Zobacz pełną wersję : Dobry gracz SZUKA KLANU!!!
Siemano.
Szukam klanu. Mam 16 lat. W sumie mam juz klan (-=CerAtiVe=-) lecz oni sa nie powazni na treningi przychodzi po 3 osoby.Gram w cs wystarczająco długo aby grac bardzo dobrze. Mam serwer. Napewno bede uzytecznym klanowiczem. Prosze o szybka odpowiedz.
POZDRO
Moje GG: 8948648
MOJ NICK: Daniowy
Polecam tego gracza.. ;-) Dobrze gra.. o czym się mogłem przekonać.. ;-)
ja osobiście nie polecam... może i gra ale nie umie przegrywać, a co gorsza on NIE może przegrać na swoim serverze... przekonałem sie na "własnej skórze"
I am what I am
12-01-2007, 20:05
BAM to co on dokładnie zrobił bo dalej niewiem o co z tym chodzi-zaczął na cheatach grać :?: :idea:
ehhh... długa historia :-P ale skoro chcesz to cie zanudze ;-)
więc tak: graliśmy se na jego serverze 2 vs 2 ja z jakimś kolo na jego i jakiegoś typa w de_dust2 i grałem terro a oni ct. Gdy podłożyliśmy bombe na B to on wiedział że nas nie zabije i nie rozbroi bomby a przegrywalismy 7-2. no to jak sie ma swój server to można komendy typu: kick, ban itp. a on żey bombe rozbroił to wydał komende o zabiciu wszystkich terro i tak po tym se rozbroił bombe.
i tym aktem NOOB'ostwa zdenerwował mnie i żuciłem mu wyzwanie żebyśmy zagrali przez hamachi skoro taki kozak z niego a on oczywiście nei przyjoł go :-x
fucking noob :evil:
***** nie pierdol ***u jebany!!! :evil: Ustalilismy ze gramy tylko na A!!! Bo nas mało było!!! Dobrze o tym wiedziales i podłożyłeś bombe na B!!! wiec zlamales zasady! i dostales slay'a!!! I nie pierdol głupot bo grales ze mna z 10 min. nie znasz mnie nawet i nie wiesz jak gram gówniarzu. I nie wyzywaj mnie od noobów kurwo bo z taką szmatą co mnie obraża to nawet nie bede grał!!! zajebany ***u. :evil:
Apollyon
13-01-2007, 18:21
Coś ty taki wulgarny? Kulturalnie nie da się napisać?!
Po przeczytaniu tego zastanawiam się czy aby wszycsy ludzie są myślący....
daniowy dostałeś OSTRZEŻENIE (http://ex0n.cal.pl/forum/warnings.php)
- Obraza użytkownika
- Używanie wulgaryzmów na forum!
Bam & daniowy najlepiej dogadajcie się prywatnie.. Jeśli dojdziecie do porozumienia wiadomości zawsze możńa sprostować.. Nie polecałbym kontynowania "sprzeczki" gdyż można dostać warna.. 3 ostrzeżenia => BAN
Sory ale sie wkurzylem. a on nie urzywa wulgarnych zwrotów?? Typu "fucking"??
słuchaj nie było mowy o podkładani bomby tylko na A :!:
sam se ustaliłeś że podkładamy tylko na A :!:
sam nie wiesz co gadasz :!:
zastanów ty sie co mówisz :!:
Wez wez, Juz sie nie dobijaj...
PO PIERWSZE: U mnie na serwerze jezeli gra sie mniej niz 3 w skladzie to gramy TYLKO na A. Ponieważ grałes pierwszy raz mogłes o tym nie wiedziec. gdy Ci dalem slay'a do odrazu przyleciales na te forum i napisales że jestem "fucking noob". Nie zapytałes sie mnie dlaczego Ci dałem.
PO DRUGIE: Napisalem na środku: GRAMY TYLKO NA A BO MAŁO JEST OSÓB!!
Każdy o tym wiedzial!! I jak podłożyłes bombe na B to typek ode mnie powiedzial mi zebym Ci dał slay'a bo gramy tylko na A.
A poza tym jest to logiczne że jezeli gramy po 2 osoby to nie ma sensu grac na dwa BS.
I PO TRZECIE: Przypomninam Ci: grales ze mna z 10 min. nie znasz mnie nawet i nie wiesz jak gram. Nie widziałes mnie w akcji.
Exon grał ze mną z godzine i wie jak gram. I może pisać czy mnie poleca czy nie a Ty niepowinieneś.
Jezeli mnie nie polecasz to napisz dlaczego? źle strzelam? Mam słaby refleks? no co? Czy pamiętasz moze jak grałem?
Pozdro dla Exona
no to własnie po tym incydencie chciałem sprawdzić jak na prawde grasz i wyzwałem cie na pojedynek ale że go nei przyjełeś to już twoja strata...
Więc najpierw mnie powinieneś wyzwac na pojedynek a nie od razu pisać że mnie nie pocelasz że jestem noobem i mnie obrażasz. :-/ Widać że jestes niedojrzały :-/
Każdy z was ma troche racji.. Bo jak grałem z daniowy to umawialiśmy się na początku że gramy tylko na np "A".. To moge potwierdzić..
Z Bam'em też się zgodze.. Bo wykożystywanie przywilejów admina serwa nie ważne z jakiego powodu ale mające na celu kożyści dla niego jest niewporządku!
Proponuje abyście ten spór rozstrzygneli po męsku.. 1 vs 1.. Pogracie razem, może przekonacie sie do siebie.. :-) Bo kto wie czy kiedyś w przyszłości nie będziecie grać razem po jednej stronie ;-)
Panowie ja powiem tak racji ma bam troche gralem z daniowym 1 vs1 i wygrwalem 7-5 w assaluta. CTmaja kamerki i terrorysci no i on domnie muwi zebym niepatrzyl w kamerki a co mam robic jak gramy 20 minut a on domnie do bazy przychodz po 5 minutach !!!:P i na kącu mnie kicknol!!!!!! bo patrzylem w kamerki z ktorych on tesz mogl kozystac nierozumiem go !!!:P na dzien dzisiejszy go niepolecam ale moze jutro zmienie opinie:P
@up
na assulcie kamerki? chyba nigdy ich nie zauwazylem
sa kamerki obok wejscia do zakladnikow takie 3 telewizorki
HARD2KILL
27-08-2007, 14:48
daniowy ja cię wezme do klanu bardzo chętnie :]
gwarantuje :
miejsce w składzie A
atmosfere dobra:D
spary (czeste jesli bedzie czas:])
treningi(jezeli bedziesz server wlaczal)
a oczekujemy
servera
umiejetnosci co najmniej med
mikrofon (niekoniecznie )
jak się zgadzasz to napisz na gg 6556236
www.soldiersofanarchy.yoyo.pl-strona klanowa
treningi(jezeli bedziesz server wlaczal)
To mnie rozwalilo :hihi: :hah: :x
[ Dodano: 2007-10-18, 19:54 ]
prosze zamknac tamat