Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ban] Medrzec armi zydowskiej

Iginho
23-01-2010, 14:52
Dostałem bana od Dalkana za to że "waliłem z respa" przykro mi ale nie "waliłem z respa "
Tylko miałem 2 krety (jeden od wartownika drugi za kase) .

PS:
zanim dasz bana pomyśl!

KupsztalJeza
23-01-2010, 14:57
moim zdaniem unban bo za walenie z respa max kick, chyba ze coś poważniejszego ale to logiczne że jak ma kreta to stara sie jak najszybciej zabić...

Wiedzmin
23-01-2010, 15:16
Jeżeli to co mówisz jest prawdą to należy się UnBan , ale jeżeli waliłeś z respa to Dalkan miał prawo dać Ci bana.

Encore
23-01-2010, 15:41
Jezus znowu ban na 5 min i robi wielkie halo Pozdro dla cb nie umiesz odczekać 5 min tak długo? idź sobie zrób herbate w tym czasie ;/ Jak dla cb melise.... Zamknijcie ten beznadziejny temat :?

A.C.A.B.
23-01-2010, 16:05
Czy wy czasem nie przesadzacie podpierdalania każdego admina który was zbanuje ? co to jakiś tutaj posterunek policji jest czy jak ? zapamietajcie sobie ze jak admin was zbanuje to skonczcie płakac i robic nowe tematy na forum dostales bana na 60 minut to czekasz 60 minut a nie placz na forum i prosba o unban kiedys sie dostalo bana to sie czekalo i nie mialo sie z byt wiele do gadania.....a co do adminow to jak jakis admin kogos zbanuje to nie odbanowywujcie odrazu kara to kara.....

Dalkan
23-01-2010, 16:29
Po pierwsze nie miałeś kreta bo raz za walenie z respa dostałeś kicka na upomnienie. Potem nie zdążyłem sie ruszyć a zostało mi 1hp.. sytuacja ta powtórzyła sie kilkukrotnie dlatego dostałeś bana.

KnifeMan
24-01-2010, 00:48
kilkukrotnie

Kilkukrotnie to jest raczej więcej niż dwa, dlatego Iginho myślę że ban był słuszny a Dalkan nie dawał by banów od tak. W końcu był już tu adminem i ma doświadczenie w tym i wie co to znaczy strzelać z respa. ;d