Zobacz pełną wersję : [Prośba] o Admina
Nick: Tombcio:]
Znajomość AMXX: dobra
Gdzie mam/miałem admina: na kilku servach klanowych i na moim servie
Staż w CS'a: 1 rok i miesiac przewy
Ile dziennie grasz na Cs portal: srednia 1h
Kontakt:gg 4498460 pisacjak niewidoczny
Flagi jakie chcesz posiadać: cdefiu (flagi dostępu) a (Flagi konta)
Podanie sam wymyśliłem :P
ex0n odrazy mowil ze trza miec minimum (15,16 lat ) to jak :D TY myslisz a nawet nie jestes xD z Klanu nic
tombcio[/b]]Wiek: 12 I
le dziennie grasz na Cs portal: srednia 1h
trochę za mało ja już bym mógł dostac adma jeśli chodzi o wiek mam 15,5 :-)
Ja jestem za tym by nikomu nie dawać adma, a zwłascza takim dzieciom jak Tombcio.
no 12 lat i chce adma :hihi: nawet jak to widziałem na niektórych Forach "Moderatora"
jak można dac moderatora na Serwerze?Zal jak to czytałem myślałem ze padnę ze śmiechu :hihi:
A.C.A.B.
04-01-2008, 22:57
To ja tesz bym kacial mam 11 lat gram w cs 5 lat amx umie wpisac w konsoli amxmodmenu
adminowalem serwer w sieci lan i umialem siebie zbanowac dotane admina prosze jestem super hiper pr0 ekstra i kiedys zabilem 2 typuw jednym granatem na dlógiej xD nie paczcie na moje bledy ortograficzne w koncó mam 11 lat tylko
Umiem szczelac i paczec jak ktos czitóje Podanie zostanie rozwarzone pozytywnie?
A tak serio to Po co wiecej adminow tak jak jest tak jest dobrze bo potem to wam sie ino burdel zrobi na serwie .Wystarczy że ciagle jest jakis admin i problemów nie bedzie :) a to ze grasz 1h dzienie na cs portal net to tym sie nie osmieszaj najmniej powinienes grac po 4 5 godzin PS kiedys na inviolable z filem gralismy od 18:00 do 7 rana :) nie zebym sie chwalił xD
tombcio, rekrutacja jest wstrzymana pisałem o tym w jakimś temacie.. nie opublikowałem oficjalnego pisma na ten temat.. Ale będzie (jak znajde troche czasu na pierdoły) regulamin rekrutacji i informacje o stanie czy jest aktywna/wstrzymana
//zamykam