Bam
22-12-2007, 20:34
Dziś w dzień rocznicy forum :-D o godzinie 19.00 został rozegrany sparing między drużyną cs-portal.net, a UBD.
Gra była podejrzana gdyż drużyna przeciwna zawsze pojawiała się w tym miejscu do którego nasz team zmierzał.
Okazało się że admin drużyny przeciwnej zapomniał lub celowo zostawił włączoną opcje "sv_alltalk". W związku z tym obydwie drużyny słyszały się nawzajem.
Na screenie widać jak widać że nasz team słyszał gościa z drużyny przeciwnej.
Tak więc nie pozostaje nam nic innego jak walkower :] Mam nadzieję że UBD nauczy to czegoś i nie będą więcej oszukiwać podczas meczy tylko dla zwycięstwa.
http://img508.imageshack.us/img508/4465/decplmill0001tt2.png
[center:5007f46052]Wynik ogólny - 48:0[/center:5007f46052]
Pragnę dodać że zaraz po tym incydencie nasi gracze dostali bana na ich serwerze a mnie zablokowali na gg. :/
Chciałbym podziękować tym panom:
cs-portal.net || Eragon
cs-portal.net || OGIENNN !
cs-portal.net || Killz0n
cs-portal.net || Andri99
cs-portal.net || LuQmeN
Bardzo dobrze zachowali się robiąc screen-a ;-)
To zwycięstwo nasz klan chciał zadedykować wszystkim użytkownikom forum i całej administracji z okazji rocznicy forum :-)
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, życzą gracze klanu cs-portal.net! :papa:
Gra była podejrzana gdyż drużyna przeciwna zawsze pojawiała się w tym miejscu do którego nasz team zmierzał.
Okazało się że admin drużyny przeciwnej zapomniał lub celowo zostawił włączoną opcje "sv_alltalk". W związku z tym obydwie drużyny słyszały się nawzajem.
Na screenie widać jak widać że nasz team słyszał gościa z drużyny przeciwnej.
Tak więc nie pozostaje nam nic innego jak walkower :] Mam nadzieję że UBD nauczy to czegoś i nie będą więcej oszukiwać podczas meczy tylko dla zwycięstwa.
http://img508.imageshack.us/img508/4465/decplmill0001tt2.png
[center:5007f46052]Wynik ogólny - 48:0[/center:5007f46052]
Pragnę dodać że zaraz po tym incydencie nasi gracze dostali bana na ich serwerze a mnie zablokowali na gg. :/
Chciałbym podziękować tym panom:
cs-portal.net || Eragon
cs-portal.net || OGIENNN !
cs-portal.net || Killz0n
cs-portal.net || Andri99
cs-portal.net || LuQmeN
Bardzo dobrze zachowali się robiąc screen-a ;-)
To zwycięstwo nasz klan chciał zadedykować wszystkim użytkownikom forum i całej administracji z okazji rocznicy forum :-)
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, życzą gracze klanu cs-portal.net! :papa: