PDA

Zobacz pełną wersję : [Sz]e[Fo].

antyhax
12-12-2007, 19:55
Siema wszystkim.Chciałbym pokazać Wam demko,ukazujące jakże to łatwo grać na czitach,i być jednocześnie adminem serwera.Post ten pisze do głównych CL tego klanu i proponuje,aby coś z tym zrobić.Obejrzyjcie demko na WH.Z resztą,zobaczcie sami,akcje opiszę poniżej,a tu macie link do dema.
http://www.sendspace.com/file/uaalws

Przykładowe screeny :

Screen - http://www.imagic.pl/public/pview/95555/hax.JPG

Screen nr2 - http://img148.imageshack.us/img148/3690/hax2jk0.jpg

Akcja nr.1 - 23.42min

Opis - Coś akcja dziwna,bo niby z kąd idealnie wiedział gdzie wymierzyć i gdzie
strzelić?

Akcja nr.2 - 24:13min

Opis - No,szkoda że nie ma friendly fire...

Akcja nr.3 - 24:19min

Opis - Heh,ta kobieca intuicja :)

Akcja nr.4 - 25.00min

Opis - I znów to przeczucie :<.

Akcja nr.5 - 25.41min

Opis - Bez komentarza...

Akcja nr.6 - 26.13min

Opis - Neo normalnie.A może to coś z kartą graficzną?...<lol2> <hahaha>

Myślę,że to demko wystarczy,aby Was przekonać,chociaż w sumie nie bardzo muszę,że [Sz]e[Fo] ma WH.Wytłumaczenie jego będzie pewnie brzmiało w stylu "już więcej nie będe czitować" , więc miejcie się na baczności i podejmijcie jakieś działania.Pozdro.

SIMI
12-12-2007, 20:09
a nie mowilem-.-
jak pierwszy raz z nim gralem to juz kazalem zbanowac go za wh!!!
banned him!!!

Mariosz
12-12-2007, 20:23
dwie banie na czarniutkim ewidentne wh, to jadna akcja ze screena: Odstawała bok kolesiowi z tych skrzynek... strzelanie po scianach, za ktorymi byli kolesie ; / albo biegnie na placu i nagle obrot i bania ; / powinien on ponieśćkonsekwencje ; )

Bam
12-12-2007, 20:40
heh... :-/
... podejmę stosowne kroki co do niego w trybie przyśpieszonym :-P
szczerze mówiąc zawiodłem sie na chłopaku :(
ale z drugiej strony sie nie dziwie, jest jeszcze młody i paru rzeczy najwyraźniej nie rozumie :-P

antyhax
12-12-2007, 20:55
thx za obczajenie.No jak widać,non steam robi swoje.Eh te haxy,haxy haxy haxy...pozdro.

Shocik!
12-12-2007, 21:38
Mozecie mówić co chcecie ale ja od początku z Cavą/Maharadzim to mówiliśmy a nie powiem kto nas wysmiewał. :mad:

[Sz]e[Fo]
13-12-2007, 10:36
co mam na swoja obrone to ze moze pare osob mnie nie lubic i kazdy moze zrobic sobie nick [Sz]e[Fo] i grac na HAX'ACH !!!!!! ja nie gram na czitach i tak mi nie uwierzycie wiec jak zmadrzjecie to napiszcie a nie brednie wypusujecie !!!!!! pierw pomyslcie a nie pierw piszecie!!!!!! < i tak wiem ze mi nie uwiezycie !!!!!!!!!!!!!! ale to poco braliscie mnie do klanu ???? skoro niby mam haxy :hah: :hah: nawet nie wiem z jakiej stronki sciagnac !!!!a i jeszcze jedno jak zmadrzejecie to npiszcie Bam napisz na moje gg albo tu na forum>ZASTANOWCIE SIE CO ROBICIE A NIE BREDENIE WYGADUJECIE :sad: :roll: :/ :?

Mariosz
13-12-2007, 10:41
e[Fo]]co mam na swoja obrone to ze moze pare osob mnie nie lubic i kazdy moze zrobic sobie nick [Sz]e[Fo] i grac na HAX'ACH !!!!!! ja nie gram na czitach i tak mi nie uwierzycie wiec jak zmadrzjecie to napiszcie a nie brednie wypusujecie !!!!!! pierw pomyslcie a nie pierw piszecie!!!!!! < i tak wiem ze mi nie uwiezycie !!!!!!!!!!!!!! ale to poco braliscie mnie do klanu ???? skoro niby mam haxy nawet nie wiem z jakiej stronki sciagnac !!!!a i jeszcze jedno jak zmadrzejecie to npiszcie Bam napisz na moje gg albo tu na forum>ZASTANOWCIE SIE CO ROBICIE A NIE BREDENIE WYGADUJECIE

DZiwne, jak miałeś admina, i była akcja na de_aztec, stałem na BS B a tu mi nagle bania przez dwie ściany ; / zaraz potem następna runda biegne obok bramy i bania nie wiem skąd ; / wtedy byłeś to ty a wyzywałeś mnie od cytuje ,, jeb**a*ych botów i że mnie mama w kiblu spóściłą" Pozdro ! ; )

[Sz]e[Fo]
13-12-2007, 10:46
wez ***** rufus mi tu nie sciemniaj bo ja wiem co pisalem i takiego czegos nie napisalem wiec mi tu nie wkrecaj dobra ktos pod emnie sie musial podszyc ??? ale kto pewnie mnie ktos nie lubi to zrobnil specjalnie !!!! mam na to ******** i tak nie jestem juz w klanuiee wiec mi to zwisa kto to zrobil !!!!!!!!

Mariosz
13-12-2007, 13:21
e[Fo]]wez CENZOR rufus mi tu nie sciemniaj bo ja wiem co pisalem i takiego czegos nie napisalem wiec mi tu nie wkrecaj dobra ktos pod emnie sie musial podszyc ??? ale kto pewnie mnie ktos nie lubi to zrobnil specjalnie !!!! mam na to CENZOR i tak nie jestem juz w klanuiee wiec mi to zwisa kto to zrobil !!!!!!!!

Bardzo dziwne że się ktoś podszywał pod ciebie, skoro miał admina ; / dałeś mi wtedy kicka jeszcze i ostro na mnie wrzucałeś ; /

Eragon
13-12-2007, 14:06
e[Fo]]wez CENZOR rufus mi tu nie sciemniaj bo ja wiem co pisalem i takiego czegos nie napisalem wiec mi tu nie wkrecaj dobra ktos pod emnie sie musial podszyc ??? ale kto pewnie mnie ktos nie lubi to zrobnil specjalnie !!!! mam na to CENZOR i tak nie jestem juz w klanuiee wiec mi to zwisa kto to zrobil !!!!!!!!

To, że masz cheaty wiedziałem od samego poczatku, ale mimo wszystko nie sprzeciwiałem się Twojemu pobyciu w klanie.. wiedziałem, że wkońcu wpadniesz..

Shotdown, Czarniutk wybaczcie mi, że nie dawalem mu bana.. Sądziłem, że wkońcu mu sie to znudzi.. i najbardziej mnie zdziwiło to, że on w ogule miał tego adma.. Radziłem żeby mu nie dawać..

Dodam że na kompie mam 2 dema jescze z jego akcji, ale nie chce go jescze bardziej ośmieszać.

[ Dodano: 2007-12-13, 14:08 ]

e[Fo]]co mam na swoja obrone to ze moze pare osob mnie nie lubic i kazdy moze zrobic sobie nick [Sz]e[Fo] i grac na HAX'ACH !!!!!! ja nie gram na czitach i tak mi nie uwierzycie wiec jak zmadrzjecie to napiszcie a nie brednie wypusujecie !!!!!! pierw pomyslcie a nie pierw piszecie!!!!!! < i tak wiem ze mi nie uwiezycie !!!!!!!!!!!!!! ale to poco braliscie mnie do klanu ???? skoro niby mam haxy :hah: :hah: nawet nie wiem z jakiej stronki sciagnac !!!!a i jeszcze jedno jak zmadrzejecie to npiszcie Bam napisz na moje gg albo tu na forum>ZASTANOWCIE SIE CO ROBICIE A NIE BREDENIE WYGADUJECIE :sad: :roll: :/ :?

I Ty niby masz 17 lat..? eh..

ex0n
13-12-2007, 16:02
ehh szkoda słów poprostu..

[Sz]e[Fo] - BAN

/zamykam