Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ZAL...

TytanowyJanusz
20-01-2010, 19:15
ZAL MI WAS A.C.A.B , INFI i tych różnych pedałów z war3 hahaha. Najpierw kłóciłem się z infim ubiłem go nagle zaczął podpowiadać im gdzie jestem (na ogólnym). Powiedziałem że jest szmatą ok dostałem kicka zgodzę sie z tym a potem tak było (cytuje)
"*DEAD* Tytanowy Janusz : oj infi
*DEAD* Tytanowy Janusz : popuakales sie
*DEAD* infinite : obciagniesz?
*DEAD* Tytanowy Janusz : i musiales dac info"
No i prawdziwy rarytas wsród tych adminów
"Added to banned list"
GZ Możecie mi dołożyć bana ale sobie nie pozwalajcie...
Z infinitem jechaliśmy się przed tym na steam ale to chyba było poza serwer
Po 1. Gdzie jest powód ????
Po 2. Czas?
Po 3. Przez kogo bo złożył bym skargę na niego a nie na all.(podobno dał A.C.A.B)

P.S. Infinite żal mi dupę ściska jak pomyśle o tobie. Najlepiej idz poćwicz z awp'y bo 4 razy nie trafiłeś albo się utop.
A i wiem że chcecie się mnie pozbyć z tego serwa bo szukacie byle przyczyn na bana

przemo78
20-01-2010, 19:19
Proponuję warna dla niego za obrazę graczy i innych,za takie słowa pożegnał bym go z war3 takie moje zdanie.

TytanowyJanusz
20-01-2010, 19:20
hahaha komu mi ? a to że Infi podpowiadał gdzie jestem na @F to już nie , wiem że go lubicie ale bez przesady demokracja wkońcu

[ Dodano: 20-01-10, 19:24 ]
To przed tym wszystkim co napisałem m.in. to że podpowiadał na @F
"Tytanowy Janusz killed infinite with us
infinite : sranusz na respie
infinite : ct
Tytanowy Janusz : pocwicz infi
infinite : nie musze"

[ Dodano: 20-01-10, 19:27 ]
hahahahaha mówiłem że chcecie się mnie pozbyć ? Tak opuszczam każdego war3 albo za to że mam czity (wogóle mi ss nie robiono) albo za to że każdy mnie wyzywał ja sie odedzwałem i tylko ja poniosłem kare. OK jak to Tytanowy Janusz to nie najlepiej wywalić z serwa a jakby to był byle kto to nie "Proponuje bana na 1 dzień za obraze" Koleś ja nie zaczełem go wyzywać... nie moja wina

[ Dodano: 20-01-10, 19:30 ]
A i jeszcze coś to mi wysłał LOW "Wiedzmin: LOW widze , ze twardo z januszem trzymasz " to że koleś mnie broni bo stoi za sprawiedliwością i demokracją to nie znaczy że jest nie uczciwy w stosunku do was ? Bo co bo powiedział że "INFINITE" też nie jest winny ?

uniq
20-01-2010, 19:32
Janusz to swój zaowdnik , Jako nowy gracz nie wyzywal nikogo grał jak każdy , i poleciały 1 ssy , pozniej 2 , 3 ,4 ,5 , i spokój . Teraz zaczeły leciec wyzwiska bo gdy na serwer wejdzie dobry gracz ze statami 40:5 oczywiscie *(WH)* . Dobra do rzeczy . All zaczeło sie na Weestwood kiedy janusz zabil infiego , coś tam sie popluli i koniec , następnie infi podpowiadał na @F . janusz : " szmato " czy cos takiego . na mapie Cabble poleciał ban na 2 dni za nie wulgarne przekleństwo . o ile sie nie myle , powienien byc kick , albo ban 30 minut a poleciał na 2 dni . Nie będe og odbanowywał bo jest większa przewaga adminów i jest nowy stosunek . Ten kto zbanował musi odbanować.

am0s
20-01-2010, 19:35
własnie byłem przy tym i Infinite jednak przesadzał myśli że jest pempkiem świata i że jest kimś (dla mnie jesteś -0 bezwartości) a z tym banem to juz przesada bo napierw go wyzywasz a potem Ban !! :mad:

WW^
20-01-2010, 19:44
Ban za nic to się nazywa powiem tak trafiła koza na kamień do tej pory myślałem ze infiemu dorównuje tylko punisher_pl ale widzę ze tytanowy też go bije i infiemu nerwy padają

uniq
20-01-2010, 19:46
No a ja ;d WSTYD

TytanowyJanusz
20-01-2010, 19:57
Co czemu nie piszecie nic?To jest mniej więcej jedna z najważniejszych spraw war3. Czekacie żeby sobie napisać "Zgadzam się z tobą Mariosz" ? Żeby sobie posty nawbijać bo nigdy nie pisaliście poważniejszego posta niż tego powyżej

Mariosz
20-01-2010, 19:59
Żal Ci pedałów z WAR3FT ?
Nie graj proste.
Chcesz złożyć skargę ? Zrób to kulturalnie...
Infi pisałem coś apropo używania czata ? BO ***** NIE MÓWIŁEM TEGO DO SIEBIE TYLKO DO PELNOLETNIEGO CHLOPAKA KTORY POWINIEN MIEC MOZG. Jeszcze jeden taki wystep to pozbedziesz sie tej flagi.

Daj ip/sid to odbanuję i bez takich ***** dziecinnych zabaw, bo spamowanie na bialo bylo fajne jak byly poczatki amxx'a... teraz to żałosne.

am0s
20-01-2010, 20:02
Bravo :what:

A.C.A.B.
20-01-2010, 20:07
No ja ci dałem tego bana poprostu chyba za dużo pozwalasz se na serwie i tyle nie jesteś rozsądny żeby napisac do admina szmato nawet jak on ci ubliżył i nie możesz płakac na forum że dostałeś bana na 120 minut kara to kara i nie powinieneś tego podważac

Mariosz
20-01-2010, 20:08
Jeszcze jedno...
Czy nie możecie kulturalnie zachowywać się na serwerze ?
Rozumiem dzieci poniżej 15 lat, które mają ubogi zasób słów ale starsi ludzie?
Gracze i admini powinni tworzyć zgraną drużynę, która walczy przeciwko drugiej, powinna być dobra zabawa, śmiechy, chichy... Rozmowy przez mikrofon i zajebista atmosfera, a nie napinka na czacie...
Przemyślcie to.

A.C.A.B - to, że infi ma @F tylko z mojej dobrej woli nie oznacza, że ma prawo komukolwiek ubliżać, zresztą jak reszta adminów. ;-)

TytanowyJanusz
20-01-2010, 20:10
Dobrze , zrobie to kulturalnie a żal mi takich pedałów co chcą mnie tylko zbanować bo ich cisnę mówiłem to np. o Infim czy KnifeMan który składa skargę o to że go wyzywałem (takie coś nie miało miejsca) i nagle żąda bana na 1 tydzień dla mnie ta sprawa nie jest skończona i trzeba z tym zrobić bo to będzie się ciągnęło za nami. Proszę masz tu IP
87.205.182.12
A tu Steam id
STEAM_0:0:17781553

Mariosz
20-01-2010, 20:15
Godzina od bana minęła, więc skrócę Ci karę o połowę.
Jeśli ktoś Cię obraża napisz o tym na forum, jednak tylko wtedy gdy Ty jesteś bez winy ale
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" ;-)

TytanowyJanusz
20-01-2010, 20:17
Wielkie dzięki jakby co to napisze :) a to chyba już jest do zamknięcia i wielkie dzięki że wierzysz w demokracje i równo prawie.

infinite
20-01-2010, 21:26
wiec tak, temat w duzej mierze dotyczy mnie.
Odkad wszedlem na serw zaczela sie napinka z Januszem(na pw) nie chcialo mi sie juz z nim klocic to usunalem go ze steam, to zaczalo sie na serwie teksty typu "za 4 razem dopiero mnie trafiles z awp" "nie puacz"
wiec ja napisalem pare wulgarnych wyrazow(ponioslo mnie ciezki dzien, ale to nie tlumaczy mojego zachowania).
Co do sytuacji ze napisalem gdzie jestes, bylo pomylka poniewaz chcialem napisac do adminow na czacie ale nacisnalem nie te literke zamiast "y" to "u" a sa obok siebie, wtedy znow napinka z twojej strony
A o tym ze dostales bana nawet niewiedzialem, dopiero low napisalem na @chat po chwili

za twoje wulgaryzmy w postach daje ci 2 warny, dostal bys wiecej ale biore pod uwage to ze jestes zdenerwowany i to ze czesto musisz ss oddwac)

tyle z mojej strony close