PDA

Zobacz pełną wersję : Administratorzy z różnych serwerów.

TRAx
13-08-2010, 22:03
Otóż moja propozycja jest taka jaką dałem w tym temacie click (http://www.forum.cs-portal.net/topics110/do-zbanowania-c-ronaldo-i-bilet-vt14058.htm#77314). Po chwili namysłu od napisania tamtego postu, doszedłem do wniosku że to nie jest dobry pomysł offtopować, bo zaraz dzieciaki zaczną to samo.

Jestem administratorem serwera "Cs-Portal.net [TP]" (ostatnio dołączony serwer). Na naszym serwerze grane są często mapy, których nie lubię, dlatego zmieniam serwer. Ostatnimi czasy, zmieniam serwer najczęściej na któryś z naszej sieci. Jednak z tego co zauważyłem, sporo cheaterów tam się kręci. Moja propozycja jest taka, aby wymienić nas adminami, tj. administracja z TP na FFA, GG i D2 i pozostali na pozostałych serwerach, wiecie o co mi chodzi.

army of the pharaohs
13-08-2010, 22:27
A moja propozycja jest taka aby zostało tak jak jest , jeżeli Ci nie pasują mapy to już pisz do H@ serwera.Skoro dostałeś admina na TP to zajmuj się nim a nie szukaj zbędnego rozwiązania.

Seq
14-08-2010, 00:19
Moim zdaniem Twój pomysł to dużo niepotrzebnej roboty.

DANCER
14-08-2010, 00:23
dobrze powiedziane , to by wywolalo zamieszanie , za duzo adminow by poczulo swobodę poruszania sie po serwerach zamiast pilnowac wczesniej swoich. Najlepszym sposobem na to jest zrobienie serwerow ONLY STEAM , wiem , ze gralo by 70% mniej ludzi ale i za to 70% mniej cziterow. Albo jakis program np sXe - Injected .

pozdrawiam,DANCER.

TRAx
14-08-2010, 11:19
jeżeli Ci nie pasują mapy to już pisz do H@ serwera

Bardziej mi chodziło o mapy typu "de_westwood" bardziej porytej mapy nie spotkałem, a gracze co 80min nominują ją i votują, dlatego zmieniam serwer.

Skoro dostałeś admina na TP to zajmuj się nim a nie szukaj zbędnego rozwiązania.

Problem w tym że grałem na sw. D2 jakieś 5 razy, i to jakieś 20-30min za każdym razem i admina nie spotkałem. Na serwerze TP praktycznie zawsze jest jakiś admin, albo na serwerze albo na steam i w każdej chwili może wejść i zbanować cheatera.

to by wywolalo zamieszanie , za duzo adminow by poczulo swobodę poruszania sie po serwerach zamiast pilnowac wczesniej swoich.

Może deczko przesadziłem, lepszym rozwiązaniem byłoby podanie loginów steam adminów na say`u co kilka rund, w razie cheaterów wystarczyłaby szybka interwencja.

Co do sXe, jestem za. Powinniśmy to wprowadzić na wszystkich serwerach. Może i dużo roboty, ale mniej cheaterów.

Moim zdaniem Twój pomysł to dużo niepotrzebnej roboty.

Fajny offtopic, i nie mów że sobie postów nie dobijasz ;D Bo argument powieliłeś z postu wyżej, a nic więcej nie wyjaśniłeś :P

- ##shoOter## -
14-08-2010, 12:15
to nie wypali moim zdanie , chodz ja takze jestem za tym ze to jest nie potrzebne ;/

TRAx
14-08-2010, 13:08
to nie wypali moim zdanie , chodz ja takze jestem za tym ze to jest nie potrzebne ;/

Jak już coś piszesz, to się rozpisz... Bo takie SzarlotkaJelenie, to zwyczajne wbijanie postów.

A co powiecie na to sXe? Bo z tymi adminami to faktycznie przegiąłem, jedyna wada jest taka że ktoś może np. używać komputera rodzeństwa, które nie dało mu "admina na komputerze" i nie może dodawać programów. Ale co do samego sXe, to jestem za. NS nie mogliby cheatować ;)

JesIon
14-08-2010, 13:18
Cos Takiego jest niepotrzebne myslisz ze jestes jakims najlepszym adminem i jak ty bedziesz Np na FFa lub D2 To nie bedzie cziterow ?? zastanow cie nie bedziesz gral 24/7 w csa i Banowal bo to jest nie mozliwe pozatym na kazdym Modzie Sa Dobrzy admini i nic nie trzeba zmieniac mysle zeby zamknac temat ! ;p

korni007
14-08-2010, 14:32
Dokładnie tak. Zamykam, bo OT się robi.