Zobacz pełną wersję : problem z czitermi
DEWASTATOR
20-12-2010, 15:46
W ostatnich dniach liczba cziterów na serwie jest porażająca. I nie mówię tu o gościu który od czasu do czasu użyje wh, ale o typach którzy latają na sh z aimem i zabijają cały team. Wiadomo admin też człowiek ale przez ostanie dni uwidacznia się ich brak na serwerze :/
PRO57AR aKa zbakanyLou
20-12-2010, 16:00
Zgadzam się z tobą dziś to wgl jakiś zlot czitów , adminów nie ma ! czity graja kilka map i wychodzą bo się nudzą.
Albo to się zmieni , albo serwer spadnie na psy
ten serwer już powoli spada na psy ;/ tak jak wcześniej był tu jakiś poziom ta teraz kolega który ma mojego steama z adminem i gra od około miesiąca w cs'a ma staty po 15:6, wiem że to nie są dobre statsy ale jak na kogoś kto gra od miesiąca to dajcie spokój ;]
admin wychodzi z servera to od razu jakiś botek wchodzi na haxach . . tak nie może być . .
KupsztalJeza
24-12-2010, 21:41
Ostatnio dostałem admina, gram codziennie po kilka godzin, co chwile banuje jakiegoś cheatera, myślę, że sytuacja powoli wraca do normy.
PRO57AR aKa zbakanyLou
25-12-2010, 12:29
Tak już małymi kroczkami serwer wraca do normy , jak nie ma admina to pisze do kupsztali na steam i robi porządek :P
jeszcze raz ja . ale poprostu masakra jest , admin wychodzi to zaraz jakiś bot wchodzi na wh albo na aimie .! nie macie pomysłu jak można by było temu zapobiec .?
K.a.r.i.n.k.a
06-01-2011, 18:03
zawsze można adma zaprosić na steam i pisać jak będzie coś nie tak :) zawsze pisze i żaden nie odmówił wejścia i zbanowania :D
Dokładnie , to samo zauważam .
ja powiem tak Gdyby stara ekipa adminow taka jak byla kiedys grala dalej i adminowala tak jak poprzednio nie bylo by tego lecz niestety wiadomo nie mozna zajmowac sie tylko csem . Mialem tu admina pol roku temu , teraz on został mi przywrocony z tego co widze z nowych adminow Ogarniety jest tylko SpN jezeli admini beda czesciej grac i nie tylko grac adminowanie w wiekszosci polega na dobrym podejmowaniu decyzji i nie bac sie Robic SSow ani banowac ludzi od tego jest forum gdy ktos dostanie niesprawiedliwie bana wytłumaczy sie na forum od tego jest ;///