Zobacz pełną wersję : Bind na bunnyhop'a
Nie umiesz robić bunny hopa a chciałbyś? To nie problem wystarczy wkleić poniższe komendy do cfg i cieszyć bh.
alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop"
alias -bhop "alias _special"
alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"
bind "SPACE" "+bhop"
Z mojej strony to tyle życzę dalekich i udanych bh :)
Zakaz kopiowania bez zgody autora!
Pomogłem wiesz co masz zrobić :P
Komandos
19-12-2007, 21:16
hmmm bind się przyda ale jednak wole się tego nauczyć bo mimo że to jest alias to jest uznawany za CHEAT!!!! ja się przyznaję mam gdzie na kompie podobny Bind ale jest on przerobiony tylko i wyłącznie na grę na boty.
BTW kto wie jak naprawić config żeby mi aliasów nie usuwało. bo mam alias na 5 nicków pod 1 klawiszem i co restart kompa mi się on uwuwa...:/
musisz dac atrybut tylko do odczytu
Ten bind jest dziki to sie robi calkiem inaczej niz bannyhopa :/ Ale i tak sam umiem to po co mi to :-P :]
No Bind sie Przyda ale miałem juz go ;]
dla mnie to jest debilstwo robic b-hoppa na bindach... :/ nie wiem po co wogole ludzie wymyslaja te bindy... mysla ze jak przeskocza cala mapke b-hoppem bo beda mistrzem...? zal... zal... zal...
Czy, gdy wklepie go do configu na STEAM to automatyczny ban na VAC'u, czy tylko jak recoil, że tylko na servach dają bany??
Komandos
12-01-2008, 13:44
wlepić zawsze możesz xD
ten alias to "podróbka" bh. polega on tylko na ciągłym skakaniu trzymając spację. Vac'ek za to nie banuje ale za prawdziwe bh tak. czyt. ten alias możesz sobie wkleić i nic się nie stanie. ale broń boże nie wpisuj alias na norecoil i prawdziwy BH bo ban na steam na 10 lat....
Nie lepiej nauczyć się samemu ? :> Zamykam ; )