Zobacz pełną wersję : Więcej slotów ?
A.C.A.B.
22-12-2007, 19:05
exon wiecej slotow :D:D bedzie taka mozliwosc czy sponsor tylko wam daje 12 soltow jak nie to szkoda bo z 16 by sie przydalo jak nie z 18 To forum jest tak duze ze mysle jakbyscie mieli ten serwer na 16 slotow potem 2 tak samo to stary powstalo by ajo 2 chyba grales kiedys na tym serwie ? tam grali 24/h ;] Powodzenia tam klnu zycze.
PS: Niech ci co maja adma graja wiecej na serwie ;p bo niekiedy nieda sie wytrzymac i plugin zainstaluj ATAC ;p to ty cu
Wesołych Świat i Udanego Sylwestra tak zebyscie sie pytali w Nowy rok co robiliscie bo nic nie pamietacie ;]
JP 102%
No zgadzam sie z toba przynajmniej do 15 ;]
Ja sądze że 16 + 2 to max, ex0n, jak sponsor nie przedłuży, może zaczniemy kase zbierać?
No jednak zgadzam się z Eragonem przydało by się te 16 slotowy serv albo 18 ale to już Max
MarchewaPB, grałem na ajo pamiętam pamiętam.. :-) Jak już pisałem to jest wstępne 12 slotów.. Po upływie jednego miesiąca dogadamy się co dalej.. Jak się Sponsor zgodzi na moje warunki to oczywiście będzie większy serwer.. I może uda mi się coś więcej wynegocjować.. ;-)
A.C.A.B.
23-12-2007, 13:46
No spoko jak by co to ja tez sie moge skladac na serwa ;] mozecie dodac do server.cfg takie komendy
sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_send_logos 1 //pozwalaj na wysylanie logo graczy (sprej na sciane)
exon i prosze cie zainstalu atac to jest to ze jak kogos zabijesz to kare mu dajesz jak cie 3 razy typ zabije to ban :) bo niektorzy tk grubo wala :D
i PTB bo czasami 10 osob jest w ct a 2 w tero ; D
No i może napraw problem z mapami :D
No Żeby niektóre mapy działały przeważnie Aim mapy Nie działaja
No cs_wiocha różne trzeba by było posprawdzać
RuFuS, PTB: jest!
MarchewaPB, wlasne logo: jest!
Atac będzie.. :-)
Panowie ja jestem jeden.. a obowiązków zadań mam tysiące.. :]
Trochę wyrozumiałości i cierpliwości.. ;-) :-P
ex0n nei działa logo... pomkazuje się pomarańczowy symbol Valve...
Ok rozumiem Cię ale ja jestem za tym jak tak piszesz żebyś ktś ci pomagał w tym kto się zna
RuFuS, działa ;-) Widziałem jak koleś malował na ścianie.. :-)
LuQmeN, powoli powoli ale daje radę.. ;-)
Jest jeszcze taki mod nie pamiętam jak się zwie że jak zostają 2 osoby (1 w ct a 1 w tt ) to jak kilki razy o ścianie walną nożem to mogą razem walczyć na noże ( tt może podłożyć pakę )
PS Jeszcze trzeba AFK Kicker
PSPS I jeszcze dal umilenia zabawy Auto Restart Knives
Jest jeszcze taki mod nie pamiętam jak się zwie że jak zostają 2 osoby (1 w ct a 1 w tt ) to jak kilki razy o ścianie walną nożem to mogą razem walczyć na noże ( tt może podłożyć pakę )
PS Jeszcze trzeba AFK Kicker
PSPS I jeszcze dal umilenia zabawy Auto Restart Knives
Na cholere takie mody? Wdg mnie to zbędny bajer.
No Eragon ma racje poco ten Mod jabym to tylko dodał mod że jak zostaje 1 na 1 to że idzie głosować na któregos np 100 albo 1000 ;];]i się wygrywa kase ;]
No ale AFK Kicker by się przydał i mod który kickuje za ping
No może tak ale niektórzy Np Daro0o ciągle by dostawał Kicka bo ma duzy ping więc nie potrzebny ten Mod
Ale tu mowie o pingach typu 200
No a Daro0o ma Powyżej 1000 :D niekiedy 500
NEWS
Serwer CS-PORTAL.NET
sloty: 22
serwer publiczny (dla nie znajomków.. publiczny czyli bez hasła)
pozdrawiam
A.C.A.B.
24-01-2008, 13:50
nie no to teraz grubo bedzie respect exon ;]
unix storm sie postarało :-P
teraz można grać :-D
range[r]
24-01-2008, 16:02
Brawo. Teraz sie wyjebiscie gra