Zobacz pełną wersję : Dział
Mam propozycje dodania nowego działu na tym forum związanego z cs 2.0. Dział by się nazywał Counter Strike 2.0 i był by w nim podziały takie jak w dziale Counter Strike 1.6.
tombcio, dobry pomysł jestem TAK1 :hihi:
jak bede chcial argumenty podac to podam o.0 moze jeszcze kazesz mi rozprawke napisac :x :x powod: wg. mnie to nie ma sensu - najwazniejszy :]
JA bym był za tak! ;];] bo Source jest nawet fajny :D:D więc Jestem za TAK
Ja jestem za tak, jeżeli takowy dzial by powstał, moge pomóc w jego rozwijaniu, mam steam 2.0 i jestem bardzo zadowolony, 2.0 lepszy od 1.6.
Ja jestem za tak, jeżeli takowy dzial by powstał, moge pomóc w jego rozwijaniu, mam steam 2.0 i jestem bardzo zadowolony, 2.0 lepszy od 1.6.
Oczywiście zalezy dla kogo lepszy.. ;) Jestem za, forum stało by się bardziej rozpowszechnione i ludzie grajacy w 2.0 miały by możliwość wypowiedzi o tej własnie wersji.
Wznawiam temat.
O 300 postów :D:D
Sasek666
19-01-2008, 15:31
Niech będzie jestem na TAK ta część tez jest fajna xD
Myśle nad tym już od samego praktycznie początku.. Tworząc te działy trzeba było zrobic to samo do cs 1.5 czy Condition Zero.. A to forum jest dla 1.6 :) I tak narazie zostanie.. ;-)
ex0n, dlaczego? Mozna zrobic tylko 1.6 i source.. nie musisz robic od razy wszystkiego :/
ex0n, dlaczego? Mozna zrobic tylko 1.6 i source.. nie musisz robic od razy wszystkiego :/ Nom popieram pomysł i dzięki temu forum stanie sie bardziej popularne
dla mnie może byc
nie wiadomo co exon powie
range[r]
10-02-2008, 14:48
Jestem za !! nie ma co
Sądze że tak jest dobrze, lecz skoro większość chce aby powstał to,
Wam pomogę. Zresztą to nic złego poczytać o czymś innym lub
podnieść popularność forum JESTEM ZA........ TAkkk :D
A ja dostałem od rodziców neoastrade i bedę spamować :hihi: :
MeeeEEEeEEEeee
Makaron jest żółty
Bakljsah