Zobacz pełną wersję : Skarga na Matha
Dokladnie
24-07-2010, 22:02
Nick: - math
Data: - 24-7-2010
Opis: - Niżej
Chcialbym złożyć skargę na Matha, ponieważ podszywał się pod nassz klan [H^T], i pozniej w drugiej sytuacji, gdy podejrzewałem misia o wh [oczywscie byl sprawdzany przez Danio], to w jakiejś rundzie gdy strzelał do kogoś, Danio zrobila mu ss'y i poprosila o wstawienie na forum, a math go odbanowal zarazz jak zostal zbanowany.. Admin tez moze wstawic ss'y, to ze admin i może miec nawet 40 lat. to nie znaczy ze zawsze jest czysty !!!.. Math, mozesz nie miec pewnosci czy jest ''czysty''.. :(
Danio_Power
24-07-2010, 22:04
doKŁADNIE SIĘ ZTYM ZGADZAM
I POTWIERZAM
hhmmm.. tro było tak więc prosze wygodnie usiasc bo troche poczytacie :)
była taka sytuacja z ich team'u bylo okolo 4/5 osob i było tak ze "niby 2 osoby nie byly od niech ale to juz inna historia.. i na 3sec.. na poczatek rudy dopisalem sobie przed nick [H^T]-[Clan} o lile dobrze pamieatam... odpisalem tylko do Danio " ;D " w moim gescie wygladalo to jak żart kub cos w tym stylu a jakos tak inaczej oni to odebrani i chyba z tego powodu jest ta skarga, a co do ss'y dla misia to jestem na 100% pewny ze nie biegal odpalony :)
Ps.
Danio czy twoi koledzy mówi Ci codziennie co masz ubrac bo ja dochodze do wniosku że bez np, dkoładnie bys sobie nie poradsził bo jak on powie whc to ty praktycznie odrau dajesz ss'y i nawet na spec nie wbijesz :) wiec myale ze sie wytlumaczylem z pezpodstawnej skargi na mnie :)
[ Dodano: 24-07-10, 22:16 ]
wtb. nie kolegi tylko ADMINA KTOREGO BANOWAL JUZ Z 4 RAZY !! :O
Danio_Power
24-07-2010, 22:20
ej math..
bylo ns 6 z klanu jeden koks sie podszyl wiem ze ty sobei zartowales.. ale tobie nci nei mwoie ... tylko ten koks mial wh ... i podszyl siie... ty nic..
ale gdzie SSY MISIA CZEMU nEI dales mu wrzucic ty,lklko odrazu unban... nie mial miał wh?///
to dlaczego nie wrzucil ssow// to nei wyglada ladnie !
misiu wrzucił ss'y i mi nie pie*****
dobra ale ty chyba nie odróżniasz czegos co jest żartem a żeczywistoscia popracuj nad tym
Danio_Power
24-07-2010, 22:28
teraz qwrzucil pozdro dla czytelikow ... siema