Zobacz pełną wersję : NIe moge wejść na war3ft
Nie mogę wejść na war3ft przy połowie ładowania pokazuje się błąd z tym plikiem gls_puff1.spr
[ Dodano: 21-01-10, 14:43 ]
http://zapodaj.net/245f0f252c86.png.html
Zainstaluj innego patcha, albo usuń cały folder sprites
ale bez tego foldera bede mogl normalnie grac??
Jesli sie nie myle to po prostu wchodzac na serwer zacznie ci sciagac "sprites".
pokazuje sie inny błąd :(
usuń sam " gls_puff1.spr "
Jeżeli bd wyskakiwał inny błąd z inna nazwa usuwaj po koleji .
ale wyskakuje ten sam tak jak bym go miał
[ Dodano: 21-01-10, 15:26 ]
a ten plik zależy od mojego cs-a czy od war3ft??
Najlepiej to sobie odinstaluj i zainstaluj CS to zawsze mi pomagało jak mi jakiś błąd wyskakiwał, ale jeżeli będzie dalej ci wyskakiwał to zrób tak jak ci Mariosz mówił !
dalej wyskakuje
[ Dodano: 21-01-10, 15:59 ]
a jaki to ma byc patch ??
[ Dodano: 21-01-10, 16:16 ]
może być to spowodowane tym ze doszły nowe mapki albo tym ze te nowe mapki mi się nie pobierają ??
Mam to samo na steam i ns :/ dlatego nie gram na war :?
Die$eL, a tobie się to dawno stało ?
No teraz, na war3.. sciagalem te pliki, wchodzi mi dalej i nagle error wyskakuje :/
mi się zdaje żę to wszystko od dodania nowych mapek !
[ Dodano: 21-01-10, 17:25 ]
o wogóle po wiczór było około 14 osób teraz jest tylko około 9
Mój młodszy brat ma to samo, ale tylko na niektórych mapkach.
Wiele osob skarzy sie ze po wgraniu nowych mapek wyskakuje im "could not connect to serwer" wiec pisze im by usuneli z cstrike_polish te mapy i sciagneli jeszcze raz... wtedy im dzialaja.
Jak dzisiaj próbowałem z mojego kompa wbić to wywalilo mnie z cs'a i jakiś błąd wyskoczył...
KnifeMan
21-01-2010, 19:05
Fiego zacznijmy od tego żebyś wpisał w configu setinfo "_pw" "Hasło które mi podałeś na gadu gadu", a potem zrobił go tylko do odczytu.
Prezes18
21-01-2010, 19:32
could not connect to serwer?
Miałem ten problem... Serwer nie umożliwia pobrania map0y.. Trzeba ją pobrać ręcznie i samemu wrzucić do folderu z mapkami.
O ile sobie przypominam ten sam problem był na Moim 4Fun z przed roku, który był hostowany przez (jakże by inaczej) best-serv...
BeneNati
21-01-2010, 19:50
Ja też to mam, na niektórych mapkach.
Przed dodaniem nowych tego nie było o.0
tylko że ja to mam na wszystkich mapkach a pobierałem ręcznie :(
[ Dodano: 22-01-10, 12:02 ]
KnifeMan, Tak zrobiłem
to samo mam nie działa plik puff i błąd 8/
hmm... normalnie w cs'a gram na moim koncie. Wczoraj wlaczylem Steama na koncie taty... wlaczam cs'a i wyskakuje ten sam blad co Fiego. Wszedlem na moje konto... wlaczylem steama... wlaczylem cs'a i wszystko dziala normalnie. Nie mam pojecia co to bylo
co za dziadostwo sciągłem z neta prawidłowe pliki gas_puff i zamieniłem je to teraz mi wyskakuje ten sam blad tylko inny plik ten: wc_3_none_01.spr
Ściągaj i wklejaj dalej, może przestanie ;-D
Mam!!!! Jeśli komuś pomogłem proszę kliknąć PoMóGł lub pochwał post :D
A więc tak sciągamy z tej strony gas_puffa :d http://www.filefront.com/1376927/gas_puff_01.spr.rar
i wrzucam do jakiegoś folderu i teraz kopijujemy go i wklejamy do sprites i zmieniamy nazwe na ten co jest błąd jak znowu wyskoczy inny bląd do innego gas_puffa to znowu kopiujejmy i zmieniamy nazwe i usuwamy poprzedni plik i tak ze wszystkimi tam są te pliki g,d,o <-- itp
Potem zas usuwamy folder warcraft z sprites wchodzimy na byle jakiego serwa z war3ft modem (np. 195.42.112.210:27018 ) i on sciągnie nam ten folder poprawnie i możemy grać na war3ft CSP!!!!!! PoZdRaWiAm :)
Jakieś pytania na gg: 153253 ;ppp
NiceShootowi uderzyła woda sodowa do głowy :roll:
Mógłbyś wrzucić parachute.mdl?
Proszę spróbować wejść na serwer teraz.
Pozwólcie , że to powtórzę .
jak jest błąd parachute.mdl
nie robimy nic szczególnego :
C:/ProgramFiles/Valve/steam/steamapps/nicksteam/counter-strike/cstrike_polish/
i właśnie w cstrike_polish mamy parachute.mdl usuwamy i wklejamy parachute.mdl z poniższego linku
http://rapidshare.com/files/340947181/parachute.mdl.html
;-D
PS- Ten błąd u niektórych występuje z robienie reinstala steama , nonSZTIMA ! więc nie róbcie bezużytecznych "reinstali".
POMOGŁEM ? KLIKNIJ