Zobacz pełną wersję : [Admin] Dalkan
Nick : Dalkan
Staż CS : jakies 7-8 lat
Staż na CSP : Od Grudnia 2008
Doświadczenie w Adminowaniu : Za starego csp Admin około Roku... POźniej jak wiadomo portal stracił serwery. Później jakiś czas na slasko.pl
Znajomość AMX : 10/10
Coś od siebie : Wracam do csp :) Co prawda ekipa sie zmieniła ale myślę że sporo starych znajomych mnie pamięta :) w większości przypadków nie było na mnie skarg sumiennie wykonuje obowiązki admina i zawsze pilnuje porządku.. Przeklinasz obrażasz - wylatujesz.
O innych przypadkach łamania regulaminu nawet nie wspominam :)
Ps. Prosze o uzasadnianie głosów.
elo wszystkim, sam powoli wracam na csp i w ogóle do cs'a, bo od 3 miechów nie grałem.
mój głos jest wiadomy - Tak.
Z Dalkanem miałem nie raz adminem na jakimś serwerze csp i zawsze było bez problemowo.
army of the pharaohs
15-07-2010, 13:19
Rekrutacja chyba zamknięta.
Rekrutacja chyba zamknięta.
Na serwerze pisze ze otwarta :)
Dzisiaj będą oficjalne wymagania itd.. co do serwera :-) . Hmm.. nie wiem czy rekrutacja zamknięta , czy też otwarta ,ale mój głos jest jednoznaczny - jak najbardziej TAK ! Z Dalkanem pracowałem już w roli Admina za swojego czasu i jest na prawdę dobrą osobą do tego stanowiska :-) .
Ciekawe?
15-07-2010, 13:28
rekrutacja jest zamknięta :] tylko nikt tego napisu na serwie nie zmienia :p jest okolo 8 adminów i 1 adminka ;DD
fakt ,że czesto tylko ja jestem a serwerze , ale jestem dość czesto :p
Jestem Neutralny ;P Jezeli bedzie otwarta to bede na TAK :p
Wiecie co ludzie jak nie macie zamiaru sie wypowiadać to nie glosujcie.. Co boicie sie ujawnić ? Szkoda słów z reszta głos bez podstawy ( komentarza ) nie jest ważny.
klapouchy
15-07-2010, 22:07
Nie boimy się ujawnić. Po prostu na tą chwilę i tak jest za dużo adminów. Informacja na serwerze "[UWAGA] Rekrutujemy na adminow! Wiecej info na forum !tCS-Portal.net" została na tą chwilę wyłączona.
Prezes18
15-07-2010, 23:42
Nie boimy się ujawnić. Po prostu na tą chwilę i tak jest za dużo adminów. Informacja na serwerze "[UWAGA] Rekrutujemy na adminow! Wiecej info na forum !tCS-Portal.net" została na tą chwilę wyłączona.
Tu chodzi o ankietę. Jest w niej 5 glosów na nie. W sumie trudno powiedzieć za co, bo pewnie głosowali Ci którzy go wogóle nie znają. Ode mnie jak najbardziej na plus, na csp się minęliśmy ale ze Śląsko wspominam pozytywnie
klapouchy
16-07-2010, 00:06
Prezes, powiedz mi proszę jaki sens ma cytowanie całego poprzedniego posta?
Tu chodzi o ankietę. Jest w niej 5 glosów na nie.
Czytałeś wszystkie wypowiedzi? Proponuje jeszcze raz przeczytać, ale tym razem ze zrozumieniem.
klapouchy
ok spoko. tylko właśnie nie lubię takiego czegoś że ktoś oddaje głos bez uzasadnienia;)
ja mogę poczekać jestem związany z tym portalem już bardzo długo a na pierwszego admina tutaj czekałem kilka miesięcy zanim mnie gracze i admini dobrze poznali i zaufali czego jak sie domyślam nie żałują :)
Prezes18
16-07-2010, 00:17
Sens cytowania całego posta, widziałem w tym, aby wszyscy ludzie widzieli do czego się odnoszę :)
Widziałem post Dalkana, mówiący o brakach wypowiedzi przy głosowaniu, ja rozumiem to tak, że Ci którzy dali mu głos na nie, powinni napisać to co ty, że jest na serwie za dużo adminów, rekrutacja zamknięta itd dlatego są przeciw, bo oddać suchy głos na "nie" bez podania powodu i chowanie się, to potrafi każdy. Proszę, nie ucz mnie czytania ze zrozumieniem, bo jesteśmy razem na forum od wczoraj więc po co mamy się od razu kłócić, jeśli Cię czymś uraziłem to przepraszam. :) Sorki teź za spam w temacie.
W ankiecie głosowałem na nie, a oto moje uzasadnienie. W prawdzie ostatnio trochę mniej gram na serwerze (ogólnie w cs) z powodu pracy, ale i tak bardzo rzadko cię widzę w godzinach porannych, późnych i w ogóle mało cię widzę, być może nie zwracam po prostu na ciebie uwagi i dlatego, ale uważam że w ciągu dnia jest wystarczająco dużo adminów na serwerze (bywa nawet pięciu adminów na raz). Dlatego też na ten moment jestem na nie :/
PS. przepraszam za odświeżenie, dopiero po napisaniu spojrzałem na datę ostatniego posta
klapouchy
07-08-2010, 22:13
Zamykam.