PDA

Zobacz pełną wersję : Ban od ciekawe

Dziubas
21-11-2010, 11:56
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Ciekawe?? aka Ogar : )
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Dziubas ( <3 Lola )
[AMXBANS] Reason : ' Przeklinasz '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs-porta.net
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 30709959 '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.25.10.49 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole.
Prosze o UB, bo wogóle sie nie odzywalem i nic nie pisałem.
Mojej dziewczynie "Lola ( <3 Dziubas ) " zrobił ssy i mi dał bana, z powodem "przeklinasz" :D Ogarnij sie człowieku, dziewczyna jest lepsza od niego i musi miec wh :DD Prosze o UB i zabierzcie mu admina, bo sie kompromituje.

PS. Miałem admina na kilku serwerach i wiem, ze pomyłki sie zdarzają, ale nie do tego stopnia :D

POzdrawiam administracje i proszę o szybkie odbanowanie, bo lubie ten serwer ;)

Dziubas
21-11-2010, 17:40
Odświeżam temat, bo nie ma jak na razie zainteresowania, a ciekawe był na forum ;)

npG
21-11-2010, 18:39
Daj spokój małolatkowi chłopak się wstydzi tego że ma 15 lat, no a w tym wieku można popełnić taki błąd, albo brakuje mu rozrywki z banowania ;d Ja jak wchodzę na serwer to w ciągu 30 minut spokojnie 15 banów poleci a bodajże 2 skargi to wyjątki potwierdzające regułę ;D Co do ciekawe to ja już się nie będę wypowiadał bo raczej każdy zna moje zdanie jeśli chodzi o niego ;] Aha i przypominam że jeśli miały być z nim jakieś problemy jeszcze to miał utracić admina ;]

Dziubas
21-11-2010, 19:07
Tylko czemu inni ludzie co chcą sobie spokojnie pograć, mają dostawać bany za to, że ktoś nie potrafi zapanować nad hormonami? ;)

To co będzie z tym UB? Bo bym sobie pograł :)

Ewentualnie jak brakuje adminów na serwerze, to ja miałem niemałe doświadczenie z adminowaniem na kilku serwerach :)

Ciekawe?
21-11-2010, 21:26
czy juz nie mozna pomylic cyferki w amx? ss mialy byc...

Dziubas
22-11-2010, 16:09
Czekam na tego UB i zdjęcie admina ciekawe.

Człowieku z tego co widzę to ty same błędy popełniasz. A ssy robiłeś mojej dziewczynie a mi dałeś bana. Skąd wy takich nieogarniętych adminów wykopujecie :D

Dziubas
22-11-2010, 19:58
Odświeżam. Coś małe zainteresowanie na tym forum graczami, czekam na UB.

KupsztalJeza
23-11-2010, 11:50
Uspokój się, admini też mają swoje życie. Wejdzie H@ zdecyduje co robić.

Dziubas
23-11-2010, 15:34
Dostałem bana dwa dni temu, i co żaden HQ nie zainteresował się od tego czasu?? Dobra nie ważne, Jest dość innych ciekawszych serwerów.

npG
25-11-2010, 14:57
Wejdzie HA HAHAHAHHAHAHAHHAHA dobre ;d Ciebie ja odbanuje ale twoją dziewczynę musi ten z hormonami ;]

Dziubas
25-11-2010, 21:42
Dzieki za UB :) można temacik zamknąć.

JesIon
09-12-2010, 11:31
Haha zamiast isc z dziewczyna gdzies na spacer to on w csa napier..... haaha pozdrowienia fajnie spedzacie razem czas :P NA GALI HAHA