Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Serwer

uniq
26-01-2010, 18:36
Dostaje przeróżne Wiadomości od graczy nie wiem czemu akuratnie do mnie one dochodzą lecz .

° " Dostałem bana , żaden Admin nie chce mnie odbandować , odbanuj mnie ty "
• Otóż na tym cytacie możecie zobaczyć co wnosi nowa zasada Regulaminu .

° Drugie , Co się dzieje z serwerem . Graczę mówią , że nie chodzi , Nie da się grać , i Podobno padł cały MOD.
• Mariosz , nie wiem czemu takie Wiadomości dochodza do mnie ja na serwer mam mały wpływ . Proszą mnie żebym zmienił Coś w modzie a ja nic nie jestem w stanie zdołać . Więc PROSZE zajmij się nimi.

Ricardus
26-01-2010, 19:11
Chodziło pewnie o dzisiejsze zajście gdzie ktoś zmieniał nazwę serwa i co chwile serw padał i bez Mod'a się wgrywał, dlatego z dnia na dzień odechciewa mi się grać bo co mam czas to albo pada serw albo cziterki latają (najgorsze są crashe)

Mariosz
26-01-2010, 19:15
H1tm@n jak nie urok to sraczka ? Nie działają wam spreje to to naprawiam. Dzisiaj po południu miał miejsce reinstall ale i to nie pomogło. Pewne działania wymagają poświęceń. W nocy nie będę tego robił bo też muszę się wysypiać do szkoły. Już od dobrej godziny jest wszystko cacy więc w czym tkwi problem ? Zaraz zobaczę czy mod działa czy nie.

uniq
27-01-2010, 00:27
Ok dajmy na to ,że mod cacy a co mam robić z nalegającymi graczami?

" ° " Dostałem bana , żaden Admin nie chce mnie odbandować , odbanuj mnie ty "
• Otóż na tym cytacie możecie zobaczyć co wnosi nowa zasada Regulaminu . "

Mariosz
27-01-2010, 15:44
Piszesz, że Ty nie możesz, a odbanować Cię może tylko H@ lub admin, który Cię zbanował. PRoste ?