PDA

Zobacz pełną wersję : [Skarga] na OGIENNN

tombcio
03-01-2008, 16:02
Dziś o 14 zaczął dawać bany (min na ofice i assualt) na serverze ffa za to że tt rashowało. Dał bana mi i Lazlowi.
Jak to nie ma adma LazLo może ci potwierdzić

,, Zamknij Kur*o ryj"CENZRO ja jakoś nic nie gadałem i dostałem bana LazLo też tak nie mówił
PS A co do tego że zmieniłem nick bo Daro i Ogien mają podobne nicki

LazLo
03-01-2008, 16:07
prawda, zalosne to jest ;f

tak btw. to nie byl RuFuS ? :DD

Eragon
03-01-2008, 17:18
D4roo? przecież on nie ma admina.. nierozumiem..

ZoMm
03-01-2008, 17:40
D4roo? przecież on nie ma admina.. nierozumiem.. hahahahtombcio, ale wtopa xD

Haszcz
03-01-2008, 18:23
ahahhaha :D Ahahha ladnie was ktos wkopal

Mariosz
03-01-2008, 18:52
LaZlo nie ***** to nie byłem ja, ja mam admina tylko na OGIENNN wiec odczep się od mojej osoby; )

A.C.A.B.
03-01-2008, 21:55
placzecie skarzycie na kazdego a jakbyscie mieli admina tobyscie to samo robili :)

LazLo
04-01-2008, 07:09
RuFuS bravo ! A każdy wie jak OGIENNN to RuFuS jest na servie!

Mariosz
04-01-2008, 13:25
te tombcio, najpierw dales temat skargan a DARO a teraz ***** zmieniles na OGIENNN ? Czlowieku ***** admina mam tylko na OGIENNN ! jak powiedziałem ze by tero na assaulcie nie raszowało to teksty typu cytuje ,, Zamknij Kur*o ryj" będę nagradzał banem... mówcie co chcecie... i skarżcie się ile chcecie..

ZoMm
04-01-2008, 13:44
tombcio, RuFuS ma trochę racji z tym

Te tombcio, najpierw dales temat skargan a DARO a teraz CENZOR zmieniles na OGIENNN ? Czlowieku CENZOR admina mam tylko na OGIENNN ! jak powiedziałem ze by tero na assaulcie nie raszowało to teksty typu cytuje ,, Zamknij Kur*o ryj" będę nagradzał banem... mówcie co chcecie... i skarżcie się ile chcecie..

ex0n
05-01-2008, 00:56
Admin nie powinien używać wylgaryzmów! Bo może go łatwo stracić! Szczególnie obrażając innych graczy..! Ale to idzie w dwie strony.. Jeśli ktoś w sposób wulgarny się zwraca do admina to powinien się liczyć z wykopaniem z serwera.. !
To chyba czas aby powstały regulaminy na forum..

Każda mapka ma okreslony cel i sens.. asalut.. wiadomo.. Terro pilnuje zakładników.. Czyli logicznie powinni pilnować i kampić w środku.. Ale do diabła czy gdzieś napisałem ustaliłem zasady i typ serwera... Nie można nikomu narzucać techniki gry..

//zamykam