Zobacz pełną wersję : .::KAKASHI::.- ban, za co??
Witam, dzisiaj około godz 12.25 dostałem bana na serwerze only DD2, choć nie wiem za co?? mogłby mi to ktos wytłumaczyc, bo nie wiem o co caman adminowi. Nie zrobilem nic, przez co mógłbym dostać kicka, a co dopiero bana! Chciałbym aby mi admin Lloyd(chyba taki ma nick) wytłumaczył za co ban, ponieważ byl wtedy na serwie. Dziękuje!
Widze że admin unika odpowiedzi, ale gdybym mial "czity" to gracze by zauwazyli napewno i by wyzywali od czitów, ale oczywiscie admin uznal ze jestem lepszy od niego i ban, na to wychodzi. Liczę na UB gdzyż nie miałem żadnych "czitów" i nie mogę sie pogodzic z decyzją admina,licze również na odpowiedz.
Widzę,że admin mimo tego dalej unika rozmowy, więc powiem ci tylko jedno, jestes slaby lloyd i masz zal do mnie ze jestem lepszy, a ten ban o tym swiadczy, nie mozesz pojac co to skill albo skan?? No, to tyle miałem ci do powiedzenia, zmądrzej albo zacznij robic ss/demka a nie banuj porzadnych ludzi bezpodstawnie. Miłej gry!
Mógłbym się dowiedzieć od jakiegokolwiek admina czy dostanę UB czy nie?? Bo z tego co widze to lloyd unika odpowiedzi.
Widzę, że full ogar na stronie.Zapytałem tylko czy dostanę UB i jak widze nikt nie raczy odpowiedzieć. pozdro dla adminów, oby tak dalej.