Zobacz pełną wersję : nowy mod?
Wazzz up! ;)
moim zdaniem mod który mamy teraz nie roi wielkiej kariery :pp
- lecz problem moze polegac w tym że nikt go w ogóle nie reklamuje..
Lecz jestem tego pewny prawie w 100% że mod który by sie sprawdził i ludzi by na nim grali jest Teamplay [TP], mod ten nie był nawet brany pod uwagę w głosowaniu na zmianę moda..
ale tylko moje zdanie..
poczekamy jeszce troche może serwer gg+dm jeszcze sie rozkręci,
No można spróbować, zrobić server tylko steam, wstawić wszystkie pluginy z TP i reklamować server na każdym forum.
to już nie chodzi o to by zrobić tylko steam..
wystarczą tylko: ogarnięci admini..
a wystarczy że serwer będzie reklamować się na np. serwerze [FFA]
bo to nawet szkoda serwera jest wykupiony a stoi pusty ;p
moje zdanie jest takie że, [TP] by się cieszyło większym powidzeniem...
ale to już decyzja(wola) :p Marcina , co z tym zrobi :)
Marcin :)
24-07-2010, 17:11
heh to ze zmieni mod nie znaczyt ze przybedzie ludzi,
GG+DM jest reklamowany na FFA ale to i tak nic nie daje
Mozna by sie zastanowic nad zmiana modu ale to i tak nie przyciagnie ludzi bez reklamy (na która czasu nie mam)_
Ricardus
24-07-2010, 19:16
math,
Jak ma robić serw karierę skoro jak już ktoś wejdzie i będzie w miarę osób to przychodzi cziter i psuje całą zabawę, bo nie ma nigdy adminów ?? Poza tym miał być zrobiony porządnie . Ja proponuje dodanie losowych respów na mapie, wgranie bardziej znanych map(fy_mario, itp.), bo bez FD to wiecie co sobie możecie, zwiększenie liczby fragów do następnej broni do 3, otwarcie rekrutacji na adminów .
Tak więc serwerowi jeszcze dużo brakuje do dobrego GG+DM i nie mówcie o zmienie mod'a tylko zajmijcie się udoskonaleniem serwera a gracze sami przyjdą :/
No właśnie dochodzi też sprawa adminów, których jak napisał Venni zawsze brakuje ... Może gdyby był TP to więcej graczy pisałoby prośby o admina.
Ciężko jest adminować ja się ma bana a żaden admin nie fatyguje się żeby mnie odbanować :?
czemu nic nie pisales?
...
podaj IP
przecież dałem ss`y już 2 dni temu :-D ip: 83.1.121.249
Marcin :)
25-07-2010, 11:54
Nastepna bron jest po 3 zabiciach ale nie moge dojsc do tego gdzie ustawic losowe respy
Jak ktos wie jak niech pisze
Zróbcie z tego zajebiste TP i po sprawie. Jak chcecie pomogę... i tak nie mam co robić bo zagipsowany jestem :)
Mariusz za sprawa TP to z reklamą to mógł bym Ci pomuc ;)
ale to juz tylko trzeba czekać na ostateczną decyzje Marcina czy gg+dm zostaje czy zmieniamy bo jeszcze "chyba" decyzji nie podioł
Gdyby TP bylo takie jak na rzezni bylo by super ;-)
Gdyby TP bylo takie jak na rzezni bylo by super ;-)
Można zrobić coś zbliżonego :-) Ale mi nie dadzą tego zrobić więc wątpię, że będzie takowe tp.
A czemu mają nie dać Ci tego zrobić ?
Żadne TP z dodatkami zwykłe najzwyklejsze TP mapki tylko podstawowe
Np. dd2 nuke inf tuscan cpl mill aztec dust itd.
bez rzadnych fy.. aim..
i bez votów ustalic kolejnosc map i gdy skonczy sie np. 15/20 min mapy automatycznnie z nuke zmiena sie na tuscana..
gdy by mialo juz powstac to to bylo by najlepsze rozwiazanie :p
Przecież server z mapami typu fy itp. to nie server TP ...
Można dać plugin, dzięki któremu mapa będzie się zmieniać po 12 wygranych rundach dla danej drużyny.
Można dać plugin, dzięki któremu mapa będzie się zmieniać po 12 wygranych rundach dla danej drużyny.
To nie jest plugin... do tego służy komenda w server.cfg mp_winlimit "wartosc"