PDA

Zobacz pełną wersję : za co ban ?

sixer91
04-08-2010, 21:21
hejka,wczoraj dostalem bana za haxy niby. od bardzo milego admina , nie pamietam rn'a . prosze tutaj sa te zdjecia. gram tutaj tylko by miec satysfakcje ze bije all :)

http://wyslijto.pl/plik/ltq15yb0et

KupsztalJeza
04-08-2010, 21:35
Dlaczego 4 fotki są czarne?
Dlaczego na screenie nie ma czasu?
Dlaczego wstawiłeś screena z innego serwa STER - Gaming?
Dlaczego nie ma celownika?
ufff... I dlaczego na screenie jest taka dupna plama? http://img14.imageshack.us/img14/9120/dedust20003ggg.png

Encore
04-08-2010, 21:51
wrzuc swoje ss bedzie unban...

Buszek
04-08-2010, 23:17
4 foty czarne, 1 fota nie z tego serwera... Jeżeli wrzucisz ss z naszego serwera i będą czyste to dosyaniesz UB. Pozdrawiam!

JesIon
05-08-2010, 09:18
ziomek tu nikt nikogo nie chce oszukac byles podejrzany i tyle jezeli nic nie masz wrzuc ssy bedzie UB :P pozdrawiam

sixer91
05-08-2010, 17:40
prosze te wasze SS'y . nie wiem dlaczego maja f2b , na eslu nie mam takich problemow. prosze o UB , a nastepnym razem prosze robic wiecej zdjec i nagrywac demko:D

http://wyslijto.pl/plik/zuyleyl7an

KupsztalJeza
05-08-2010, 17:46
sixer91, my wiemy, że masz zrobione ss'y nie musisz nam tego udowadniać :]

Tylko wstaw je na forum, bo już widać, że kręcisz.

SIMI
05-08-2010, 19:16
JAPIERDOLE sixer ty jestes taki tepy czy co *****, wrzucaj ss a nie pokazujes zze miales je zrobione

Ciekawe?
05-08-2010, 19:18
nie ma sensu zamknijcie to i po sprawie po ewidentnie gość kręci...

@edit ;) akurat to ja robiłem te ss ;)

sixer91
06-08-2010, 15:02
HAHAAHAH widze ze kazdy jest tutaj zalosny , nie widzisz w linku ze to sa te ssy ktore mi zrobiliscie ? nauczcie sie czytac zrozumiale i do konca. :x

SIMI
06-08-2010, 15:18
koles ale co ***** robi na ss reklama ster gaming..., na csp nie ma i nigdy nie bylo tego, wiec nie pierdol glupot, dawaj ss albo wypierdalaj

@@ co do czarnych ss sie zgadzaja, mialem na csp ten sam problem dawno temu bo normalny blad pluginu ale wtedy 1 ss mialem dobrego reszte takie zepsute

- ##shoOter## -
06-08-2010, 18:21
ja w to jakos nie wierze ... jak dla mnie oszukuje ...

DANCER
06-08-2010, 18:48
ty sixer nie pal wiecej dopalaczy bo to moze zle wplynac na innych i tez tak bedą robic. pozdrawiamy MAMY

sixer91
06-08-2010, 20:05
jednym słowem , żenuaaaaa . z reszta nie wiem po co sie z wami kłoce , sam nie wygram z wami koledzy , ale czasem pocwiczcie skilla bo mierny tam macie poziom ( gram u was tylko po to by pomoc wam osiagnac lepszy poziom :D )

a tak btw , zapraszam tutaj http://www.esl.eu/pl/#/pl/player/997562/ , moze nabije sobie na was pare punktow w lidze :D

kamilj90
06-08-2010, 21:17
Pozdrawiam "twoje" konto z 04, do którego link podałeś... sprawdziłem teraz jak grałeś na serwie twoje steam id i oto podaję link na forum http://www.esl.eu/pl/#/pl/player/1383541/

Konto z 05, zablokowane oczywiście za haxy. Czuję, że kupujesz te konta 04, 05 :)

I nie kozacz tak tym esl i swoim wielkim skillem, bo jakimś guru tej gry nie jesteś, żeby tak wysoko zadzierać paszczę.

sixer91
06-08-2010, 22:14
HAHAHAHAH typq taki stary a taki gupi :D zbanowany nie za haxy tylko za ''niby'' acc handel ;) czytaj wyraznie i ze zrozumieniem. a ja czuje ze wali cos na forum tutaj synq , a tak btw steam id sie nie zgadza bo jestem w trakcie zmieniania na koncie esl ;)

SIMI
06-08-2010, 22:43
nie cwaniacz esl'em bo polska liga esl jest c***a warta, jak chcesz to moge ci zalatwic ze wszystkie twoje mecze 1on1 beda usuwane przez admina. nie tylko ty jestes kozakiem na eslu

- ##shoOter## -
06-08-2010, 23:04
regulamin !!! nie odbiegajcie od tematu , temat o ssy i bana a tu zaczynacie kto jakim kozakiem jest ... jak to wszystko na ten temat to zamykajcie bo robi sie wgl inna rozmowa niz w temacie ...

Buszek
07-08-2010, 11:08
Weź zamknij, a Ty "typq" jak znajdziesz ss z naszego serwera to załóż nowy temat i wrzuć ss, póki co to chwalisz się nic nie znaczącym skillem, bo nawet go pokazać nie możesz ze względu na Twój żałosny tok myślenia. Morał jest krótki, wrzuć ss, następnie graj tak żeby można było to zobaczyć, bądź w top15 i każdy ukłoni głowe. a Tym czasem http://www.13k.pl/-/sugestia.php ;)

sixer91
07-08-2010, 13:32
SIMI: ok zalatw mi te mecze usuwane lamusq ;)

@BUSZEK: to naucz admina robic te ss , jak widac w pliku zostaly zrobione mi ''czarne ss'y'' a co do skilla to przewyższam cie niemilosiernie, nie bd sie z toba wykłócał bo pewnie jestes ta znana morda na polskiej scenie esportu co bije wszystkich , byles na lanie chociaz kiedys ?

a tak btw , bylem top 17 na tym waszym serwerze , niestety nie daliscie mi skonczyc misji ;)

Ciekawe?
07-08-2010, 14:38
sixer grałes na lanie... dlaczego? haxY? mogles grać na steam wtedy może nie byłoby ss... z resztą to jakis pierwszy przypadek od 2 miesięcy,że czarne ss są ...

@edit :p moze anti ss? i czarne ?

sixer91
07-08-2010, 14:54
heheheh ej admin gralem tylko na steamie ^^ :)

kamilj90
07-08-2010, 15:19
Ja pier*ole, nie mogę patrzeć... Skąd ty możesz wiedzieć, że przewyższasz go skillem "niemiłosiernie"? Jakoś w historii logów na eslu nie masz jakichś topowych klanów i nie jesteś jakąś znaną mordą sceny polskiej żeby tak mówić, więc się tak nie wywyższaj, bo wszedłeś na FFA, gdzie większość ludzi gra ot tak dla zabawy i zgrywasz wielkiego kozaka, tym bardziej, że te konta 04,05 kupujesz, o czym świadczy ban na jednym z nich za handel kontami (tak pomyliłem się w poprzednim poście, że za ban). Już nie chodzi mi nawet o te SS co ci zrobili, ale strasznie mnie denerwuje takie zachowanie, szczególnie, że to tylko gra a ty napinasz jakbyś był jakimś królem podwórka, neo czy tym prawdziwym sixerem z Francji...-.-

sixer91
07-08-2010, 15:36
kamilj90 a gdzie ja tu napisalem ze uwazam sie za gwiazde polskiej sceny csa ? po raz kolejny widze ze nie umiesz czytac. a te konta co z nimi robie to nie twoja sprawa ;)

a co do @ Kupsztaljeza: ssij mi pento bo jestes gownem ;)

kamilj90
07-08-2010, 15:53
na eslu nie mam takich problemow
żenuaaaaa . z reszta nie wiem po co sie z wami kłoce , sam nie wygram z wami koledzy , ale czasem pocwiczcie skilla bo mierny tam macie poziom ( gram u was tylko po to by pomoc wam osiagnac lepszy poziom :D )
a tak btw , zapraszam tutaj http://www.esl.eu/pl/#/pl/player/997562/ , moze nabije sobie na was pare punktow w lidze :D
a co do skilla to przewyższam cie niemilosiernie, nie bd sie z toba wykłócał bo pewnie jestes ta znana morda na polskiej scenie esportu co bije wszystkich , byles na lanie chociaz kiedys ?

Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie to jest wielkie kozaczenie, tzn. ogólnie bardzo śmieszne. Skoro przewyższasz kogoś skillem tak niemiłosiernie, to wnioskuję, że jesteś na poziomie ŚWIATOWYM. Co do tego, że pomagasz osiągnąć lepszy poziom to może pomyśl nad założeniem jakiejś szkółki cs'a, może konkurencję dla GAD zrobisz, kto wie. W sumie to mam wyje*ane na ciebie i twoje esl, ale kupowanie kont 04,05 jest dla mnie prześmieszne.

PS. Chyba ty właśnie masz problemy z czytaniem, bo nie napisałem, że jesteś gwiazdą polskiej sceny cs'a(bo skąd takie coś do głowy by mogło przyjść?!), tylko zachowujesz się jakbyś nią był wywyższając się.

Buszek
07-08-2010, 16:59
Hahaha... Na 1 screnn'ie widać że, wrzuciłeś pliki z innego serwera. Więc pomyśl za nim coś napiszesz... ;) Ja się nie uważam za kozaka w cs'ie... ale mam konto steam od lutego 2007r. kupione w sklepie a nie od kogoś. ESL mam chyba od 2009r na tym koncie, grałem tam kilka razy, ale przeszła mi głupota bycia najlepszym i ciskam na FFA dla zabawy i znajomych z którymi mi się fajnie gra. Zastanów się po co wchodzisz na FFA? Po to żeby wywyższać się jakiego to masz skilla? Zapraszam na mIRC kanał #cw.pl i tam szukaj sobie porządnych meczy/mixów, wtedy udowodnisz jaki Ty jesteś dobry. Jesteś zwykłym IRC'owym napinaczem z ręką w majtkach. Ogolić instrumenty i do piaskownicy. Na "scenie" cs-portal.net brakuje slotów na takich jak Ty! Tyle mam do powiedzenia na Twój opłakany temat. Pozdrawiam!

klapouchy
07-08-2010, 19:02
Dziękujemy za piękne wypowiedzi :) Temat zamykam. Niestety nie będzie ub, nawet jakbyś teraz wrzucił właściwe screeny, z przyczyn wiadomych dla każdego czytającego wszystkie twoje wypowiedzi.
Znajdź sobie inny serwer, bo już u nas sobie nie pobiegasz.