PDA

Zobacz pełną wersję : .::KAKASHI::.- ban, za co??

kiki721
24-12-2010, 12:40
Witam, dzisiaj około godz 12.25 dostałem bana na serwerze only DD2, choć nie wiem za co?? mogłby mi to ktos wytłumaczyc, bo nie wiem o co caman adminowi. Nie zrobilem nic, przez co mógłbym dostać kicka, a co dopiero bana! Chciałbym aby mi admin Lloyd(chyba taki ma nick) wytłumaczył za co ban, ponieważ byl wtedy na serwie. Dziękuje!

kiki721
27-12-2010, 21:44
Widze że admin unika odpowiedzi, ale gdybym mial "czity" to gracze by zauwazyli napewno i by wyzywali od czitów, ale oczywiscie admin uznal ze jestem lepszy od niego i ban, na to wychodzi. Liczę na UB gdzyż nie miałem żadnych "czitów" i nie mogę sie pogodzic z decyzją admina,licze również na odpowiedz.

kiki721
28-12-2010, 11:02
Widzę,że admin mimo tego dalej unika rozmowy, więc powiem ci tylko jedno, jestes slaby lloyd i masz zal do mnie ze jestem lepszy, a ten ban o tym swiadczy, nie mozesz pojac co to skill albo skan?? No, to tyle miałem ci do powiedzenia, zmądrzej albo zacznij robic ss/demka a nie banuj porzadnych ludzi bezpodstawnie. Miłej gry!

kiki721
05-01-2011, 17:45
Mógłbym się dowiedzieć od jakiegokolwiek admina czy dostanę UB czy nie?? Bo z tego co widze to lloyd unika odpowiedzi.

kiki721
13-01-2011, 16:32
Widzę, że full ogar na stronie.Zapytałem tylko czy dostanę UB i jak widze nikt nie raczy odpowiedzieć. pozdro dla adminów, oby tak dalej.