Zobacz pełną wersję : Ban pernamentny
ChudY_PL
16-07-2010, 12:12
Elo...otoz gram na dd2 only fajnie mi sie gra...nagle cs mi sie wylacza wbijam jeszcze raz na serwer i po 2 minutach wyskakuje mi MASZ BANA sprawdz konsole z powode wrzuc ssy na www.cs-portal.net....Jak nie mialem zadnych ssow robionych??? o co chodzi???
infinite
16-07-2010, 12:15
byly robione ci na serwerze dust2onlyFFA
Ciekawe?
16-07-2010, 12:20
potwierdzam ss byly robione :) olo ci je zrobil. Nie wrzucisz nie masz unbana :)
ChudY_PL
16-07-2010, 12:21
ale oznacza to ze mialem robione Screeny tak? A jest mozliwos bo akurat mnie nie bylo tylko bylem w WC ;> i wchodze na kompa a tu cs mi sie wylaczym i nie mam tych ssow w folderze jest mozliwosc ze mi sie nie zapisaly? HELP!
[ Dodano: 16-07-10, 12:23 ]
edit @ nie wiem czemu ale ich nie mam ani w cstrike ani w cstrike polish :/
Wiem ze unbana nie dostanie no ale trudno...mi sie te ssy nie zapisaly moze wlasnie poprzez to ze mi sie cs wylaczyl...pozdrawiam ...
- ##shoOter## -
16-07-2010, 12:25
no ale to juz Twoj problem , nie ma ss'ow nie ma ub .. proste ... wszystko jasne mozna zamykac , klapo ..
ChudY_PL
16-07-2010, 12:28
Wiem...o tym...ale to nie moj problem bo nie moja wina ze bylem w toalecie i mi sie cs wylaczyl kiedy Olo robił mi ssy ;> Zamknijcie...Wroce w sierpniu :) ze Steamem...Pozdrawiam wszystkich
Niema takiej możliwości.że cs Ci się wyłączył przy robieniu ssów...
Jedynie do menu głównego mogło wyjść,a to że byłeś AFK o niczym nie świadczy,ssy powinny być,niema unbana nie będzie.
PS-Sam siebie oszukujesz ;]
ChudY_PL
16-07-2010, 12:39
Nie oszukuję...mowie prawde GRA CS MI SIE WYLACZYLA...dobra nie ma sensu ssow nie mam i wiem lepiej..wiem ze nie macie prawa mi dac UB i nawet go nie chce... I tak wejde na serwer na konto steam....w sierpniu......zamknijcie temat
O ile pamiętam to już jednego banika miałeś. (jeszcze na c-s.pl)
I tak wejde na serwer na konto steam....w sierpniu......zamknijcie temat
Możesz się łudzić,że wejdziesz na steamie,bana dostałeś na IP,więc pomoże Ci tylko zmiana karty sieciowej ;p
Możesz się łudzić,że wejdziesz na steamie,bana dostałeś na IP,więc pomoże Ci tylko zmiana karty sieciowej ;p
No chyba nie, karta sieciowa nie nadaje adresu IP w internecie tylko w sieci lokalnej, adres IP ustala operator od którego masz internet.
Chudy, w toalecie na pewno nie byleś bo screeny robiłem Ci w momencie jak biegłeś, wiec w toalecie nie byleś (chyba ze masz opanowane telepatyczne sterowanie komputerem :))
Będziesz mieć steama, napisz swoje IP gdzieś na forum a dostaniesz UnBana :)
ChudY_PL
16-07-2010, 21:39
to na GG byłem może przez to Cs mi sie wylaczyl i nie biegalem po dd2 tylko juz mnie zabili dlatego wszedlem na GG wiem lepiej..po GG poszlem do WC...a z IP to w Polsce a w Irlandii chyba inne jest IP no nie? :D
klapouchy
30-07-2010, 22:10
Wyciąg z logów:
L 07/16/2010 - 12:06:57: Admin Olo [xxx - xxx] zbanowal 1# ChudY_PL. [STEAM_ID_LAN - 79.188.88.166] za SSY na forum CS-Portal.net permanentnie
Poproszę ss'y na forum :)
korni007
26-08-2010, 11:10
Brak zainteresowania tematem od miesiąca. SSów nie ma, więc ban zostaje. Zamykam.