PDA

Zobacz pełną wersję : Do adminow FFA

infinite
27-02-2010, 09:55
H@
1)Eragon :
2)Infi :

FRIEND UND KOX
1)Mariosz :

Admini :P
1)ACAB

2)Voodoo

3)BeneNati

4)Przemo

5)Dalkan

6)WW

7)Wiedzmin

8)Encore

J.Admini
1)Bambi

2)Mieczysław

Wiec tak razem z Friendem;p jest nas 13, ma byc to zgrana ekipa a nie jeden na drugiego ormuje;)
Stwierdzilem ze nie chcemy ze smokiem admina ktory donosi na swojego kolege z ekipy:) wiec jesli sie to nie zmieni i nie stworzycie ekpiy to zrobi sie nas mniej::) mowię tu w szczegolnosci do J,Adminow i Encore bo reszta w jakiś sposob umie wspolpracowac:) Jesli nie wiecie czy ktos ma admina czy nie latwo sprawdzic komenda amx_who :)
Wiec licze ze skonczycie z ormowaniem na siebie i zaczniecie wspolpracowac:)
Jesli nadal bedziecie sie klocic to pozegnacie sie z nasza ekipa:)

Bambi
27-02-2010, 10:43
Dobra , ja przepraszam.;d

diLL
27-02-2010, 11:58
Infi co do tej "ekipy" :P . Pamiętasz jak było na WC3 ? Początek zajebisty, ekipa zgrana i atmosfera świetna lecz po chwili , jednego pięknego dnia ktoś "na ormował " na jednego , potem drugi na trzeciego etc... Aż wreszcie ekipa się rozpadła , na forum były sprzeczki jak i na serwerze więc staraj się do tego nie dopuścić :-) .

Encore
27-02-2010, 20:12
ja się postaram być dobrym adminem chociaż wiesz jaki jestem nieraz uciążliwy ^^

Bambi
01-03-2010, 12:33
Ja sie postram nie kłucić ale jak ktos prowokuje....

diLL
02-03-2010, 13:00
A jak ktoś prowokuje ,np. na serwerze to dajesz mi ku kicka , potem jeżeli dalej prowokuje dajesz mu zakaz pisania i mówienia przez mikro ( ale nie wiem czy tu jest ten plugin ) , a potem jak sytuacja dalej się powtarza dajesz bana ;-) . Prosta 3 punktowa wersja ^^ . A jeżeli jest to Admin , to robisz screna i zgłaszasz to do H@ ,że ten i ten Pan Cię prowokuje i żebyś mu coś powiedział , bo potem to wszystko przenosicie na forum i się robi kolejna część "teksańskiej masakry piłą mechaniczną o.o " .

Bambi
04-03-2010, 20:51
Ok będe pamiętał.;]