Zobacz pełną wersję : problem z serwem
Witam
Dzisiaj chciałem wejść na serwer dd2 lecz ciągle przekierowywało mnie na ffa. Poza tym nie moge na serwa wejsc tak jak bym mial bana lecz napewno nie dostalem. Pisze tylko not responding i tyle. Prosił bym o wyjaśnienie mi tego czy mam bana (jeżeli tak to za co?) czy poprostu jakis problem z serwem.
Pozdrawiam
Serwer jest wyłączony dlatego nie możesz wejść.
Wie ktoś kiedy będzie online ?
Mniemam , iż tylko ex0n będzie znał dokładniejszą przyczynę dlaczego serwer jest wyłączony .
Wlaczcie server polowa CSP nie ma gdzie grac xDD nie no ale przydalo by sie go juz wlaczyc na stale ;PP
Serwer cieszył się dużą popularnością, a z doświadczenia wiem że takie problemy jakie są teraz, potrafią w szybkim czasie doprowadzić do znacznego obniżenia poziomu gry jak i zmniejszenia ilości graczy. Widziałem to już na kilku serwerach, a nie chciał bym by się tak stało w tym przypadku... ;/
ktoś mógłby powiedzieć dlaczego OFF?
- ##shoOter## -
04-09-2010, 10:04
jakos nikt specjalnie nie chce tego powiedziec / "napisac " .....
co do tego co napisalas npG to sie zgodze ... na wczesniejszej sieci serwerow na ktorej gralem (nie chce spamowac ) tez tak samo bylo wiec popieram to co on mowi po raz 2 ...
Czekamy na informacje w dalszym ciagu ...
Z tego co udało mi się dowiedzieć, to na pewno nie jest wina hosta, serwer się sam wyłącza nie wiadomo dlaczego. Jak możecie to obserwujcie w jakich momentach się wyłącza i piszcie, to szybciej się uda rozwiązać ten problem.
Witam,
Wszystko już działa jak widać, serwer się nie wyłącza. Przepraszam, że tak długo to trwało ale ostatnimi czasy jestem bardzo zabiegany i nie miałem za bardzo czasu.
Pozdrawiam