Zobacz pełną wersję : [admin] max
max_rezydent
27-09-2010, 21:49
Nick na serwerze: max
Znajomość amx: 10/10
Gdzie mam/miałem admina: na csp przez 1.5 roku jako @ i przez 6 miechów H@ FFA, cs-serwer ffa, jakiś czas strzelinica.pl oraz klanowe i inne serwery których nawet naz już nie pamiętam,
Dlaczego ja: gram długo na serwerze, jak widzę obecnych adminów co robią to trochę mnie skręca, gram o różnych porach ( jak mam czas podczas studiowania)
Staż: 5 lat
Ile dziennie grasz na serwerze: 5-6
Akceptujesz regulamin: tak
Dlaczego ja: gram długo na serwerze, jak widzę obecnych adminów co robią to trochę mnie skręca, gram o różnych porach ( jak mam czas podczas studiowania)
Np. Co robią i kto?
Mnie nie musisz wymieniać, bo Cię pamiętam jak się przechwalałeś znajomością ex0n'a, jaki to Ty byłeś kiedyś prO Adminek, że ustalałeś regulamin na csp' a no i jak skarżyłeś się na mnie i groziłem słowami "długo tu admina kolega nie będzie miał, jak będzie tak cFFaniakował" lub coś w tym stylu :D hahaha...
max_rezydent
27-09-2010, 22:18
mowie o tobie... nic nie robisz... dzieciaku
no to kolego możesz pożegnać się już z adminem :)
haha mi też groził, że stracę admina itp... ;D
max_rezydent
28-09-2010, 11:12
podanie o adma jest dla jaj... jak bym go dostał to bym przydarł z takich dzieci jak wy co są na csp 6 miesięcy bądź mniej.... haha... pozdro dzieciaki... :*
P.S. Olo nie szukam kolegów na forum...
Ciekawe?
28-09-2010, 12:53
to po co składasz podanie o adma?
Po twoim piśmie widać, że pisząc te posty jesteś zdenerwowany. Jestem na "nie", gdyż chwaliłeś się znajomoscią z H@ ogar groziłeś adminom, że stracą swoją pozycje na serwerze :)
Serwer jest od niedawna dołączony do csp, jesteś żałosny podniecając się tym że grałeś tu wcześniej i na forum jesteś długi czas.
PS(w razie jak byś się pytał tak też można to zapisać) życzę szybkiego powrotu do zdrowia, uważaj by nie narobić sobie zaległości w gimnazjum ;]