczy się znajomość i wiedza na temat CS. Ale najważniejsze jest zachowanie na forum, kultura osobista, styl pisania wiadomości, bezkonfliktowość, umiejętność rozwiązywania problemów i sporów podejmowania słusznych decyzji.
-Czyste konto, umiejętność moderowania
*Jeśli jakiś warunek nie jest spełniony to ewentualne uzasadnienie jego braku może spowodować jego pominięcie.
Wzór podania:
1) Dlaczego ja?
2) Wiek:
3) Doświadczenie w moderowaniu?
4) Na czym najlepiej znasz się CS?
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego?
*Odpowiedzi muszą być solidnie i rzetelnie sporządzone. Posty nie związane z tematem będą usuwane! Podania będą rozpatrywane i analizowane wyniki zostaną podane po określonym czasie, prosimy się uzbroić w cierpliwość.
1) Dlaczego ja?
Posiadam dużą wiedzę o counter-strike co może sie przydać w pomocy forumowiczom, chcem pomóc w rozwijaniu forum
2) Wiek: 13
3) Doświadczenie w moderowaniu? Moderowałem dużo for np: cs-world.nvi.pl, turnieje.boo.pl i inne
4) Na czym najlepiej znasz się CS? Znam sie na amx, wiedza o mapach, skrypty, bindy, ustawianie rzeczy w configu, tworzenie i edycja gui, zarządzanie rconem i adminem
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? Problemy CS 1.6 i Counter-Strike 1.6, myślę, że najlepiej na tym wyjdę pomagając ludziom.
1) Dlaczego ja?
Ponieważ mam duże doświedzczenie w zakresie cs, znam się na masie rzeczy z tą grą związaną : )
2) Wiek:
Rocznikowo 14, ale w marcu już 15 ; )
Miałem moda na wielu forach, potrafie być sprawiedliwy lecz czasami podejmuję stanowcze decyzje ; )
Skoro trzeba napisać dokładnie, no to jestem za poradnikami, i jeśl powstanie dział o AMXX to to na pierwszym miejscu ! ; ) Uwielbiam bawić się tymi pliczkami ; P
Jeżeli nie powstanie dział o AMXX to wybieram Poradniki ; ) a jeśli powstaie to AMXX : )
1) Dlaczego ja?
Bo mam dobrą znajomość w cs 1.6, dużo przebywam na forum i chce się dzielić swoimi inforamcjami o cs na forum
2) Wiek:
rocznikowo 13 lat
Moderowałem kilka forum (a największe to jakieś o tibi :P)
Na wszystki po trochu :D:D
Bez różnicy jaki dział będę moderował PS będę pilnował w dziale porządku i to jest najważniejsze
6) Znajomoś srednia amx, tworzenie serverow,
1) Dlatego że dobrze znam się na cs i lubie przebywac długo na tym forum ;]
2) Wiek:16 ale 12.Pażdziernika 17
3) Doświdczenie w moderowaniu : dobre ;] moderowałem juz w dużo forach ;];] lubie pilnować porządku i umie podejmować ważne decyzje
4) Na czym najlepiej znasz się CS: na robieniu amx i wogule umie posługiwać się adminem znam się prawie na wszystkim
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego: chciałbym moderować dział Donwloads ;];] pilnował bym tam porządku i wrzucał pliki do ściągania ;]
1) Dlaczego ja?mam wielkie doświadczenie w sprawach for.Jestem adminem na paru forach.Znam sie na dostępie do FTP
2) Wiek:15
3) Doświadczenie w moderowaniu? duże
4) Na czym najlepiej znasz się CS? łapanie cziterów,amx
dział:Serwery cs1.6
znam sie na serwerach.znam prawa i zasady użytkowania serwerów np. niedozwolone upublicznianie haseł na serwerach prywatnych itd
Mam nadzieje ze wyjdzie pomyślnie moje podanie
Decyzja została podjęta.. Przymknąłem oko na kilka drobnych szczegółów. Inaczej grupa test-moderatorów była by znacznie mniejsza! Od dzisiaj macie u mnie czyste konto. Należycie do grona administracji forum. Więc wiąże się to z pewnymi bonusami a także pewną ciążącą na was odpowiedzialnością gdyż wasza postawa reprezentuje cały serwis.
LazLo Moderuje Problemy z CS 1.6
RuFuS Moderuje Poradniki
Tomcio Moderuje Counter Strike 1.6
LuQmen Moderuje Downloads
I`Kean Moderuje Serwery CS 1.6
Gratulujemy..
Mam nadzieje że dzięki tej nowej grupie i jej członkom na forum będą pojawiać się nowe i przydatne rzeczy. A nowym użytkownikom będzie udzielana profesjonalna i uprzejma pomoc.
PS;
- Będzie regulamin moderatora z którym będzie należało się zapoznać i w stosunku do niego stosować. Niektóre działy będą posiadać regulamin działu na bazie którego moderatorzy będą pełnić swoje funkcję.
- Jeśli moderatorzy mają jakieś uwagi do użytkowników edytują jego wiadomość dodając na czerwono linijkę Edit by [you:3aa53d7a91]: uwaga.. lub w przypadku braku wiedzy użytkownika o jego błędzie informują go o tym za pomocą prywatnych wiadomości.
- Jeśli praca jakiegoś moderatora mi się spodoba to sam go docenię powierzając mu inne fora.
Dlaczego ja?:Znam się na na Forach mam Moda na kilku i admina na 3 :-) Lubie Cs-Portal.net jak widać jestem już trochę na nim :-D
Doświadczenie w moderowaniu?Duże mogę podać parę linków do For na których mam Adma/Moda
Na czym najlepiej znasz się CS?Amx,Serwery
Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego?Pomoc z Cs lub Serwery może być inny ale te najbardziej mi odpowiadają.
1) Dlaczego ja? Mam moda oraz admina na kilku forach (niektóre są już dobrze rozwinięte) i znam się na tym...
2) Wiek: 16 lat
3) Doświadczenie w moderowaniu? spore :-)
4) Na czym najlepiej znasz się CS? na wszystkim po trochu...
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? Ja moge klan szuka graczy, gracz szuka klanu, rozgrywki albo coś z hydeparku bo reszta zajete :roll:
Heh, tak sie zastanawiałem.. Bam odszedł.. kadra sie zmniejszyła, więc czemu by tu nie spróbować..
1) Dlaczego ja? : Jestem na tym forum niemal od samego początku, znam ludzi którzy tutaj piszą posty/spamują, Znam sie na na CS, gram w niego już od paru lat. Kolejną moją zaletą(?) jest to, że jestem w miarę znany na forum, i co ważniejsze - na serverze. Co prawda nie wszyscy mnie lubią, przez moje czasem kontrowersyjne zachowanie na servie, ale jestem tylko człowiekiem, który też ma nerwy.. mimo wszystko staram się być sprawiedliwy..
2) Wiek: 16
3) Doświadczenie w moderowaniu? : Moderowałem parę for wielotematowych - jeśli można to tak nazwać, bez zbędnych szczegółow - znam podstawy xP
4) Na czym najlepiej znasz się CS? : Sądze, że na samej grze, sporo gram, znam się też co nieco o cheatach (dokładniej na AC), i Tworzenie własnego cfg, myśle ze tez znam podstawy.. co prawda czegos własnego żeby było super to raczej nie zrobie ale cóz...
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? : Wiem, że tego nie ma na liście, ale jako admin cs-portal.net SERVER - proszę(jeżeli sie nadam) żebym miał zaszczyt moderować dział CS-PORTAL.NET SERWER.
Może zabrzmi to egoistycznie.. ale w sumie to mógłbym całkowicie przejąc obowiązki Bama^^ (do jego powrotu..)
Ponad dwa miesiące minęły od momentu gdy na forum pojawili się Test-Moderatorzy. Muszę stwierdzić że był do dobry pomysł z utworzeniem tej grupy. Te dwa miesiące to był okres który jak zresztą zapowiadałem wnikliwie obserwowałem ich pracę. Na co składało się ilość i częstotliwość odwiedzin, czas jaki spędzają na forum, aktywność oraz logi czynności na forum. Mógłbym wiele napisać.. Ale ogólnie podsumowując część osób na samym początku spisywała się znakomicie a teraz ich praca polega na logowaniu się na forum 1x na 24h (nie spędzając na forum nawet 1min) Moderatorzy mieli zaledwie 1-2 działy do opieki a są one w tragicznym stanie.. Zaniedbane pełno niepotrzebnych złych tematów.. Jako ciekawostkę dodam że 90% czynności na forum w moderowaniu spada na mnie.. Ostatnio mam zbyt mało czasu mało się udzielam ale na bieżąco wszystko obserwuję i interweniuję.. Dlatego potrzebuję naprawdę dość profesjonalnego grona administracji. Poszukiwania będą trwały nadal.. :]
Podsumują:
LazLo – krótko i zwięźle: Solidnie wykonuję swoje obowiązki od początku do chwili obecnej. Liczę na Twoją dalszą pomoc Awans – Moderator
Tomcio, Lumen, SIMI – Na chwilę obecną usuwam was z dotychczasowych stanowisk i zarazem dziękuję za pomoc.
Zoom, ZeNitt, - Wasze podania uznaje za „nieaktualne” gdyż w na chwilę obecną nie spełniacie wymogów w chwili gdy były pisane podania.
Eragon – dostajesz trzy działy.. fajnie że się skusiłeś..
1) Dlaczego ja? - Posiadam średnią wiedzę o CS'e. Może się ona przydać forumowiczom.
2) Wiek: rocznikowo 13
3) Doświadczenie w moderowaniu?Bardzo duże (moderowałem kilka bardzo rozwiniętych for i adminowałem dwa mało znane ale ludzi troszkę było (ok 100-200) )
4) Na czym najlepiej znasz się CS?Wszystko po trochu.
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? Obojętnie :)Mogę przejąć dział Tombcia
Ps. Chciałbym żeby Exon nie zwracał uwagi na moją małą ilość postów postaram je się szybko nadrobić . :roll:
1) Dlaczego ja? - Posiadam dużą wiedzę o Counter-Strike 1.6, skrypty hlds, amxmodx(szczegolnie)
2) Wiek: 16 w czerwcu
3) Doświadczenie w moderowaniu?Miałem swoje własne forum i byłem też Moderatorem na różnych forach
4) Na czym najlepiej znasz się CS? Amx Mod X, Skrypty
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? Konfiguracja serwerów/ Amx Mod X
Posty także nadrobie :P Na forum jestem codziennie !
RuFuS nie zapomniałem o Tobie, prawda nie zostałeś wymieniony ale to wynika z faktu że Twoja pozycja jak narazie nie uległa zmianie.
C'n, Ludi, teraz będziecie pod dokładną obserwacją.. ;-) :] Dla mnie nie liczy się ilość bez sensownych postów.. tylko ich jakość i wartość..
C'n bardzo dobrze się składa.. bo potrzebuje osoby znającej się na rzeczy (amxx) mającej czas na wrzucanie nowych pluginów z dobrymi opisami i poradnikami.
Jeśli ubiegacie się o jakieś działy.. proponował bym być aktywnym właśnie w nich..
1) Dlaczego ja? - Posiadam dużą wiedzę o Counter-Strike 1.6, pomagałbym wszystkim w miare moich mozliwosci
2) Wiek: 13
3) Doświadczenie w moderowaniu?Miałęm adimna i moda na róznych forach take miałęm swoje forum...
4) Na czym najlepiej znasz się CS? Nie umiem okreslic :D
5) Który dział chciałbyś moderować? Mysle ze Problemy z CS albo Klanami (klan szuka graczy lub racz szuka klanu)
Jestem na forum codziennie...
Czytam każdy nowy post...
Pzd
1) Dlaczego ja? - Bo znam się na prowadzenie takich forum
2) Wiek: 15,5
3) Doświadczenie w moderowaniu zapraszam na tą stronę to zobaczycie www.wmt-team.go.pl
4) Na czym najlepiej znasz się CS? na wielu rzeczach się znam
5) Który dział chciałbyś moderować? to doemnie nie zależy. jaki dostanę, taki dostanę i będę się z tego cieszyc (oby nie o AMX I AMXX)
[ Dodano: 2008-03-10, 15:16 ]
a zresztą mam ponad 100 postów wymaganych
massa, niestety złapałeś warna.. Pozatym niezły z ciebie spamer :-D ;-)
RaPMeN, narazie nie mam dla Ciebie fuchy.. Fajny avartar ;-)
Natomiast potrzebuje kogoś o bardzo dobrej znajomości w konfigurowaniu serwerów.. baku, polecał Cię LazLo pisał że nieźle się spisałeś pomagając mu.. :-) Pozatym musimy rozruszać fora i zrobić pożądek w tym całym kąciku amx :-) Narazie na okres testowy dostajesz moda.. Zobaczymy co z tego wyniknie..
1) Dlaczego ja? - wypowiadam sie tylko jak chce cos wniesc do tematow. i staram sie pomagac jak tylko moge.
2) Wiek: 14
3) Doświadczenie w moderowaniu? moderowalem fora niezbyt znane ale chwalili mnie.
4) Na czym najlepiej znasz się CS? z jednego tematu wiecej z drugie mniej .
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? BEZ ROZNICY.
jestem tu odniedawna ale mam nadzieje ze to nie przeszkadza.
1) Dlaczego ja?
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 1:14 (Minut: 4)
Wizyt: 471 Łączny czas wizyt Godzin: 29,6
Moją obecnością napewno wniośe więcej.
2) Wiek: 19 ; 20 rocznikowo
Mam i to bardzo duże:
www.nonsteam.pl ( Administrator, teraz moderator )
www.csnonsteam.fora.pl (moderator )
www.konter-strajk.pl (Administrator)
w Sumie znajdziecie mnie na większych forach na temat nonsteam :what:
hmmm nie powiem, że wszystkim, ale zawsze coś naskrobię na temat (z sensem i na temat ).
a w interesuje się lepiej : Amxx, konfiuguracją serwerów
-Serwery
-problemy
- ewentualnie klan szuka graczy
Pozdrawiam :F
1) Dlaczego ja? : Znam sie na moderowaniu for
2) Wiek: 15,5
3) Doświadczenie w moderowaniu? moderowalem juz duzo for i nie robilem tego zle :)
4) Na czym najlepiej znasz się CS? ; hmmm ... sam niewiem ...
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? ; szukam klanu ,bo przydal by sie tam porzadek
Moze mam malo postow ale niedawno sie zachecilem bo ciagle lookalem na to forum i widzialem jakie ludzie pisza posty ... ;p
Pozdro
1) Dlaczego ja? - Pisze zrozumiale i sensowne posty jestem otwarty tez na ludzka glupote.
2) Wiek: 17 (w czerwcu 18 :D)
3) Doświadczenie w moderowaniu? wlasne fora clanowe obecnie moderator na jazz'uit.
4) Na czym najlepiej znasz się CS? Amx amxx robilem duzo w tym (zapytaj sie procka badz amarowa zrobilem tez dla niech na szybko w 15 min :D).
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? Problemy z cs 1.6 i jakis powiazany z serwerami amxx etc dlaczego ? bo znam sie na tym jak poczytasz moje posty to nawet zobaczysz poradnik jak postawic serwer mojego autorstwa.
p.s
Nie mam 100 postow poniewaz nie zamierzam spamowac :D jesli widze temat w ktorym mam cos sensownego do napisania to pisze....
Pzd :D
Tym razem zła wiadomość dotycząca Rufus'a
krutko i na temat:
Dziecinne zachowanie na serwerze, Obraza jednego z Adminów. (Nie będę pisał konkretów, gdyż nie ma takiej potrzeby) To co zrobiłeś wykracza poza wszystkie bariery przyzwoitości. Nie chce by ktoś kto się tak zachowuje opiekował się i reprezentował serwer i nasz portal a przy tym wyrabiał innym użytkownikom negatywną opinie. Twoje zachowanie pozostawiam bez komentarza a werdykt nie podlega negocjacji.
1) Dlaczego ja?
Posiadam dużą wiedzę o counter-strike i amxx moja wiedza napewno sie przyda w rozwiazaniu problemow forumowiczow.
2) Wiek: 18
3) Doświadczenie w moderowaniu? mam swoje forum ale takie biedne na yoyo.pl
Ogolnie ze wszystkiego ale tak najlepiej mam opanowanego amxx
amxx serwery cs 1.6, no ogolem wszystkie dzialy nie ma to zadnej ruznicy dla mnie.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie :)
1) Dlaczego ja? : Posiadam Wiedze na Temat Cs :) i Robieniu Amx Moda Od Podstaw :) (mam swojego amx Własnej Roboty ;]
2) Wiek: 16,5
3) Doświadczenie w moderowaniu? Umię Moderować na Froum i Obsługiwać się ;]
4) Na czym najlepiej znasz się CS? : Na Różnych Rzeczach
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? : Mi to Obojętne :) Najlepiej jakiś dział Z pomocą albo z czymś innym ;]
Proszę o Rozpatrzenie :) !!
PozdRo xD
Sorki Za błąd nie doczytałem !!: )
No to ja jeszcze raz spróbuje :)
1) Dlaczego ja?:jestem długo na forum choc długo mnie nie było ale teraz sie rozkręcam
2) Wiek:14
3) Doświadczenie w moderowaniu?:miałem juz tu test moderatora ale straciłem ponieważ przez pewien czas mnie nie było więc nie widze powodu dlaczego nie mógł bym go mieć jeszcze raz
4) Na czym najlepiej znasz się CS?:znam sie na amx nie najlepiej ale wystarczająco
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? : Chciałbym moderować dział Poradniki CS:Cz a jak bym sie starał to chciałbym moderować wszystkie działy z Cs:Cz.Dlaczego ponieważ przeżuciłem się właśnie na Cs:Cz i bardzo dobzre mi sie gra
Prosze o rozsądne rozpatrzenie mojego podania
1) Dlaczego ja?
odp.) Ponieważ posiadam dość dużą wiedzę o counter-strike, pluginach i innych rzeczach, mam dużo wolnego czasu
2) Wiek:
odp.)14
odp.)Moderowałem już kilka for na serwerach popularnej gry internetowe MuOnline
odp.) hm... tak różnie :-)
odp.) obojętnie :]
proszę o dodanie mnie jeżeli zostanę przyjęty do grupy test moderators 3 lipca ponieważ jutro, tj. 21 czerwca wyjeżdżam
Dobra ja piszę podanie 3 i ostatni raz
1) Dlaczego ja? |Znam się nie moderowaniu i adminowaniu na forach oraz
2) Wiek:| prawie 16
3) Doświadczenie w moderowaniu? |admin na paru stronach klanowych i modek na www.forumsite.er.pl
4) Na czym najlepiej znasz się CS? | na pomocy innym i skillu
5) Który dział chciałbyś moderować? I dlaczego? || klan szuka gracz i szukam klanu, bo trzeba tam sporo poogarniac (oczywiście w dziale o 1.6)