Zobacz pełną wersję : Za co dostaje się adma
[shadow=darkred:8ac667c6c9]Za co dostaje się adma [/shadow:8ac667c6c9]
za bycie w klanie i ogarnianie ; P
trzasnąć drzwiami obrotowymi i zestrać się w stringi :-D ;-D :-P
PS. tak na prawdę to Rufus ma racje ;-)
za bycie w klanie i ogarnianie ; P
No tak ale Ci z Quadrantu czy cos, nie sa w klanie a maja adma o.O
A nie wiem ; D może trzeba było się zgłosić wcześniej ;D
bleeee :mad: :hihi: Kto powiedział że za członkowstwo w klanie jest admin????? ;-D
Admini na serwerze to głównie znajomi do których mam zaufanie! :-P :] Narazie nie będzie żadnej rekrutacji.. Będzie regulamin (będzie kiedy będzie..:-P ) jakie warunki można spełnić żeby ubiegać się o admina..
pozdro all
Ja jednak jestem za tym żeby niy bylo więcej adminów...
a ja jestem z tym zeby tylko ludzie z klanu mieli admina. to serwer klanu ^^
Sasek666
19-12-2007, 18:38
jak każdy będzie miał adma w klanie nie chce sie wtrącać ale
w każdym klanie są czasem kłótnie i wtedy może jeden drugiego banować ;]
od tego jest inmunitet ; )
Sasek666
19-12-2007, 19:03
a no tak sorka zapomniałem o tym ;] ale i tak sie da zbanowac na ip xD
a ja jestem z tym zeby tylko ludzie z klanu mieli admina. to serwer klanu ^^
Oj ja cie nie widzialem na serverze, ale bys gral dluzej to nie chcial bys oj ja Ci mowie...
Komandos
19-12-2007, 21:02
żeby być nietykalnym trzeba mieć flagę "a" czyli immunited jednak dla innego admina nie jest trudnością dać kicka lub bana tej osobie. wystarczy włączyć konsole i wpisac amx_rcon_ban ..... ( komendę zmieniłem żeby jej nie nadużywać) jak byście chcieli komendy pisać do mnie
żeby być nietykalnym trzeba mieć flagę "a" czyli immunited jednak dla innego admina nie jest trudnością dać kicka lub bana tej osobie. wystarczy włączyć konsole i wpisac amx_rcon_ban ..... ( komendę zmieniłem żeby jej nie nadużywać) jak byście chcieli komendy pisać do mnie
To nie będzie koniczne.. u mnie na stole leży kartka ze wszystkimi komendami.. :-P
Dobra można zamknąć temat
Zgadzam sie z Ex0nem adma się daje ludziom którym uwasz że wież że cię nie zawiodą ;];]