Zobacz pełną wersję : Ogólna skarga na rozgarniętych (?) adminów.
Nie ma co pisać. Popatrzcie na ss'y... a to tylko namiastka tego co się dzieje.
http://i30.tinypic.com/dneskk.jpg
http://i29.tinypic.com/fkch83.jpg
http://i26.tinypic.com/10rvl92.jpg
Ponadto admini nie widzą PERFIDNYCH AIMÓW. Typ biega z trzęsącym się ekranem a oni piszą na biało, KTO MA WH ? Typ za ten czas 10 razy ucieknie... nie wierze...
Ricardus
13-07-2010, 20:57
RFS masz racje moim zdaniem to są osoby na nie odpowiednim miejscu. Admin nawet nie umie kickować tylko od razu perma daje a później mówi podajcie jego ip.
Tak więc po tej sytuacji niech ogarną chociaż tego AMXXX'a
No niestety z tym muszę się zgodzić sam widziałem to grając dzisiaj na innym nicku u kuzyna. :(
Marcin :)
13-07-2010, 21:02
Nie no teraz to juz przsadzaja:D Teraz sie beda tłumaczyc
Trazzz czy jak mu tam też nie lepszy... Pado, że nie mam prawo mówić adminowi co ma robić i jebnął mi bana :D
To co sie dzieję na serwerze jest nie dopuszczalne. Admini nie mogą mieć po 10 lat bo sami widzicie co się dzieje. Proponuję to co napisał Trazzz w poprzednim temacie zabrać wszystkim dzieciom admina i zrobić nową dokładną rekrutacje, bo tak nie moze byc !!!! :-)
To co się dzieje na serwerze to nieporozumienie.. Myślałem że wstrzymamy się z rekrutacją nowych adminów.. Zrobimy selekcję z pośród obecnych i dopiero w tedy zrobimy rekrutację żeby wzmocnić siły.. Prawdopodobnie zrobimy nową rekrutację. Jutro wrócę po pracy to zajmę się tym..
hmmmm.... bez komentarza....
Żeby nie robić nowego tematu.
Zauważyłem, że na koniec mapy po lewej stronie pokazuje się reklama:
ZAPRASZAM NA dhw-squad.yoyo.pl czy coś takiego - nie pamietam dokładnie linka.
Zróbcie coś z tym.
Sadur i tak wymiata...
kłóci się z innym adminem,o to kto ma zrobić ssy i pyta się o komendę do ssów ;p
marcin nie ogarnia, zróbcie jakąś selekcje na normalnych adminów i dzieciaków.
Kolejny ogarnięty inaczej - *U.D.T*SaDuRr*W*Szoku*!!!
Spamuje na BIALO A PO UPOMNIENIU KICKUJE. Ile on ma lat ? 13 ?
Danio_Power
14-07-2010, 15:42
kocurek cwaniaku... !
masz racje przeklinałam.. ale.. ty nie widzisz co oni do mnie piszą tylko kopiujesz to co ja pisze i żałosny jesteś ..
a ten obrazek co jest na dole napisane "ryj' to koleś mi rozkazywał
byłam zdenerwowana bo miałam naprawdę denerwujący dzień..
pozdro
Skoro masz zły dzień to nie wchodź na serwer. Zamiast wdawać się w dyskusje z jakimiś dzieciakami na serwerze to lepiej jak ich kikniesz. Żałosne jest zwalanie wszystkiego na innych "cwaniaku". :]
Danio_Power
14-07-2010, 18:03
taa.. pewnie.. ty oczywiscie lepiej wiesz ./.
Marcin jak bum zaproponował zostawic tylko tych adminow na ktorych nie było w ogole skargi... a po drugi tylko tych ktorzy maja STEAM! taka jest moja propozycja prosze o rozważenie ;]
14-07-2010, 19:40
zostało by tylko 3-4 adminów i ja musiałbym stracic bo nie mam steam heheh
exon spox dzeki wielkie !!!i postaram sie to zrobic :)
Danio kocurek tak samo wyzywa i przeklina !! A on od razu na adminow bierze screeny wali . Ja go spotkam to tez mu walne !! :)
Popatrzcie na 3 ss na ktorym nie tylko admini przeklinaja !
14-07-2010, 20:51
ale admini maja dbac o kulture a nie "przeklinac" razem z graczami
Danio_Power
14-07-2010, 22:10
noo to ba..
ale nie tylko raz to bylo..
a i ciekawe dlaczego akurat na mnie i na Vadara?
inni admini tez przeklinają ! nie tylko ja.. a garcze wyzywaja adminów..
14-07-2010, 22:21
no to mamy problem
rozwiaze go jak najszybcej
danio słuchaj.. u cb z kultura to będę szczery, że nie jest za dobrze już kilka krotnie przy mnie byly takie odzywki... a admin o ile mi wiadomo kulturkę osobistą powinien posiadać ;)
15-07-2010, 17:29
temat zamykam
Sprawa zostanie rozwiazana miedzy innymi przez nowa rekrutacje