Zobacz pełną wersję : masakra...
dopamina
19-12-2010, 21:29
Ten serwer niedlugo upadnie. To co się dzisaj działo to masakra. co 1h wbijał cheater i przez całe 35 min biegał z nożem i zabijał każdego. Wchodził admin banował , 30 min spokoju i znowu. Ogarnijcie coś z tym. Zrobie coś żeby admini byli częsciej online albo zrobie serwer only steam. To co sie dzieje teraz na serwerze to masakra...
PRO57AR aKa zbakanyLou
20-12-2010, 09:20
Zgodze się z Tobą , co jakiś czas wbija Cheater na sh i bije oll ;]
Są 2 nie rozpatrzone podania o admina ;]
KupsztalJeza
20-12-2010, 11:01
Ludzie, nie rozumiecie, że rekrutacja OFF?
Na dzień dzisiejszy musimy sobie radzić sami, a H@ ma ogromne doświadczenie i na serwerze adminują tylko zaufane mu osoby.
dopamina
20-12-2010, 15:41
to team nie moze zrobic serwera only steam ?
Only steam i only mało ludzi.. ;] Dziwi mnie, że nie ma przynajmniej jednego admina w ciągu np. tych 35 min. nie wiem ile jest adminów ale jeśli jest dużo to coś nie tak.
Najwyraźniej ich brakuje, wiadomo każdy ma swoje obowiązki i życie więc trudno o to żeby H@ lub admini non stop oblegali komputer,niektóre rzeczy wymagają czasu.
Nie może być więcej adminów niż graczy bo to do niczego nie prowadzi... :)
pozdrawiam
Ludzie, nie rozumiecie, że rekrutacja OFF?
Na dzień dzisiejszy musimy sobie radzić sami, a H@ ma ogromne doświadczenie i na serwerze adminują tylko zaufane mu osoby.
Haha rekrutacja off to jest największa porażka H@... Co do doświadczenia nie będę się wypowiadał bo ich osobiście nie znam, ale wiem że H@ nie ma czasu bądź nie chce się już zajmować tym serwerem ... Wgrywa jakieś bezsensowne mody, tak jak te czapki na przykład i tyle ... ;/ Moim już pewnie teraz mało liczącym się zdaniem powinno się zebrać nowy team H@ którzy mieli by czas i chęci by ogarnąć ten serwer... Inaczej żaden admin choć nie wiadomo ilu by ich było nie pomoże ;/ Gdy to się stanie moja drobna pomoc w postaci admina zawsze się znajdzie, na ten moment dziękuję za grę było miło ;]
PS: Na ten moment po za kłapouchym nie ma żadnego admina na serwerze który by regularnie wchodził na serwer i pilnował porządku, wchodzą sporadycznie gdy mają ochotę pograć sobie na FFA i przynajmniej ja to tak odbieram ,że sądzą ,że mają admina i mają tylko przywileje na serwerze, a obowiązków żadnych... Ja osobiście uważam i podam na moim przykładzie, że admin skoro otrzymał już te przywileje to ma także i obowiązki do pilnowania tego serwera w jakim stopniu tylko może. Dziękuje i pozdrawiam graczy z DD2ONLY pod jaką nazwą by nie było ;]