PDA

Zobacz pełną wersję : Ban dla MACIASa ? Za co ?

maciast
31-10-2010, 18:49
Siemanko

dzisiaj ok. godziny 18:30~ zostałem zbanowany za czity których nie mam.

BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 13
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez Ciekawe??
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : BooBoX^
[AMXBANS] Przyczyna : ' Wrzuc ssy na cs-portal.net '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.cs-porta.net
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.8.123.17 '
[AMXBANS] =====================================

Dziwi mnie tylko to czemu zostałem zbanowany skoro wyżej pisze
"Zbanowany nick : BooBoX^ "

Chętnie bym wrzucił zdjęcia i udowodnił ze na żadnych czitach nie grałem, lecz niestety żadnych zdjęć mi nie wygenerowało w pliku cstrike_polish. Podejrzewam
ze to gracz BooBoX^ powinien być zbanowany a nie ja :)

Prosze o szybki unban.

Ricardus
31-10-2010, 18:54
Prawdopodobnie admin się pomylił . Też miałem taki przypadek i po banie zaraz mnie odbanował

Ciekawe?
01-11-2010, 07:08
ss? gdzie? nie ma,nie ma unbana...

ss zawsze generuje nawet jak nie masz miejsca na dysku :) więc gatki zostaw dla mamy

KupsztalJeza
01-11-2010, 11:43
Masz Neostrade?
Jeśli tak to możliwe, że masz podobny zakres co BooBoX^ i ban poleciał równierz na Ciebie.
Ja tez tak miałem jakiś tydzień temu, wyskoczyło mi to samo że mam bana,od Ciekawe?? Nick : BooBoX^, wiec zrobiłem restart routera i spokojnie grałem dalej ;D

To co napisałem nie zmienia faktu, że jesteś podejrzany.

maciast
04-11-2010, 15:29
ss? gdzie? nie ma,nie ma unbana...

ss zawsze generuje nawet jak nie masz miejsca na dysku więc gatki zostaw dla mamy

Zrozum ze wyzej pisze 'Zbanowany BooBox^' a ja wtedy mialem nick MACIAS, wiec chyba wam cos sie posralo bo zadnych zdjec mi nie zrobilo. Nie pamietam czy na waszym serwie HLTV jest czy nie ma ale jesli jest to obejrzyj sobie tamte demo kiedy gralem ja a zobaczysz ze zadnych 'magicznych' akcji nie mialem tylko po prostu agresywnie skracalem i fragowalem, proste. Skoro uwazasz ze mam wh to mnie odbanuj, chetnie wejde na wasz serwer, znowu nabije fragi 30/x i wtedy mnie zbanujesz i wrzuce tobie te smieszne ssy.

Masz Neostrade?
Jeśli tak to możliwe, że masz podobny zakres co BooBoX^ i ban poleciał równierz na Ciebie.
Ja tez tak miałem jakiś tydzień temu, wyskoczyło mi to samo że mam bana,od Ciekawe?? Nick : BooBoX^, wiec zrobiłem restart routera i spokojnie grałem dalej ;D

To co napisałem nie zmienia faktu, że jesteś podejrzany.

Nie, nie mam neostrady tylko radiowke i stale IP wiec raczej go nie zmienie. Po prostu ten plugin w amxie jest zbugowany skoro ty tez miales taki sam problem jak ja.

Najgorsze jest to ze banujecie ludzi ktorzy maja najlepsze staty, a nawet nie przyjzycie sie jak graja. Gdybys troche popatrzyl jak gram to bys od razu zauwazyl ze wh nie mam, no ale spoko. Mam nadzieje ze dostane unbana i udowodnie wam ze cheatow nie mam ;)

npG
04-11-2010, 20:28
Ogarnij stres, ja miałem dzisiaj tak samo... Próbowałeś wgl wejść teraz na serwer ? Ja włączyłem ponownie cs spróbowałem parę razy i jest ok.