Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : moze czas nad tym powaznie pomyslec

- ##shoOter## -
11-08-2010, 20:11
jak zauwazyliscie duzo jest tematow ze zgloszeniem cziterow , i pytaanie gdzie sa admini ? rekrutacja jest off no ale i tak was nie ma , ja rozumiem za kazdy ma swoje zycie no ale jakos powinniscie sie podzielic godzinami na serwie czy cos ..
doszly mnie tez sluchy ze jeden z adminow ( nie bd mowil ktory ) nie wchodzi juz na dd2 bo mu sie znudzilo .. rzyga ta mapa ... no wiec po co mu ten admin ?
moim zdaniem powinniscie dawac admina tym ludziom ktorzy na prawde sa na serwie w wymaganych godzinach ...

npG
12-08-2010, 01:16
Spokojnie, doszło w ostatnim czasie 3 nowych adminów. Są wakacje więc wątpię by udało się ustalić godziny gry adminów, każdy ma prywatne życie, jedni wyjeżdżają, inni się bawią, po prostu korzystają z wakacji i ciężko jest to ogarnąć. Myślę że teraz będzie już wszystko powoli zmierzało w dobrym kierunku ;]

Ciekawe?
12-08-2010, 09:28
ja tam ;P mam godziny , w których jestem ;) zawsze sam i wbijam z przyzwyczajenia rano :) no ale nie mam steama i narazie nici z tego :(

- ##shoOter## -
12-08-2010, 10:35
skoro tak to przepraszam :) i mam nadzieje ze serwer sie polepszy w te sprawy ( lapanie cziterow )