PDA

Zobacz pełną wersję : Problem ze Steam | war3

cezo
05-02-2010, 19:11
Siemanko mam taki problemik a więc:
gram sobie na war3 i po jakiś 10min wyskakuje mi,
http://img689.imageshack.us/img689/6503/zaqnp.jpg
jedynie tutaj mi tylko wyskakuje na innych serwach nie.
Wiecie może jaki może być tego powód nie chce mi się szukać na Google a po 2 nie znam zbytnio Angielskiego :D

Z góry dzięki =]

Mariosz
05-02-2010, 19:23
usuń clientregistry.blob z katalogu steam. Nazwę mogłem pomylić ale zorientujesz się.

infinite
05-02-2010, 19:45
mam to samo silver

cezo
05-02-2010, 20:00
ClientRegistry.blob a nic mi się nie zepsuje ? :) jak to usunę ;d

Mariosz
05-02-2010, 20:45
Nie...

kLUSKEN
05-02-2010, 21:16
Jesli nie działa to trzeba zrobić res serwa . Nie ma innego wyjscia .. ja też to mam
Tak jest co jakis czas .. a więc rfs zrób resa serwa

Mariosz
05-02-2010, 22:10
Zrobisz best-serw panel to zrobię res serwa...
Mówić to samo w kółko a znajdzie się idiota, który i tak dalej mówi swoje....

Ozi*
05-02-2010, 22:25
Sorry ale twoj sposob nie dziala. Po usunieciu nadal wyskakuje. Help !

kLUSKEN
05-02-2010, 22:25
Bo ja ***** wiem. Jeszcze bynajmniej ja nie widziałem ze gdzieś piszesz o tym panelu.. Tylko Ci radze a ty już z tymi swoimi filozoficznymi tekstami ...
I Nie masz prawa mnie nazywać idiotą . Jak Ci się to podoba to mów tak na siebie

OZI . Przeczytaj to co napisałem . Musisz czekać aż rufus będzie miał możliwość zrobienia resa serwera

Mariosz
05-02-2010, 22:45
"OZI . Przeczytaj to co napisałem . Musisz czekać aż rufus będzie miał możliwość zrobienia resa serwera"

I może nie jesteś idiotą ? : O
Nie będę miał możliwości rozumiesz ? Chyba, że napiszę do best-serw a oni odpiszą jak zwykle "powinno wszystko działać".

Jeszcze bynajmniej ja nie widziałem ze gdzieś piszesz o tym panelu..

Dzizas krajs.
Tylko Ci radze a ty już z tymi swoimi filozoficznymi tekstami ...

Mówię co myślę... Jak to jest za wysoki poziom dla Ciebie to nawet nie czytaj... Po co masz sobie zawracać główkę.

Jezeli zrestartowanie Steam'a nie rozwiazalo problemu , prosze wylaczyc Steam i usunac ponizsze pliki:

* Steam.dll
* SteamUI.dll
* ClientRegistry.Blob

Pierwszy lepszy link z google... Wystarczy poszukać, ale przecież tutaj są sami "inteligjenci" ;-)

kLUSKEN
05-02-2010, 22:56
A skad ja mogę wiedzieć ? Ja nie jestem H@ serwera i nie mam dostępu do serwera a więc nie wiem jakie miałbym możliwości :/

Nie nie jestem idiotą
A usunięcie tych pików "raczej nic nie da" chociaż możecie spróbować .. Bo sam próbowałem tego tylko na innym serwerze ..

O każdym kto raz nie będzie czegoś wiedział piszesz " idiota " ? Ciekawe bo ty pewnie wszystko wiesz

Ozi*
06-02-2010, 09:33
Mariosz, mam 15 lat ale nie jestem na tyle glupi by pisac "Help" zanim poszukam w google. Mam cos takiego, ze po usunieciu tych plikow 1 mapke zagram normalnie, a potem wyskakuje blad. Wchodze w folder ze Steamem a te pliki tam sa ?! Nie wiem co jest grane. Restart steama nie dziala. Widac, ze nie jestem wyjatkiem.

Mariosz
06-02-2010, 09:41
Wchodze w folder ze Steamem a te pliki tam sa ?!

Są ale zaktualizowane przez serwer.

O każdym kto raz nie będzie czegoś wiedział piszesz " idiota " ? Ciekawe bo ty pewnie wszystko wiesz

Nie o każdym ;-) Uwierz, że wiem dużo... ;-)
a nie jestem H@ serwera

Całe szczęście.
A usunięcie tych pików "raczej nic nie da" chociaż możecie spróbować .. Bo sam próbowałem tego tylko na innym serwerze ..

Spróbuj na tym.

więc nie wiem jakie miałbym możliwości
Więc nie mów mi co powinienem zrobić. Poza tym wiele razy pisaliśmy na SB, że best-serw nie ma nawet panelu ;-) Widać Twoje zainteresowanie ;-)

Encore
06-02-2010, 10:24
Mam ten sam! problem to samo ma knifeman ! to jest błąd serwera :-)

Wszystko przez te CENZOR BestServ :/

kLUSKEN
06-02-2010, 13:29
nie czytam za dużo sb ..
Nie mówię Ci co masz zrobić .. Tylko co trzeba byłoby zrobić żeby nie kickowalo.. ( Ja Ci chciałem tylko pomóc / doradzić ) . A ty za to nazywasz mnie idiotą Dzięki
I nie wiedziałem o tym że nie masz takiej możliwosci
Może wiesz dużo ale nie wiesz wszystkiego i nie jesteś idealny tak jak wszyscy nie są .
Uważasz że nie nadaje się na H@ ? Może to prawda.. Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru być
A z resztą skąd wiesz że bym się nie nadawał ? A może jednak ? .

infinite
06-02-2010, 15:50
a ja usunalem ClientRegistry.Blob i wszystko cacy jest:) przynajmniej narazie i skonczcie klotnie bo poleca warny:)