Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SKARGA NA ADMINA DANCER

KEjdz gen
27-08-2010, 17:27
NICK: KEjdz gen
opis : Grając sobie nie uzywajac wh oraz innych wspomagaczy, admin DANCER najwidoczniej cos zauważył, poniewaz bez zadnych ss ani demka dal mi bana z powodem czitujesz ? <LOL2>
<ROTFL>

[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : KEjdz gen
[MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na CS-Portal.net
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.7.126.189 '
[MiniBANS] =======================================

Wiec prosze o unbana oraz o to aby taka sytuacja na nastepny raz nie miała miejsca, bo przed banem podejrzanego nalezy wpisac w konsoli tę komendę co zabiera nam 10 sec z gry na zrobienie ss.

diLL
27-08-2010, 18:20
Jeżeli zbanował Cię admin DANCER to poczekajmy na jego wypowiedź , gdyż bez SS'ów czy demka bana się nie daje ;-) . A Powód "Czitujesz" zajmuje więcej czasu niż wpisanie właśnie tej komendy na zrobienie ss'ów . Tak więc jeżeli on się nie wypowie to proszę o odbanowanie tego gracza =] .

KEjdz gen
27-08-2010, 20:26
Dostane wkoncu tego ub ?

diLL
27-08-2010, 21:41
Czekam aż łaskawy Admin ruszy swoje 4 litery i go wreszcie odbanuje .. -.-

KEjdz gen
28-08-2010, 15:16
DOSTANE TEGO JEBANEGO UB CZY NIE, BO CHCIALEM SOBIE TROCHE ZAGRAC

npG
28-08-2010, 15:24
Spokojnie, wczoraj dostałeś bana, musi się dacner wypowiedzieć. Wiele adminów nie robi ss'ów gdy widzi że koleś perfidnie leci na haksach... Może się tylko pomylił, albo był pewny co do ciebie i w takim przypadku ja bym był za utrzymaniem bana, dancer też ma swoje doświadczenie i bez powodu nie dał by ci bana bez ss... A jeśli chcesz pograć masz masę innych serwerów, mi osobiście nie zależy na graczach ns, moim zdaniem blokujecie tylko sloty ;]

JesIon
28-08-2010, 15:34
Tak czyli jak typ biega na aimie to mam mu najpierw strzelic ssy i czekac az pozabija wszystkich a pozniej wszyscy placza i wyzywaja ADmina taki sra##Ki itp tak jest gralibyscie czesciej na tym serverze byscie wiedzieli i ja mysle ze dancer jest dobrym adminem i bez powodu go by nie zbanowal ja mysle ze Mial AIMA jezeli dostal BaNa Perma Bez niczego ale poczekajmy na Wypowiedz DANCERA !!!

diLL
28-08-2010, 16:04
Jeżeli admin DANCER nie wypowie się do wieczora to macie go odbanować . Koniec tematu .

KEjdz gen
28-08-2010, 16:46
AHAHAHAHAHAHAHA tylko ze ja bylem czysty zera, strzelilem pare baniek i mialem staty 12:0 i co ?
DANCER Pomyslal ze na Ns to nie mozliwe ? nawet mnie nie rozsmieszaj, bo ten pro admin nawet mnie sie nie przygladal. Tylko odrazu wlepil bana z powodem czitujesz bo jakies steamowe hajty powiedzialy mu ze to nie realne na non steamie i że mam aima lub jakis tam czit . To jest serwer s/ns wiec nie mozecie banowac pierwszego lepszego ns, bo ma zyciowke najpierw trzeba mu sie przyjrzec bo wkoncu taka jest rola admina. A wiec jeszcze raz powtarzam DANCER gowno wie albowiem nawet mnie sie nie przyglądał tylko odrazu wyje/bal bana.

A jeśli chcesz pograć masz masę innych serwerów, mi osobiście nie zależy na graczach ns, moim zdaniem blokujecie tylko sloty ;] czyli ze co nie moge grac na waszym serwerze bo jestem dobrym ns ? Jeśli tobie nie pasuje to idz na jakąś inna siec co maja serwery steam. Bo na tym serwie maja grac rownie dobrze ns jak i steam.

Tak czyli jak typ biega na aimie to mam mu najpierw strzelic ssy i czekac az pozabija wszystkich a pozniej wszyscy placza i wyzywaja ADmina taki sra##Ki itp TA KOMENDA NA ZROBIENIE SS TRWA 10 sec jak napisał dill dluzej zajmuje napisanie w powodzie czitujesz. Po drugie ja nie latalem z aimiem ani z zadnym z innych czitow wiec DANCER powinien mi zrobic ss, poogladac mnie czy *** wie co, ale to jego obowiazek zrobic ss graczowi ktory jest podejrzany.I prosze robcie na nastepny raz ss'y zeby taka sytuacja na nastepny raz nie miala miejsca bo jakby admin dancer zrobil mi te SCREENSHOTY to juz by nie bylo tematu ja bym wstawil unban wszystko by bylo super . Ale nie admin Dancer przeciez nie wpisze tej komendy na ss bo ... mu sie nie chce ? tylko woli wyjebac odrazu perma z powodem czitujesz . tyle odemnie

npG
28-08-2010, 16:57
Heh, szczerze mówiąc jestem za utrzymaniem bana ;] Nie jest nam potrzebny kolejny napinacz. Polecam ci łykać jakieś ziółka lub coś innego, bo taki bulwers z powodu gry jest niepokojący ;] DANCER jest doświadczonym graczem i adminem, na pewno nie dał ci bana bez ss nie obserwując ciebie, a skoro tak ci przeszkadza, że ludzie mają cię za haksa to wystarczy kupić steam... 9.90 na allegro ;]

diLL
28-08-2010, 17:02
Serwer jest S/NS , wiec każdy sobie może grać na jakiej mu się platformie podoba . Jak zrobicie Steam to wtedy będziecie się mogli kłócić . Napisałem już ,jeżeli Dancer się nie wypowie do wieczora to macie go odbanować .

DANCER
28-08-2010, 20:31
Dobrze , moze najpierw powinienem zrobic ssy albo nagrac demo , zobaczylem w Tobie cos co raczej rzadko sie zdaza innym graczom i jestem pewny , ze cos miales.(fakt faktem mogles mieć zyciowke) chodz rzadko sie to zdaza na nonsteamie.

odbanowany,
] amx_unban 83.7.126.189
[AMXX] Ip "83.7.126.189" usuniete z listy zbanowany

ale bedziesz uwaznie obserwowany na drugi raz.

pozdrawiam,DANCER.

diLL
28-08-2010, 21:34
Na drugi raz po prostu zrób SS'y , bądź najlepiej demko ;-) .

Zamykam .