PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba to all

Encore
04-02-2010, 13:54
Mam Prośbę do wszystkich ;-)

Grajcie coś na FFA pełno osób gra na surfie war3ft a na FFA nikt jeśli nawet nie lubicie FFA to czeba go wypełnić żeby nowi ludzie wbijali na serwer a tym czasem to tylko są jakby mixy
np. infi pisze do mnie i do innych osób żeby wbijli na serv i tak godzine serwer jest a potem pustka proszę was o spędzenie troche czasu na FFA bo reklamy nic nie dadzą jak serwer bd cały czas pusty.... Pozdrawiam Wszystkich!!!!!!

P.S. jak mam nieraz wolny czas to zawsze posiedze sam na servie i czekam aż ktoś się dołączy i nic...

A.C.A.B.
04-02-2010, 15:25
tylko ze teraz bardzo ciezko jest rozkrecic serwer bo jest multum serwerow i nawet jak wysylamy na jakies forum reklame serwera to malo kto ja czyta ..... najlepiej pisac na steam

infinite
04-02-2010, 17:24
MAM PROPOZYCJE ABY CODZIENNIE OD 19 do 21 grac na FFA zeby rozkrecic
MAM PROPOZYCJE ABY CODZIENNIE OD 19 do 21 grac na FFA zeby rozkrecic

niemam nic wiecej do dodania no i zaspamujce znajomych na steam itp

uniq
04-02-2010, 21:38
Moim zdaniem pisanie takiego typu posta jak EnCoRe nie powinno mieć miejsca , ponieważ ludzie jak przejdą na FFA to kto będzie grać na War3 i Surfie ? . Reklamujcie jeszcze więcej , po bardziej znanych forach a nie na takich gdzie odwiedza 5 osób miesięcznie. typy takich stron :

www.counter-strike.pl - jest to najbardziej popularna strona csa , na uaktywnienie konta trzeba czekać do tygodnia , lecz jest tam tyle graczy , że napewno 8 zrobi się stałych ,a w tym 15 będzie odwiedzać.
PUCHATEK
WIADERKO

infi zarzadaj 10 reklam serwera 5 best

A.C.A.B.
04-02-2010, 22:10
tylko jak zareklamujesz naszego serwa na counter-strike.pl to odrazu masz bana bo tam nie ma piractwa czyli serwer no steam :)

DEWASTATOR
04-02-2010, 23:09
Serw można reklamować np. 10 linków na tydz. od każdego admina.
Ale tak jak pisał wyżej infi ustalić jakąś stałą godzinę żeby było więcej osób i wtedy ludzie też chętniej będą wbijać.

Encore
05-02-2010, 07:23
Moim zdaniem pisanie takiego typu posta jak EnCoRe nie powinno mieć miejsca , ponieważ ludzie jak przejdą na FFA to kto będzie grać na War3 i Surfie ? . Reklamujcie jeszcze więcej , po bardziej znanych forach a nie na takich gdzie odwiedza 5 osób miesięcznie. typy takich stron :

www.counter-strike.pl - jest to najbardziej popularna strona csa , na uaktywnienie konta trzeba czekać do tygodnia , lecz jest tam tyle graczy , że napewno 8 zrobi się stałych ,a w tym 15 będzie odwiedzać.
PUCHATEK
WIADERKO

infi zarzadaj 10 reklam serwera 5 best

Pojega posta?! ja chce żeby coś z tym zrobili żeby wymyślili jak pomoc naszemu serwowi ;/
a na warze nie raz gra 15 osob to nie moze 5 na FFA przejsc?

KnifeMan
05-02-2010, 13:55
E tam głupie pier****** serwer się rozkręci dajcie mu tydzień lub dwa... wczoraj graliśmy po 6 osób w teamie na inferno więc nie jest tak źle.

Fakt że infi, Zeno i m bili wszystkich ale grało się całkiem fajnie. ;)

uniq
06-02-2010, 00:11
Fakt że infi, Zeno i m bili wszystkich ale grało się całkiem fajnie. ;) hueheu :d

Pojega posta?! ja chce żeby coś z tym zrobili żeby wymyślili jak pomoc naszemu serwowi ;/ innymi sołwani chodzi Ci oto , żeby wszyscy grali na FFA. Jak gra 15 , 5 przejdzie to będą se grać 2 na 3 na np duscie odrazu wyjdą , wlicz tez surfa . Ktoś ma ochote grac na Warze to tam zostanie . jedyna sprawa to mozna usatlić godziny na FFA . ale to tylko admini będą grac , nikt z graczy nie wejdzie .

Encore
06-02-2010, 10:21
No ja tam gram a adminem nie jestem :) :-D