Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ...:)

TytanowyJanusz
03-02-2010, 17:41
Jak było w temacie Kopy napisane że Przemo ma prawo podejrzewać dobrych graczy o czity i wracając do mojego bana od Przema jak można zrobić ssy kolesiowi któremu robiono 4 razy ss i poza tym akcja była naprawdę dziwna miałem staty ok. 8:4 albo coś takiego na aztecu zrobiłem plecy przez most walnęłem Przemowi bułkę i jeszcze komuś z digla którą mierzyłem ok 1.5 sec i po tej akcji weszedł na specta. Myślałem ze obserwuje innego typa który miał na 99.9% wh. Ok. 2-3 rundy później skracam przez most i zabiłem tego kolesia z wh po czym wyskoczyłem i zabiłem innego typa (widać wszystko na ss które wrzucałem) i zrobiono mi ss. A i co do tego że miałem inny nick , mam przema we friends i powinien wiedzieć że ja to Tytanowy Janusz gdyż mu pisałem kilka razy podczas tej mapy żeby sprawdził typa.
Jak można podejrzewać taką akcje o wh... Dajcie spokój. Inni gracze którym nie było robione screeny którzy są nowi grają bardziej podejrzliwie i admin ich sprawdza o wiele później albo po zwróceniu się gracza do admina o coś takiego. A i to nie jest skarga więc prosze nie pisać głupot a skargę złoże jeszcze w tym temacie o to że gracze sobie nabijają posty na forum powtarzając sie po jakimś adminie tylko w skróconej formie.

[ Dodano: 03-02-10, 17:49 ]
http://www.forum.cs-portal.net/topics170/wtf-vt12110.htm
Mariosz ale tego nie uważam za nabijaniem postów gdyż infi wcześniej napisał że to zależy od niego i musiał coś napisać.
Oraz mój ukochany KnifeMan który napisał marne "ss" i który ma jakieś problemy o to że wpisuje sobie /rank /top15 itp. równie dobrze mógł się nie wypowiadać w tym temacie taki post nie był potrzebny

Wons
03-02-2010, 18:29
Może po prostu nie zauważył że ma cie na steam a po za tym to infi tam napisał przykłady jakie mogą być sytuacje. A co do gracza z wh to czemu nie wszedłeś na specta i nakręcił byś demko i może by coś wyszło. Admin też człowiek nie będzie cały czas siedział na specte i obserwował graczy którzy grają podejrzanie. Nie mówie o sytuacji ze koleś jest na bl wbija na serwer kiedy admina nie ma, a jak już admin wbije daje mu bana po około 10 rundach chociaż gracze mówią do niego od tylko wejścia jego na serwer

TytanowyJanusz
03-02-2010, 18:43
Może po prostu nie zauważył że ma cie na steam a po za tym to infi tam Admin też człowiek nie będzie całynapisał przykłady jakie mogą być sytuacje. A co do gracza z wh to czemu nie wszedłeś na specta i nakręcił byś demko i może by coś wyszło. Admin też człowiek nie będzie cały czas siedział na specte i obserwował graczy którzy grają podejrzanie. Nie mówie o sytuacji ze koleś jest na bl wbija na serwer kiedy admina nie ma, a jak już admin wbije daje mu bana po około 10 rundach chociaż gracze mówią do niego od tylko wejścia jego na serwer

Może po prostu nie zauważył że ma cie na steam - wysłałem mu 5 wiadomości taki mały spam
A co do gracza z wh to czemu nie wszedłeś na specta i nakręcił byś demko i może by coś wyszło - to nic by nie dało bo każdy chce żebym nagrał to też na wh nie mam czasu na takie zabawy
Admin też człowiek nie będzie cały czas siedział na specte i obserwował graczy którzy grają podejrzanie - Ale mnie to miał czas oglądać

infinite
03-02-2010, 18:47
daj juz spokoj, podobno przestales juz tu grac? a nadal placzesz

Moze akurat admini uwazaja ze cos masz i cie obserwuja, admin tez czlowiek i robi ss lub demo temu kogo uwaza za podejrzanego:)

Iginho
08-02-2010, 18:38
Jak widać dobrzy gracze nie są mile widziani na serwerze ;)