PDA

Zobacz pełną wersję : [Skarga] Bam - przyjazny admin

SpawN
20-12-2007, 15:02
No wiec tak, gramy sobie na de_piranesi i prosimy adminow o zmiane mapy lecz oni sie nie zgodzili wiec zaproponowalem votowanie mapy. O to rozmowa:

*DEAD* enQ~ .i. : votemap 9
*DEAD* enQ~ .i. : dawac
*DEAD* cs-portal.net || ^Bam : nic nie bedzie
*DEAD* enQ~ .i. : co nic niebedzie?
*DEAD* cs-portal.net || ^Bam : taka mala zasada jesli cos ci sie nie podoba to wypierdalaj
enQ~ .i. : ciagnij! nie mam prawa votowac?
cs-portal.net || ^Bam : wachaj kloca

Czy tak zachowuje sie CL klanu i admin serwera? Wydaje mi sie ze nie...

Eragon
20-12-2007, 15:15
No wiec tak, gramy sobie na de_piranesi i prosimy adminow o zmiane mapy lecz oni sie nie zgodzili wiec zaproponowalem votowanie mapy. O to rozmowa:

*DEAD* cs-portal.net || ^Bam : taka mala zasada jesli cos ci sie nie podoba to wypierdalaj

Zresztą, sami wybraliscie mape Piranesi, wiec nie rozumiem o co wam lata, wiec jak sie wam mapa nie podoba to idzcie na inny serv.
Zachowanie wytłumaczone, zaczynasz, prowokujesz..

LazLo
20-12-2007, 15:16
Mi sie wydaje że nie... Kolejny raz potwierdziła sie moja hipoteza...!

SpawN
20-12-2007, 15:16
do czego prowokuje? ze chce przeprowadzic vote przez konsole??

Eragon
20-12-2007, 15:17
do czego prowokuje? ze chce przeprowadzic vote przez konsole??

Wczesniej sam nie byłes zbyt miły. Więc temat raczej bez podstawny.

SpawN
20-12-2007, 15:20
np.? pokaz jakis dowod? co? wyzywalem? obrazalem?

Eragon
20-12-2007, 15:21
Dowod to naoczni świadkowie.. to wystarczy..

SpawN
20-12-2007, 15:23
hehe no ale musieli widzec co pisze... no powiedz prosze... a moze to wymysliles?

Eragon
20-12-2007, 15:27
hehe no ale musieli widzec co pisze... no powiedz prosze... a moze to wymysliles?

Jak ex0n bedzie chciał to sam sprawdzi, ma wszystkie zapiski, wiem że ktos coś gadał, Ty albo Makaveli.

SpawN
20-12-2007, 15:29
wiesz ze cos ktos gadal... przed chwila mowiles ze ja prowokowalem i masz swiadkow... gubisz sie..

ja nie mam nic do urycia... a propo ty jestes adwokat Bam'a?

miazga12
20-12-2007, 15:35
eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok byłem na mapie de_piranesi WYBRANA ZOSTAŁA UCZCIWIE ! jak sie wam mapka nie podoba to moze sobie ciupnąć w kółko i krżyżyk na kurniku a nie zajmowac slota na serwerze i zabijać siebie

SIMI
H@ dawaj logi!!!! tm bedzie wszytko podane

LazLo

Zresztą, sami wybraliscie mape Piranesi, wiec nie rozumiem o co wam lata, wiec jak sie wam mapa nie podoba to idzcie na inny serv.

O nie ! Może wiekszosc wybrała mape de_piranessi bo chcieli ją grac, a Ci co nie chcieli to mieli zamiar zrobic vota. Teraz Eragon powiedz mi: co jest takiego prowokującego w zachowaniu enQ~ na serverze ? Bo mi sie wydaje ze nic.. Chcieli zrobic vota i tyle, a że niestety ktoś rozpoczął awanture że niby
nic nie bedzie to juz nie jego wina...

Eragon
wiesz ze cos ktos gadal... przed chwila mowiles ze ja prowokowalem i masz swiadkow... gubisz sie..

Tak, przyjaciołom sie pomaga, prowokowales caly czas, wpisywałes sobie np. kill w konsoli, mówilem nie podoba sie mapa to idź, a Ty protestujesz w taki wieśniacki sposób.. no to sorry.

[ Dodano: 2007-12-20, 15:37 ]

O nie ! Może wiekszosc wybrała mape de_piranessi bo chcieli ją grac, a Ci co nie chcieli to mieli zamiar zrobic vota. Teraz Eragon powiedz mi: co jest takiego prowokującego w zachowaniu enQ~ na serverze ? Bo mi sie wydaje ze nic.. Chcieli zrobic vota i tyle, a że niestety ktoś rozpoczął awanture że niby

LazLo, Ty nie lubisz Bama, dlatego jesteś po stronie enQ, gdybys gral to byś wiedział jak bylo, nie grałes - nie udzielaj sie.

SpawN
20-12-2007, 15:38
H@ dawaj logi!!!! tm bedzie wszytko podane

Jak logi znales bo ja nieobeznany ze steam'e :/

Miazga jak mialem dac screeny jak to sie dzialo w przestrzni 5 min?

[ Dodano: 2007-12-20, 15:41 ]

jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok

To grozba? :D jaka straszna ...

Tak mapa mi sie nie podobala tak jak Simi;emu makaveliemu cupakiemu wiec zaproponowalem vota.. czy to zabronione?

[ Dodano: 2007-12-20, 15:41 ]

wejdzież pisze sie wyjdziesz analfabeto

LazLo
20-12-2007, 15:43
eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok

Tak czyli Bam jest naszym guru i wogóle cs-portal to spoko ziomy takie elo i każdym mogą pomiatać? Oj nie ja sobą nie dam pomiatac !

Tak, przyjaciołom sie pomaga, prowokowales caly czas, wpisywałes sobie np. kill w konsoli, mówilem nie podoba sie mapa to idź, a Ty protestujesz w taki wieśniacki sposób.. no to sorry.

Nie obrażaj sie ex0n... Eragon wpada Ci taki Lord Vader i Ci przez mikrofon zaczyna krzyczec ze on chce zeby zmienic mape bo ta mu sie nie podoba ! Myślisze ze jedna jest taka osoba? Bo mi sie wydaje że na aim_crazyjump było ich chyba z 5 ...

Eragon
20-12-2007, 15:44
Sry za offtopic, enQ~ nie wyzywaj od analfabetów, bo sam nie piszesz jak na Polaka się zdało.. :-)

SpawN
20-12-2007, 15:46
Pżeprarzam jórz nie bede

Eragon
20-12-2007, 15:46
eh enq każdy może napisać to co Ty teraz napisałeś to wonchaj kloca itp. może zrobił byś screnna albo coś takiego a pozatym Bam (o ile sie nie myle) jest współwłaścicielem serwa więc moze Ci dać bana na rok za rok wejdzież i zowu Ci da bana na rok

Tak czyli Bam jest naszym guru i wogóle cs-portal to spoko ziomy takie elo i każdym mogą pomiatać? Oj nie ja sobą nie dam pomiatac !

Nie obrażaj sie ex0n... Eragon wpada Ci taki Lord Vader i Ci przez mikrofon zaczyna krzyczec ze on chce zeby zmienic mape bo ta mu sie nie podoba ! Myślisze ze jedna jest taka osoba? Bo mi sie wydaje że na aim_crazyjump było ich chyba z 5 ...

LazLo, bez obrazy, Lord Vader ma 9 lat, pozatym jest to brat ex0na.. LazLo, jak mowiłem Ciebie to nie dotyczy, nie byłes wtedy na servie, więc sie nie udzielaj. Poprostu Bama nie lubisz i chcesz żeby mial przechlapane. :]

LazLo
20-12-2007, 15:49

LazLo, Ty nie lubisz Bama, dlatego jesteś po stronie enQ, gdybys gral to byś wiedział jak bylo, nie grałes - nie udzielaj sie.

Niestety, Bam zachowuje sie względem mnie i enQ~ źle i niestety on nas nie toleruje ! Dostajemy darmowe warny itp. Mnie nawet nie chciał wziąść do klanu, a każdy powie ze gram lepiej niż ten cały "cs-portal"

Bam
20-12-2007, 15:50
Jak ja lubię tematy na mój temat :-)

Eragon odpuść bo z takim nie ma co gadać... (thx :] )

enQ: Każdemu normalnemu człowiekowi nawet CL-owi klanów puszczają nerwy, zwłaszcza gdy ma sie do czynienia z kimś twojego pokroju. Także wybacz jeśli cie uraziłem. Nie widziałem powodu zmiany mapy, a jeśli tobie nie odpowiada to najwyraźniej:

- nie znasz mapy (choć jest podstawowa)
- wstydzisz się swoich stat (choć moim zdaniem nadał byś sie na wymiatacza roku) :-)

PS. Nie ukrywam że nie jestem przyjazny, nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę przyjazny ludziom twojego pokroju choć żal mi ich bardzo.

Pozdro, Bam

Eragon
20-12-2007, 15:50

Niestety, Bam zachowuje sie względem mnie i enQ~ źle i niestety on nas nie toleruje ! Dostajemy darmowe warny itp. Mnie nawet nie chciał wziąść do klanu, a każdy powie ze gram lepiej niż ten cały "cs-portal"

Wiesz czemu nie wziął Cie do klanu? bo byliśmy temu przeciwni. :]
Jestem, i zawsze będe po stronie Bam'a.

LazLo, pozatym nie grasz wcale lepiej, Taki Daro by Cie ogral bez problemu. :]
(Nie mowie tu o sobie, ja gram mało, 4fun)

LazLo
20-12-2007, 15:52

LazLo, bez obrazy, Lord Vader ma 9 lat, pozatym jest to brat ex0na.. LazLo, jak mowiłem Ciebie to nie dotyczy, nie byłes wtedy na servie, więc sie nie udzielaj. Poprostu Bama nie lubisz i chcesz żeby mial przechlapane. :]

To co ? Napisałem pierwsze zdanie.. Co mnie nie dotyczy Lord Vader i inni tak samo robili i co zabronisz mi pisać ? :x

[ Dodano: 2007-12-20, 15:56 ]

Wiesz czemu nie wziął Cie do klanu? bo byliśmy temu przeciwni. :]
Jestem, i zawsze będe po stronie Bam'a.

LazLo, pozatym nie grasz wcale lepiej, Taki Daro by Cie ogral bez problemu. :]

AHAHHAAHHAAH Ty to nie jest kabaret ! Tak sie składa grałem dzisiaj z Daro ponad godzine może dwie i sie spytaj go kto grał lepiej itp. Więc nie mów mi że nie mam szans.. Bo nonsteam nie jest dla mnie problemem... Kupcie se steam, przyzwoite ustwienie i wtedy pogadamy... Mysle że enQ~ wie o czym mowa, a wy nie macie pojęcia !

Eragon
20-12-2007, 15:56

To co ? Napisałem pierwsze zdanie.. Co mnie nie dotyczy Lord Vader i inni tak samo robili i co zabronisz mi pisać ? :x

Nie zabronie, Lord Vader nie dotyczy tego tematu, założ sobie inny. Wszystkie Twoje posty to offtopic, ja juz sie nie idzielam w tym temacie, no chyba że będe musiał.

SpawN
20-12-2007, 15:57

Prawda nie nzam mapy, a mapa nie jest podstawowa, bo gdyby byla to grana by byla w esl cb WCG

- wstydzisz się swoich stat (choć moim zdaniem nadał byś sie na wymiatacza roku) :-)

oh bam jestes naprawde pr0 chodz zagramy 1on1 esl i zobaczymy po meczu kto sie bedzie wstydzil stat

P.S, Bama nadajesz sie na psychologa

Eragon
20-12-2007, 15:58

Prawda nie nzam mapy, a mapa nie jest podstawowa, bo gdyby byla to grana by byla w esl cb WCG

oh bam jestes naprawde pr0 chodz zagramy 1on1 esl i zobaczymy po meczu kto sie bedzie wstydzil stat

P.S, Bama nadajesz sie na psychologa

Czytaj więcej o MŚ w cs'a PGS grał na Piranesi z drużyną że Szwecji, i przegrał, własnie dlatego, że mało ją trenowali.

LazLo, bez obrazy, ja też mam Steama, tylko że 2.0, w Sourca gram 5x lepiej niż w 1.6. :-)

LazLo
20-12-2007, 15:59

Nie zabronie, Lord Vader nie dotyczy tego tematu, założ sobie inny. Wszystkie Twoje posty to offtopic, ja juz sie nie idzielam w tym temacie, no chyba że będe musiał.

Czy ja mówie tylko o Lord`ie Vader`ze ? Dałem przykład tylko jak bylo... Czyli jak nie ma Bama oraz Ciebie na serverze to mozemy robisz wszystko ? Możemy sie drzeć przez mikro o zmiane mapy.. Tylko Wy wejdziecie i juz sie zaczyna... Bo admini sie obraża...

SpawN
20-12-2007, 16:00
hehe eragon chyba jestes smieszny... pokaz jakis link do tego meczu...

nigdy ile ogladam WCG PGA ESL ESCW nie widzialem piranesi...

LazLo
20-12-2007, 16:02
Jak ja lubię tematy na mój temat :-)

Eragon odpuść bo z takim nie ma co gadać... (thx :] )

enQ: Każdemu normalnemu człowiekowi nawet CL-owi klanów puszczają nerwy, zwłaszcza gdy ma sie do czynienia z kimś twojego pokroju. Także wybacz jeśli cie uraziłem. Nie widziałem powodu zmiany mapy, a jeśli tobie nie odpowiada to najwyraźniej:

PS. Nie ukrywam że nie jestem przyjazny, nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę przyjazny ludziom twojego pokroju choć żal mi ich bardzo.

Pozdro, Bam

Ale na co ta awantura? Vota nie mozna zrobic? Eragon, spoko z tym steam.

Bam
20-12-2007, 16:03
http://img98.imageshack.us/my.php?image=enqyi5.jpg

Ja już sie w tym temacie nie udzielam, bo z takimi nie gadam.

Eragon nie pisz z nim już nich ma uciechę ;-)

enQ: tak jak to mawiał [Sz]e[Fo] "pozdro, poćwicz" :-D

LazLo
20-12-2007, 16:04
Może poprostu Bam przeprosi enQ~ i bedzie po kłopocie ? Takie trudne ? ;f

SpawN
20-12-2007, 16:08
hahahahaaha bam moze ty sie wstydzisz swoich stat... ty jestes tak dziecinny ze mnie rozbrajasz... jakis ss z tego jak wwpisywalismy z SIMI kill i co chciales tym udowodnic? ze jestem bot? w dupie mam twoja opinie Non Steamowy bocie... wiec nie pokazoj mi jakis statow kiedy nie gralismy na serio tylko chozdz na porzadny serwer TP lub najlepiej esl (ktorego steam'a nie masz) zagrajmy na podstawowej mapie typu Inferno Nuke Train i mozemy pogadac.

Ja już sie w tym temacie nie udzielam, bo z takimi nie gadam.

Eragon nie pisz z nim już nich ma uciechę ;-)

nie zmieniaj tematu nie rozmawiamy tu o moich statach tylko o twoim podejsciu do graczy na serwerze moge miec staty -10:30 i co mi zrobisz?

najlepiej sie nie udzielac... trzeba to wytlumaczyc

jak chcesz zaloz temat: enQ bot ma staty -5: 100 i tam mozesz sobie piac

LazLo
20-12-2007, 16:16
hahahahaaha bam moze ty sie wstydzisz swoich stat... ty jestes tak dziecinny ze mnie rozbrajasz... jakis ss z tego jak wwpisywalismy z SIMI kill i co chciales tym udowodnic? ze jestem bot? w dupie mam twoja opinie Non Steamowy bocie... wiec nie pokazoj mi jakis statow kiedy nie gralismy na serio tylko chozdz na porzadny serwer TP lub najlepiej esl (ktorego steam'a nie masz) zagrajmy na podstawowej mapie typu Inferno Nuke Train i mozemy pogadac.

CPL'ele :-D de_cpl_mil najlepsza z nich :* Boże Bam przeproś bo i bedzie po kłopocie ;*

SpawN
20-12-2007, 16:19
on nie przeprosi gdyz jest to ADMIN!!! Niektorzy nie potrafia dostrzec swojego bledu...

Lil' Mo
20-12-2007, 16:30
Pisało z 9 graczy aby zmienić mapę (Ja także) Admini nie chcieli zmienić... ok to Mnie jeszcze nie zdenerwowało. Ale kiedy wszyscy zaczeli sie kłócić z adminami oczywiście i Ja musiałem wtrącić swoje 3gr... (już taka moja natura) i tu szanowny Bam postraszył Mnie czymś typu cytuje prawie dosłownie "makaveli chcesz mieć range na forum? juz ja sie o to postaram abyś jej nie dostał" ( wersja cenzurowana ) a, że nie należę do osób które dają sie zastraszyć :P kłóciłem sie dalej... i znowu otrzymałem groźby :P

miazga12
20-12-2007, 16:34
jak masz -5:100 to tylko zajmujesz slota dla osoby np. Daro który (bez lagów rzecz jasna) rozwalił by cie jak chciał
Lazlo i co z tego że masz steam'a ja mam steam'a 2.0 i na serwerach byłem jeden z najlepszy raz wpadłem na non steam i nie mogłem fraga wbić więc jak chcesz poruwnywać steam do ns to tylko z esl,stp itp. i co umiesz grać tylko grać na mapach de,cs zagraj na aimie nie zagrasz czem bo co nie umiesz ? to jestes bot :)

LazLo
20-12-2007, 16:35
Pisało z 9 graczy aby zmienić mapę (Ja także) Admini nie chcieli zmienić... ok to Mnie jeszcze nie zdenerwowało. Ale kiedy wszyscy zaczeli sie kłócić z adminami oczywiście i Ja musiałem wtrącić swoje 3gr... (już taka moja natura) i tu szanowny Bam postraszył Mnie czymś typu cytuje prawie dosłownie "makaveli chcesz mieć range na forum? juz ja sie o to postaram abyś jej nie dostał" ( wersja cenzurowana ) a, że nie należę do osób które dają sie zastraszyć :P kłóciłem sie dalej... i znowu otrzymałem groźby :P

Przynajmniej 1 walczy o swoje !!

Lil' Mo
20-12-2007, 16:38
jak masz -5:100 to tylko zajmujesz slota dla osoby np. Daro który (bez lagów rzecz jasna) rozwalił by cie jak chciał
Lazlo i co z tego że masz steam'a ja mam steam'a 2.0 i na serwerach byłem jeden z najlepszy raz wpadłem na non steam i nie mogłem fraga wbić więc jak chcesz poruwnywać steam do ns to tylko z esl,stp itp. i co umiesz grać tylko grać na mapach de,cs zagraj na aimie nie zagrasz czem bo co nie umiesz ? to jestes bot :)

Tutaj mamy klasyczny przykład dziecka które chce sie podlizać...
Otóż powiem tak, nawet gracz który ma -100 na 100 ma prawo grać jeżeli nie zabija swoich itp... co do np. Daro wątpie aby coś zdziałał... Ja z Lazlo i Enq pojechali byśmy skład cs-portal.net. Bez urazy ale takie jest życie...

Bam
20-12-2007, 16:39
Ostatni raz w tym temacie pisze...

makaveli, chciałeś zmiany mapy tak jak 1983637 osób, zrozum że wszystkim nie dogodzisz bo jeden chce inferno, drugi cbble a jeszcze inny Bóg wie co, dla tego przyjmuję zasadę że jeśli nie można dogodzić każdemu to gramy na tym co wszyscy wybrali wcześniej.

A to moje straszenie wynikło z tego, że zabiłeś członka własnej drużyny i dostałeś kick'a, po powtórnym twoim wejściu zacząłeś się jeszcze głupio pytać za co kick i nie potrzebnie dymić do mnie o to.
To był powód mojego zastraszania...

A co do twojej pracy mamy z ex0n'em pewne podejrzenia ;-)

enQ~, widać czujesz się lepszy mając steam'a, a to jest forum non steam, więc się dziwie co ty tu robisz w ogóle ?? :->
Widzę że nie wytrzymałeś i cie emocje poniosły :] widać u wzorowego gracza ogarnięcie, kulturę i wiele innych cech które posiada każdy gracz twojego pokroju :-)

pozdro, Bam

miazga12
20-12-2007, 16:42
Dara byście pojechali no co lol to lol ale żeby taki wow ? daro jak nie ma lagów ta sobie jedzie wszystkich jak chce tak Lazlo gra troche lepiej odemnie tylko ile ja nie grałem,mam nowe skiny i myszke ..... enq nic nie grał na crazyjumpie który był rzed piranesi Simi grał nie powiem ale bez kitu 1 vs 1 na dra moze do 5 by dostał jeszcze dochodzi killzon i do zera macie jak tacy cwani jestescie to załużcie swój klan

SpawN
20-12-2007, 16:46
każdy gracz twojego pokroju

czy to nie jest obraza?

LazLo
20-12-2007, 16:51
Poczekajcie zrobimy Klan zagramy kozaki i zobaczymy sam was pojade !

SpawN
20-12-2007, 16:54
ja proponuje tak nasz sklad;

Lazlo
enQ
Simi
makaveli
i ktos tam

na pr0 klan cs-portal

LazLo
20-12-2007, 17:01
No moj tez ! I wtedy by było ogarniecie, a nie "nim nacelujecie to juz banie dostaniecie" :-D Ale zajecenzor zrymowalem :D

SpawN
20-12-2007, 17:04
nie. dzisiaj jak Bam sie nie przstraszy zagramy spara. Hltv bedzie podane na forum

Lil' Mo
20-12-2007, 17:05
Bam, ok ale widzę, że nie rozumiesz co Ci pisałem ON BYŁ AFK! A F K ! a, że urządzaliśmy strajk :P to tylko by on został, wiec jak zdążyłeś zauważyć zabiłem jego, później siebie. A poźniej w next round znowu mnie zdenerwowałeś... ktoś zabił mnie z mojego team a jemu już kicka niedałeś wyjaśnisz Mi czemu?

Nie wk**** mnie, mów odrazu jakie podejrzenia... nielubie jak ktoś owija w bawełnę, tak sie zdenerwowalem teraz, że ....

SpawN
20-12-2007, 17:29
Nic by nie było gdyby po prostu przemilczał sprawę i nie zakładał tematu.

To czesc pw Bam'a do LazLo. Jak widzicie trzeba przemilczec gdy admin zle robi ;-( ;-(

Mariosz
20-12-2007, 18:01
enQ~ spoko o której chcecie spara ? myślisz że pr0 jesteś bo steama masz ? nie wtrącam siębo mnie tu nie było, ale nie jesteś bogiem w cs ; / też mam steama, może 1 na 1 ? niech forum popatrzy kto wygra ? pirenesi to podstawowa mapa, a jeśli ci nie pasuje to wypier papier z serw, idz na serw gdzie grają zwyczaje d2 albo azteca ktory jest 4893589 razy dziennie. Poznaj nowe mapki... Jak ja bym był na serwie miałbyś bana perma. Pozdrawiam : )

Eragon
20-12-2007, 18:01
Nic by nie było gdyby po prostu przemilczał sprawę i nie zakładał tematu.

To czesc pw Bam'a do LazLo. Jak widzicie trzeba przemilczec gdy admin zle robi ;-( ;-(

Temat to zamknięcia, jak chcesz coś powiedziec to pisz na gg, do mnie.

Lil' Mo
20-12-2007, 18:16
ahaha piranessi to podstawowa mapa ?!? ahha to w jaka ty gre grasz ?>!

Mariosz
20-12-2007, 18:17
makaveli... gram w mario, tetrisa i na kurniku w netpola, ale w cs moge ci złoić tyłek że będzie podkładał pake będąc w CT ; )

SpawN
20-12-2007, 18:19
Jak ja bym był na serwie miałbyś bana perma.

Rufusq nie rob mi tego ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

Chce zagrac spara z cs-portal.net

Temat to zamknięcia, jak chcesz coś powiedziec to pisz na gg, do mnie.

Jaki temat do zamkniecia? nawet ex0n sie nie wypowiedzial.
Co ja mam do ciebie pisac? hahahahahaha ty dobrze sie czujesz to jest sprawa o Bam'ie!!!!! a nie o tobie!!!

Mariosz
20-12-2007, 18:21
enQ twoje docinki jak zwykle mnie rozbawiają...

SpawN
20-12-2007, 18:27
Nie rob offtopa to jest temat o skardze na Bam'a

Mariosz
20-12-2007, 18:28
A ty nie rób wielkiego halo o byle co... człowieku nie możęsz z nim na GG sobie wszystkiego wyjaśnić? Tylko robisz powód do kłótni na forum ? zresztąto admini decydują kto co jak gdzie i kiedy będzie grał, nie pasuje wypad... albo ładnie poproś ...

Lil' Mo
20-12-2007, 18:29
RufUs Ty mi? o niee ze mna nie uda Ci sie :p

SpawN
20-12-2007, 18:33
Juz nic nie pisac niech ex0n sie wypowie!!

Haszcz
20-12-2007, 21:07
Tak to jest jak sa Dzieci Steama które nie moga przebolec ze jest kots lepszy od nich i e kots ich ma w dupie . Lazlo ty jeste botem i 1 z powodow ze Cie Bam nie przyjol bylo to ze jestes Dzieciakiem czym udowodniles swoaja postawa w temacie .

POzdrów , POCwiczcie Killz0n

LazLo
21-12-2007, 07:24
Tak to jest jak sa Dzieci Steama które nie moga przebolec ze jest kots lepszy od nich i e kots ich ma w dupie . Lazlo ty jeste botem i 1 z powodow ze Cie Bam nie przyjol bylo to ze jestes Dzieciakiem czym udowodniles swoaja postawa w temacie .

POzdrów , POCwiczcie Killz0n

I co że Bam mnie nie przyjął ? Juz nawet nie chcę, zobaczycie niedługo.. I nie chodzi o cs'a ;f Skoro jestem botem chodź zagramy 1on1... A co odrazu do mnie skaczesz ? To jest sprawa Bama i enQ~ i on nich rozmawiamy ! Zrobilem ci cos? Jak tak to wyskakuj 1on1 i sie skonczy zabawa...

Lil' Mo
21-12-2007, 07:39
Kilz0n nie obrażaj innych od botów skoro sam grasz gorzej n/c Ja cenzorek :P to nie jest temat o tym kto jest elo najlepszy TYLKO KUŹWA O CZYM INNYM! btw. ja mogę zagrać z każdym w środę :)

LazLo
21-12-2007, 08:13
fajnie chodz, chodz ;]

ex0n
21-12-2007, 23:15
Na początku chciałem wszystkim podziękować za ten wspaniały nastrój który wprowadziliście na forum właśnie na święta..

Wczoraj czytałem ten wasz irytujący 60postny topic.. Nie będę się zbytnio rozpisywał odpowiadając i komentując każde z postawionych zarzutów bo to nie ma sensu.. Skoncentruję się tylko na pierwszym, tym który wywołał to całe tornado.. Niestety nie byłem świadkiem żadnego zdarzenia postaram się być obiektywny Fakt.. Bam nie zachował się do końca tak jak powinien.. (Chodzi o kulturę na serwerze) Ale każdy z nas jest tylko człowiekiem.. Każdy ma własne sprawy życie problemy i nieraz nerwy puszczają ale mniejsza z tym.. „Admin ma zawsze rację” zawsze byłem przeciwny temu stwierdzeniu i raziło mnie jeśli widziałem ten punkt w jakimś regulaminie. Dzięki wam zaczynam rozumieć i coraz bardziej się do niego przekonywać. Jak wiadomo na serwerze jest pewna Hierarchia i ogólne zasady. Każdy wchodząc logicznie rzecz biorąc ją akceptuję. Dlatego nie rozumiem tych przedstawionych zarzutów. Plansza została wybrana przez graczy. O wyborze lub głosowaniu na inną mapę decyduję admin!(Kierując się sugestiami graczy!) Wiadomo na serwerze każdy ma prawo głosu każdy może sugerować ale nie może zakładać i podważać decyzji Admina! Po to jest ta funkcja aby jedna osoba postawiona o stopień wyżej od innych graczy pilnowała porządku i decydowała kierując się dobrem ogółu. Podsumowując był admin na serwerze Votowanie było kompletnie zbyteczne. Jeśli nie zgodził się na zmianę mapy mówi się trudno i gramy na tej którą wybrali pozostali gracze i koniec tematu! Często takie stawianie jasnej sytuacji jest brane przez wiele osób cytując „cwaniakowanie, jaranie się adminem, uwazanie się za bosa itp” Niestety ale admina praca właśnie na tym polega. Z innej beczki.. rozumiem także że niektórzy admini nadużywają swoich praw dla własnych celów.. własnych porachunków czy zachcianek.. ale to jest już inna bajka.. Takich trzeba tępić! Bam do tej grupy nie należy o czym się przekonałem nie jeden raz!! Powiem wam że kilka razy obserwowałem to co się dzieje na serwerze.. śledząc dialog w konsoli lub podszywając się pod nieznajomą ksywkę i widziałem wiele rzeczy.. pozytywnych i negatywnych.. widziałem różne zachowania graczy adminów one zawsze zostają w mojej głowie nie robie z tego afer ale na przyszłość wiem na kim można liczyć i komu można zaufać. Dlatego admina na serwerze mają chyba w 70% osoby które znam z reala..

Odnośnie tej całej afery.. nikt już z was nie pamięta chyba nawet od czego się to zaczęło.. Co lepsze nikt z was nie jest bez winy..! Co chwile ktoś przedstawia jakieś nowe zarzuty a za chwileczkę druga strona uzasadnia wytykając tej osobie jego niestosowne zachowanie. Cios za ciosem.. oko za oko.. :] Zastanawiam się.. Czy wy to lubicie..? Bo od pewnego czasu na forum co jakiś czas sytuacja się regularnie powtarza.. Nawzajem wytykacie sobie winy i czyny które na co dzień sami łamiecie..!!!!! Nikt z was nigdy nie używał wulgaryzmów na naszym serwerze? Prowokował innych graczy? Heh ja wiem dobrze jak się zachowuje większość was jak i również stałych znanych osób w mojej obecności i z innymi graczami adminami :] Zawsze stawiacie mnie w takiej sytuacji czego nie lubię..! :] Nie mogę rozwiązywać za was problemów.. Niektóre sprawy powinniście rozwiązać sami dogadując się prywatnie i wyjaśniając cała sytuacje. Te tematy zachowam na forum.. zawsze gdzieś będą w archiwum śmietniku.. Każdy z was niech odwiedzi to forum za kilka lat.. Czytając własne posty argumenty spalicie się ze wstydu.. albo będziecie mieli wiele powodów do śmiechu.. to wam mogę zagwarantować! Nieraz czytając podobnego typu tematy można się niesamowicie pośmiać a niektóre komentarze argumenty są rozbrajające i przekomiczne!! ;-D Widzę że już na forum podzieliliście się na dwie grupy.. ja na to nic nie poradzę jak już pisałem.. Są święta.. może warto spróbować chociaż wyjaśnić to całe zamieszanie.. Jeśli się nie da trudno.. ale nie czepiajcie się siebie za każdym razem gdy się spotkacie jeśli się nie lubicie to po prostu nie wchodźcie sobie w paradę.. To co zrobicie i jak to załatwicie zależy tylko i wyłącznie od was.. więc wam to zostawiam.. Zawsze chciałem żeby na forum była miła przyjazna atmosfera dla każdego początkujacych zielonych użytkowników.. a co dopiero dla grona stałych "weteranów" forum.. ale jestem bezradny niestety w tej kwesti..
Miałem się nie rozpisywać.. :o :-P

Wesołych Świąt :-)

Sasek666
22-12-2007, 16:55
Sie ex0n rozpisałeś xD ;] ale jest watek o mnie ^^

Wesołych światek ex0n wesołych ;]

A.C.A.B.
23-12-2007, 13:41
Wy za wszelka cene chcecie zrobil zeby exon wziol mu admina a jak wybyscie mieli adma na serwie robilibyscie to samo :) wiem bo sam jak mialem adma na invio to robilem co chcialem... odpuscie lepiej sobie i tak to nic nie da...

PS: co to za nick dzisiaj miales bam powered by Bam xD :D