Zobacz pełną wersję : Skarga od admina Ciekawe? na admina NPG :)
Ciekawe?
19-08-2010, 16:47
Witam :)
Mimo iż chwilowo nie mam steama...to gram na serwie na ns ... i widzę co robi nasz nowyy adminek :)
Proszę o to fotki :) kilka.
Gracze klną ... o pisze obowiązuje kultura..a tutaj dalej klną i bez żadnej reakcji :)
:D Co mnie śmieszy dostałem bana od niego ;) z dopiskiem "wkurwiasz" ;D pisałem sobie i smiałem sie ; ) Powiedziałem mu tylko raz,żeby dał perma ruskowi bo reklamował :) i coś tam jeszcze popisałem :) i jak widać na screnie ban ;)
Myśle,że upomnienie 1/2 powinno się na należeć.
Screny
http://www.speedyshare.com/files/23871923/screny.zip srry,że nie na image ale screny mialy cos zly format xD nie chciało mi się przerabiac ;)
Proszę o zobaczenie pełnego zapisu logów z dnia 12.08.10 od około 16, oraz drugą datę jeszcze dopiszę, muszę tylko zapytać się Avansa kiedy to było. Koleś zachowuje się jak zwykły dzieciak, spamuje, wyzywa każdego od botów, botQw etc... To już 3 taki problem z tym gościem, z tego co pamiętam z poprzedniego forum to miało się już nie powtórzyć, no ale cóż, jednak...
Jeśli chodzi o wyegzekwowanie kary za przeklinanie, to dla mnie miało wtedy drugorzędną wartość, sam się skarżyłeś że jako jedyny admin na serwerze nie dajesz rady wszystkiego ogarnąć, więc pewnie rozumiesz ;] Byłem zajętym sprawdzaniem czy ktoś nie leci na haksach, a slay, albo kick za przeklinanie mógł dla mnie poczekać ;]
Do tego zastanowił bym się nad adminem, który dał sobie shackowac konto steam :hah:
dla twojej wiadomosci mam juz rok admina na serwerach Ola ; )i nigdy nie miałem haxow :) ty lepiej swoja skarge zobacz...
Hahahaha, człowieku nie pogrążaj się !! Dostałeś admina za Averego :D TEMAT (http://counter-site.pl/viewtopic.php?t=1043) Oto link do twojego podania o admina na poprzednim forum... No jeśli to było rok temu to powodzenia :D :hah:
PS. Obejrzałem ss xD Wyrwane z kontekstu ostro :D :hah:
@down Udowodnij ^^ Od kiedy mam admina widziałem cię teraz drugi raz na serwerze :O Pierwszy oczywiście muszę sobie przypomnieć ile dokładnie to było dni temu, wtedy też miałeś dostać bana, ale daliśmy sobie już spokój ;] Jesteś dla mnie zwykłym nic nie znaczącym dzieckiem, który bardzo chce być ważny ^^ Pozdro i CENZURA !!
Ciekawe?
19-08-2010, 17:09
dlaczego tego wczesniej nie napisales ? :D wtedy wracalem do gry po 2 tygodniach : ) a jezeli chodzi o mirko to mlody ciekawee grall :)
screny ;P admin ma zachować kulture... spamujesz ze ma panować kultura ; )a nie wiedze u ciebie ...
Ciekawe, zebys ty skladal skarge na NPG haha! to raczej my powinnismy na Ciebie.
Przy zaistniales sytuacji nie bylem, wiec nie wnikam. Lecz niestety, incognito nie jest jedynym ktory byl zmuszony do zbanowania gracza "parkour/Ciekawe/wh powracaa" . Osobiscie pewnego dnia osobiscie musialem wypieprzyc go z serwera gdy grajac na non steamie irytowal mnie tekstami co runde typu " avans chajcie przez ch ", lub obrazal innych stalych bywalcow typujac ich na potencjalnych cheaterow.
Spoko.
Po 1. Sklamales w poscie z rekrutacja na admina, bo masz max 14 lat.
Po 2. Jestes irytujacy, meczysz i drażnisz na servie ( i to nie tylko moje zdanie! )+ szczeniackie zachowanie
Po 3. Myslisz ze skoro jestes adminem, to wolno ci wszystko pisac, i szczycisz sie po banie swoją neostradą - możesz wchodzic ponownie na serwer.
Wiesz ze nigdy Cie nie lubiłem.
Dostales nawet bloka możliwości kontaktu.
Dales sobie schakowac account steam, z adminem na dd2.
Jakim trzeba byc idiotą żeby wpisać passy do steam na jakiejs stronce /lub podac komus nieznajomemu z sieci.
nie chce mi sie wiecej pisac, nie gram do niedzieli bo mi nie widzi serwerow na hotelowym necie. jak wróce to PG :)
Ciekawe?
19-08-2010, 19:25
npg ;) admina miałem na BF2 wcześniej :) więc mozesz mnie nie irytować swoimi bzdurnymi tekstami :) ... Przypominam jednak ,że nie składam skargi na siebie... tylko na NPg.. i nie już za bana.. tylko za spamowanie, że obowiązuje kultura...Akurat nie posiadasz umiejętności adminowania co do kultury ;) Jest tam kilka przekleństw ;) , na które nie dałeś nawet kicka ... ale to co dałeś mi w komentarzu... to pokazuje tylko twoje szanowanie ;) regulaminu...
Co do mnie to nie mam narazie admina ;) i nie muszę zachowywać się jak admin :) skoro nim nie jestem... kicka tak.... ale 12 też dałeś mi bana... podobnie avans ; P perma ;) (wtedy miałem ubaw :P)
Avans skąd ty wiesz czy mam 14 lat.? Daje ci jasno do zrozumienia,że mam 18 lat! i możesz myśleć sobie co chcesz ;) ale czasami mam dobry humorek i z nudów na dd2 można się pośmiać ;)
P.S Masz dowód ? Złóż skarge... a nie naskoczyliście na mnie ;)
[ Dodano: 19-08-10, 19:27 ]
Wiesz ze nigdy Cie nie lubiłem.
Dostales nawet bloka możliwości kontaktu.
Dales sobie schakowac account steam, z adminem na dd2.
Jakim trzeba byc idiotą żeby wpisać passy do steam na jakiejs stronce /lub podac komus nieznajomemu z sieci.
po 1 nie co mnie to obchodzi?
po 2 mam mozliwosc kontaktu na steamie ;)
po 3 dałem sobie... tak ale nikt raczej ; ) nie był na serwie poza mną.
po 4 nie podważaj mojego autorytetu :) bo jak widać nie masz szacunku do mnie.
Komentarz do bana nie świadczy o moim poszanowaniu do regulaminu, a o poziomie mojej frustracji do ciebie, jestem pewny że wszyscy co aktualnie grali na serwie poparli by mnie w 100%.
Co do tego że informowałem o zakazie przeklinania a nie wyegzekwowałem kary od graczy za przekleństwa to wytłumaczyłem już to w poprzednim poście.
Sam fakt że do tej pory utrzymujesz to, że masz 18 lat jest już żałosne. Twoje zachowanie ani razu nie dało mi powodu do choćby przypuszczeń, że mówisz prawdę co do wieku, z kolei za każdym razem utwierdza mnie w przekonaniu iż jesteś zwykłym dzieckiem neo...
Między nami jest jeszcze taka różnica, że na ciebie to już jest 3 skarga, a na mnie pierwsza i to na ironie, założona przez ciebie.
To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie, sprawa zostaje dla HA.
P.S Masz dowód ? Złóż skarge... a nie naskoczyliście na mnie ;)
Wystarczy obejrzeć logi z serwera i już mamy dowód...
@down Treściwa wypowiedź 18'latka ! O co ci chodzi pisząc "te skargi nie weszły"... Jak ty masz 18lat, no to faktycznie "pozdro" ^^
Ciekawe?
19-08-2010, 21:55
pozdro ;) tylko ze te 2 skargi nie weszły :) na cssite... ;) więc narazie
Szkoda mi się użerać więc kończę temat
Jeżeli ci chodzi o moje granie na serwie ; )to się nie martw ... nie mialem ns wgl.. tylko steama.. nie mam steama musiałem załatwic cs ;)
hahah oranje :] bezpodstawny ban? za ? Obraze admina... Ja nie obrazam pojedynczych osob... tylko pewna grupke NS co maja 12 lat i nie potrafia grac....
Wypowiedź 18 letniego admina ! "Pozdro" ;] Dobrze wiedzieć że mogę jako admin obrażać ns. Oczywiście biorąc przykład z ciebie. :]
@down Ok, następnym razem będzie "DENERWUJESZ" ;]
Mi sie nie podoba ze Admina Sklada skarge na admina pozatym Ciekawe teraz jak nie masz steam i admina nie powinienes sie jakotako udzielac jak admin bo niestety jak widzisz czitera to nic nie zrobisz a Incognito tez nie powinienes banowac Ciekawe z powodu Wkur^^iasz !
Hahahaha,,, Mam beke z tego tematu i tu się zgadzam z adminem "JesIon" Nic do was nie mam ale, kłócenie się na forum serwera jest żałosne. Dajecie złe światło na nasz mały świat o nazwie "cs-portal.net". Według mnie zakładajcie swoje bzdurne skargi między adminami w przedziale, gdzie mają dostęp tylko admini, na ch*j mają czytać to potencjalni gracze i mieć zwałe z was i nas przy okazji :( na serwerze! Tematy tyczące się kłótni między dwoma adminami tyczą się nas wszystkich czyt. "adminów".
Pozdrawiam i proszę o zakopanie toporA wojennego :cool:
korni007
26-08-2010, 11:18
Bezsensowne kłótnie. Wyjaśnione więc zamykam.