Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Żle się dzieje w państwie duńskim.

PIF-PAF
10-12-2010, 09:39
Ludzie czy Wy nie widzicie co się dzieje? Widział ktoś tyle skarg związanych z administracją serwera CS gdziekolwiek w polskim internecie?

http://www.forum.cs-portal.net/showthread.php/12435-PROBLEM-z-cziterami?p=70101#post70101

Nikt nie odpowiada, nikt nie reaguje. Po co ja kręcę demka na cziterów skoro Wy to macie w dupie?
Nie dość, że nikogo nie ma jak jesteście potrzebni to jeszcze ignorujecie jak ktoś za Was robotę odwala i czituchów za Was wynajduje! Jesion jak jesteś na Steam to mógłbyś łaskawie zajrzeć na serw i zbanować czita jak Cię ładnie o pomoc proszę! Grać się nie da bo czity robią na Waszym serwie co im się podoba!
Tutaj macie link z demkami na 2 stuprocentowych czitów
www.chomikuj.pl/bob_budowniczy3014

Nie wiem po co to wklejam bo i tak pewnie nikt nic z tym nie zrobi. Nie spodziewam się nawet odpowiedzi na posta ale cóż..... zawsze warto mieć nadzieję.
Ja administruję na tym serwerku:
reklama
zobaczcie sobie, że tam jakoś ludzie nie wypłakują się na forum tak jak tutaj.
pozdrawiam

Ricardus
10-12-2010, 21:16
Powiem to tak.

Admini ogólnie tutaj odpierdalają samowolkę .Ola już w *** czasu na forum nie widziałem jak i innych adminów.
Ja również mam bana bo zostałem niesłusznie zbanowany bez żadnych dowodów .

A co do ex0n to z tego co wiem to kontakt się z nim urwał z 3 miechy temu . Były 3 serwery teraz widzę że 1 został.

npG
11-12-2010, 14:43
My nie możemy nic zrobić... To olo musi się wziąć za serwer...

PIF-PAF
15-12-2010, 11:30
A teraz to już pojechaliście do końca z tym serwem. Ograniczając broń TYLKO do shotguna i glocka pozbyliście się masy graczy. Sam też już u Was nie gram bo nie bawi mnie takie ograniczenie możliwości graczom. Zawsze mówiono mi, że gra idealna to taka, gdzie interaktywność jest jak największa a u Was zabija się ideę tej gry.
Szkoda.... po prostu szkoda, że poszliście w złą stronę bo polubiłem Wasz serw. Za to teraz frekwencja spadła Wam drastycznie... tylko czy wyciągnie ktoś słuszne wnioski?
pozdro

PIF-PAF
15-01-2011, 17:46
Coraz bliżej święta? Toż to prawie rok zanim będą święta! Chyba że wielkanocne?

K.a.r.i.n.k.a
17-01-2011, 19:06
zacznijcie coś robić ...
a ta nuta na serwie... święta już mineły jeden mądry przynajmniej czapki usunął ale nuta dalej ...

PIF-PAF
31-01-2011, 10:37
DAJ SPOKÓJ... ten serwer jest bezpański jak pies! NIKT się nim nie interesuje. Wzięli se adminów z Koziej Wólki, którzy sikają ciepłym moczem na to co dzieje się na serwerze. Wyrzuciłbym każdego admina na zbity pysk, który nie zareagowałby na wołanie o pomoc. Po co się pchali po uprawnienia skoro nawet po prośbach o interwencje na steam nie reagują w ogóle?
Takim uprawnień się nie daje a zabiera!