Zobacz pełną wersję : Lekkie przerobienie stylu gry.
Co myślicie, aby zamiast serwera only D2 zrobić serwer ESL MAPS. Polegałoby to na tym, że na serwerze znajdowałyby się mapy typowo z ligi ESL. Bez mapek typu dustyaztec itp. Same grane w ligach. Niżej wymienię jakie...
de_nuke
de_inferno
de_dust2
de_tuscan
de_train
Więc ?
army of the pharaohs
14-07-2010, 11:34
Dodatkowo jeżeli dowolna drużyna (tt,ct) przekroczy limit 12 rund wygrywa całą mapę.
Rzeźnia ma podobny serwer i przez długi czas dobrze się trzyma.
Dodatkowo jeżeli dowolna drużyna (tt,ct) przekroczy limit 12 rund wygrywa całą mapę.
No no... zapomniałem to napisać ale o to mi chodziło ;d
Rzeźnia ma podobny serwer i przez długi czas dobrze się trzyma.
;-)
jestem za, dobry pomysl... kazdy by sie fajnie poczuł na takim serwie...
Ciekawe?
14-07-2010, 13:38
mysle,ze fajny pomysl :d jako admin nudzi mi sie grac tylko dd2 ;] esl maps sa domyslne i znane wielu graczom.
jestem za ale myślę zrobić do 12 rund wygranych ESL maps i jeszcze Strefy Rashu wiec proponuje zrobic TP :-D
serwer jest od stycznia 2009 roku serwerem Dust2Only i "styl gry" nie będzie zmieniony :) To jest właśnie w nim to coś, że tyle graczy na nim gra:) Niedługo będzie nowy serwer i tam zrobimy TP+ESL maps :)
Mi ogólnie ten serwer podoba się takim jaki jest ale ten typ serwera który podał Kocurek też jest całkiem niezły. :)
Myślę, że to jest dobry pomysł. Gorzej z graczami, którzy nie koniecznie będą chcieli grać na tylko mapach esl. Strefa rashu na pewno nie przejdzie... 12 rund wygranych może być.
DD2 to DD2 sporo nanim gra i jest dobrze jak olo napizal to lepjej robiz nowy server esl i super pomysl to jest.
Ciekawe?
14-07-2010, 15:05
zgadzam sie z olo ten serwer jest zawsze pełny,gdyż to leci na nim tylko dd2 mapka :]. ;-) jest swedem,ktory się uczy po polsku więc dajcie mu spokoj z ortografia ;D
KonArtist
14-07-2010, 20:21
Ja także chętnie bym przyjął propozycję ESL map.
Strefa Rashu według mnie jest bezsensowna i gra staję się mniej ciekawa.
12 Rund wygranych także spox, ale jeśli ma być nowy serv to DD2 pewnie zostanie takie jakie jest :)
serwer jest od stycznia 2009 roku serwerem Dust2Only i "styl gry" nie będzie zmieniony :) To jest właśnie w nim to coś, że tyle graczy na nim gra:) Niedługo będzie nowy serwer i tam zrobimy TP+ESL maps :)
Olo ma 100% rację.. :wink: Serwer z tak długim stażem nie powinien być zmieniany w szczególności jeśli cieszy się tak dobrą reputacją.. To by wyszło tylko na złe..
A pomysł Mariosza jest bardzo dobry.. i godny uwagi.. Pomyślimy nad tym ale jeśli będzie chodziło o inny serwer.. ;-)
Witam :-).
Myślę jeszcze aby ten serwer był only steam ponieważ kiedy wejdę na dd2 (S/NS) zawsze są cziterki ruskie z ns'a. A jeżeli ma ten serwer dorównywać rzeźni to musi być TP+ESL Map+Steam. To tylko moja sugestia ale myślę godna uwagi. Jeżeli H@ serwerowni się zgodzi mogę promować was serwer oraz szybko go rozreklamuję piszę tutaj o tym ponieważ kiedy była dawna sieć tego DD2, było tam jeszcze TP na którym nikt nie grał. Jestem wstanie zrobić bannerki , reklama 10 forum i oczywiscie mailing do 15k osob !! Mam swój serwer 12 slotowy jeżeli H@ chce mogę go oddać jest oplacony na 2 miesiące pingi 30-40. Można AIM+HS zrobic :-).
Pozdrawiam bart :-) !!
Zgadzam się z bartem. Server only steam to dobry pomysł. W większości steamów jest 1/2 lub 3/4 servera, więc nie jest źle.
nic nie zmieniac ,tak jest dobrze:)
DANCER ma racje ;)
jest dobrze tak jak jest ;)
Również jestem za. Dodać strefy raszu oraz zasady z TP i będzie bardzo fajny server ;-)
Zgadzam się w 100 % z Olo ;)
jesten zaa ale niech dust2 ma mapperoid 40 min a reszta po 15
Fajny pomysl ale lepiej nic nie zmieniac na tym :PP
Ja jestem za serwerem typu only esl map's + tp ofc. Dlaczego TP? A no dlatego, bo brakuje mi właśnie czasem tych stref raszu na dd2 i zgrania na serwerze, a mam dość wymówek na to typu "TO JEST FFA SERWER". Ale nie chce też by dd2 only przestał istnieć;p. Dlatego też cieszę się że powstanie kolejny serwer z mapami esl, a dd2 only zostanie :)
Nie wymyslajcie juz tylko zrobcie Only Steam jak juz ma byc jakas zmiana!
Było już only steam i to był niewypał ... Wieczorami faktycznie dużo osób grało, ale w ciagu dnia były pustki ... Nawet teraz się zdarza że jest 6 osób na serwerze tylko... A pomysł z nowym serwerem jest bardzo dobry i nie musi ci się przecież podobać.
klapouchy
30-07-2010, 22:22
Zostaje dd2 only ns+steam :).
Zamykam.