TytanowyJanusz
03-02-2010, 17:41
Jak było w temacie Kopy napisane że Przemo ma prawo podejrzewać dobrych graczy o czity i wracając do mojego bana od Przema jak można zrobić ssy kolesiowi któremu robiono 4 razy ss i poza tym akcja była naprawdę dziwna miałem staty ok. 8:4 albo coś takiego na aztecu zrobiłem plecy przez most walnęłem Przemowi bułkę i jeszcze komuś z digla którą mierzyłem ok 1.5 sec i po tej akcji weszedł na specta. Myślałem ze obserwuje innego typa który miał na 99.9% wh. Ok. 2-3 rundy później skracam przez most i zabiłem tego kolesia z wh po czym wyskoczyłem i zabiłem innego typa (widać wszystko na ss które wrzucałem) i zrobiono mi ss. A i co do tego że miałem inny nick , mam przema we friends i powinien wiedzieć że ja to Tytanowy Janusz gdyż mu pisałem kilka razy podczas tej mapy żeby sprawdził typa.
Jak można podejrzewać taką akcje o wh... Dajcie spokój. Inni gracze którym nie było robione screeny którzy są nowi grają bardziej podejrzliwie i admin ich sprawdza o wiele później albo po zwróceniu się gracza do admina o coś takiego. A i to nie jest skarga więc prosze nie pisać głupot a skargę złoże jeszcze w tym temacie o to że gracze sobie nabijają posty na forum powtarzając sie po jakimś adminie tylko w skróconej formie.
[ Dodano: 03-02-10, 17:49 ]
http://www.forum.cs-portal.net/topics170/wtf-vt12110.htm
Mariosz ale tego nie uważam za nabijaniem postów gdyż infi wcześniej napisał że to zależy od niego i musiał coś napisać.
Oraz mój ukochany KnifeMan który napisał marne "ss" i który ma jakieś problemy o to że wpisuje sobie /rank /top15 itp. równie dobrze mógł się nie wypowiadać w tym temacie taki post nie był potrzebny
Jak można podejrzewać taką akcje o wh... Dajcie spokój. Inni gracze którym nie było robione screeny którzy są nowi grają bardziej podejrzliwie i admin ich sprawdza o wiele później albo po zwróceniu się gracza do admina o coś takiego. A i to nie jest skarga więc prosze nie pisać głupot a skargę złoże jeszcze w tym temacie o to że gracze sobie nabijają posty na forum powtarzając sie po jakimś adminie tylko w skróconej formie.
[ Dodano: 03-02-10, 17:49 ]
http://www.forum.cs-portal.net/topics170/wtf-vt12110.htm
Mariosz ale tego nie uważam za nabijaniem postów gdyż infi wcześniej napisał że to zależy od niego i musiał coś napisać.
Oraz mój ukochany KnifeMan który napisał marne "ss" i który ma jakieś problemy o to że wpisuje sobie /rank /top15 itp. równie dobrze mógł się nie wypowiadać w tym temacie taki post nie był potrzebny