Zobacz pełną wersję : [Admin]DynamO
Nick: DynamO
Steam: jest
Online na serwerze: co dzień kilka godzin
O sobie: Myślę że nie muszę się rozpisywać bo każdy mnie zna, więc napisze tylko, że jestem jednym z bardziej kompetentnych kandydatów na admina, byłem już wielokrotnie na tym stanowisku i nie powinno być problemów.
A jeśli chodzi o moje zachowanie kilka dni temu, nie będzie więcej takich sytuacji to był wyjątkowy etap wtajemniczeni znają powód.
Jak dostane admina:
-Na serwerze zapanuje demokracja
-Kultura ON
-Cziterzy OFF
-----------------
W razie pytań chętnie odpowiem.
ehh może być tak chociaż jestem w 50% wkurzasz nieraz :)
jak ich ogarniesz jestem na tak powodzenia
Wiedzmin
20-01-2010, 18:42
Ja jestem na NIE. Moja decyzja wynika stąd , że na forum jesteś dopiero od dwóch tygodni (poudzielaj się na forum) oraz jak admini robią Ci ScreenShoty to nie kwestionuj ich decyzji tylko wrzuć je na forum zgodnie z wzorem i grzecznie czekaj na UnBana.
Już jestem więc jak napisałem wyżej chętnie Ci odpowiem. Na forum jestem zaledwie dwa tygodnie, ale na serwerze gram sporo czasu, masz prawo mieć własne zdanie, uszanuje je, a moje zbulwersowanie nie miało nic wspólnego ze screenshotami gdybyś dokładnie czytał moje wypowiedzi z forum wiedziałbyś, że chodzi mi o ich złe działanie, pominę już fakt że na forum WW^ wstawiając ten program do robienia ssów, wyraźnie zaznaczył że są obejścia. Jeśli zostanę adminem, to będę polegał tylko na własnych spostrzeżeniach, miałem ostatnio ciężkie dni, ale zawsze, zanim kogoś oskarżę że czituje, zapytam się go czy coś ma (chociaż znam odpowiedź) i nakręcę mu demo.
Jak dacie mi szanse i będę miał pełne prawa, to każdy admin który będzie miał w nosie kulturę będzie traktowany tak samo jak inni.
PS: Tak poza tematem jeśli mariosz zacznie się interesować serwerem jestem skłonny za jakiś czas sponsorować w połowie serwer.
PS: Tak poza tematem jeśli mariosz zacznie się interesować serwerem jestem skłonny za jakiś czas sponsorować w połowie serwer.
Serwerem interesuję się tyle, na ile pozwala mi czas i życie realne.
Ten serwer jest sponsorowany więc nie potrzebujemy sponsora na war3ft.
zapytam się go czy coś ma
:x
Każdy admin stosuje się do komendy amx_ss i Ty również jeśli dostaniesz admina będziesz się do niej stosował.
Jak dacie mi szanse i będę miał pełne prawa, to każdy admin który będzie miał w nosie kulturę będzie traktowany tak samo jak inni.
To źle, bo admin nie powinien banować 2 admina... może napisać na niego skargę ale wzajemne banowanie się w gronie adminów nic dobrego nie przyniiesie.
DynamO nie jesteś Dr.House i nie będziesz odrębnym, indywidualnym adminem który nie przestrzega wcześniej ustalonych zasad przez osoby postawione w hoi wyżej ode mnie.
mariosz źle to zinterpretowałeś więc od początku
Ten serwer jest sponsorowany więc nie potrzebujemy sponsora na war3ft.
Ja mówię o serwerze TP, nowym
Każdy admin stosuje się do komendy amx_ss i Ty również jeśli dostaniesz admina będziesz się do niej stosował.
Nie rozumiem dlaczego nie chcesz wierzyć demom są bardziej wiarygodne niż te ss. Przecież dema też będą sprawdzane i poddawane ocenie innych.
To źle, bo admin nie powinien banować 2 admina... może napisać na niego skargę ale wzajemne banowanie się w gronie adminów nic dobrego nie przyniiesie.
Więc niniejszym składam skarkę na infinite rozmaiwałem z jednym graczem który mi dziś napisał cytuje " jak dostanę bana to i tak mnie infinite odbanuje" Poza tym ten admin przeklina co drugie zdanie. Jeśli dasz mi szanse do tego punktu się dostosuje.
Infi nie ma pełnoprawnego admina więc nikogo nie odbanuje ;-)
Co do sponsorowania to jest odpowiedni temat, w którym można wpłacić kasę na wspólny portfel CSP, z którego zakupiony zostanie nowy serwer a Ty dostaniesz nową rangę + jakieś tam przywileje.
Wgram plugin record, który pozwoli nagrywać demko z komendy record "nick" ;-)
Kiedyś to zdawało egzamin.
zapytam się go czy coś ma
:hah: :hah: myslalem ze sie posikam...
Jestem na Tak jak narazie jest spokojny, bez klutni, nie sprawia problemow :D
Tylko nie pytaj sie nikogo czy cos ma boshe... juz lepiej spytaj o zdanie innego admina ktory jest na serwerze po przez "sayteam: @...". Eeee... infi nie ma admina ? wiec jak mialby kogokolwiek zbanowac albo odbanowac ?
POZYTYWNIE
Jestem za ; ) miło się z Tobą gada i chcesz kilka rzeczy zmienić na lepsze a więc się trochę wkładasz w serwer.
Opanowany i ogarnięty
Myślę że nie muszę się rozpisywać bo każdy mnie zna
hmm... Ja cie nie znam.
ile masz lat ta w ogóle ?
Tak btw. to nie ma linków ;-)
miałem na myśli że każdy mnie zna z serwera, a reklamować to mogę w inny sposób bo nie mam kont na żadnych innych forach, np komunikatory, maila, etc
infinite
22-01-2010, 10:43
o to chodzi zebys zrobil konto i reklame dal:)
Jestem na nie sorry ale ja Silver napisał tobie się tylko wydaję że kogoś znasz :d to troche za mało jesteś też troche za krótko lubisz prowadzić konwersacje i udowadniać swoje czasem błędne zdanie. A tak co czytałem że pytasz się cziterów czy mają czity to się uśmiałem bo Ja sam na 2 nickach Ci się do tego przyznałem bo miałęm taki polew z ciebie że masakra ( oceniasz pochopnie tu musisz oglądnąć gracza na dobrze ustawionych słuchawkach nie nie będzie czitowaniem:) ja sam mam słuchawki za 40 zł) Moje zdanie jest takie żebyś się zgłosił za 1 miesiąc wtedy większość da "tak" :}
Kopa nie spodziewałeś się innej oceny, jeśli pozwolisz odpowiem na twój post.
to troche za mało jesteś też troche za krótko
Na serwerze gram już prawie miesiąc. Moim zdaniem nie liczy się to ile grałem ale ile grać będę.
lubisz prowadzić konwersacje i udowadniać swoje czasem błędne zdanie.
Cóż .... raczej rzadko się mylę, częściej te błędne racje graczy uważane są za prawidłowe.
A tak co czytałem że pytasz się cziterów czy mają czity to się uśmiałem
Czy wy potraficie czytać ze zrozumieniem napisałem przecież w nawiasie
(chociaż znam odpowiedź)
To oczywiste że cziter sie nie przyzna chodzi tylko o zasadę żeby był poinformowany że admin wie.
( oceniasz pochopnie tu musisz oglądnąć gracza na dobrze ustawionych słuchawkach nie nie będzie czitowaniem:) ja sam mam słuchawki za 40 zł)
Twoim zdaniem im droższe tym lepsze tak? bo cene napisałeś a nie nazwę.
Ja gram na kolumnach ONKYO SC-601, ale do sprawdzania demek po nagraniu używam słuchawek CREATIVE FATALITY GAMING HS-980, więc mi tu nie wspominaj o słuchawkach noname za 40 zł.
BeneNati
22-01-2010, 13:54
Jestem na nie. Staż za krótki. Możesz sobie przejrzeć inne kandydatury. Admina dostają ludzie którzy są tu długo. Jedynym wyjątkiem był tu gracz Kalasanty, ale to na starym servie. Także sorki, ale jestem na nie (narazie na nie ;) )
Cóż .... raczej rzadko się mylę, częściej te błędne racje graczy uważane są za prawidłowe.
Nie.
1 czynnik - ankieta. 4 TAK, 16 NIE. Nie będziesz miał poparcia wśród graczy ale ankieta to mały pikuś.
2 czynnik - okres gry na csp. Może i grasz od początku nowego serwera war3ft, ale na forum mało piszesz, nie jesteś aktywny i nie dajesz się poznać innym.
3 czynnik - masz zapędy do zachowania czaka norisa, chcesz robić wszystko sam.
4 czynnik - brak reklam.
Ogólnie to pobądź jeszcze trochę z nami a myślę, że gdy zwolni się miejsce na admina dostaniesz swoją szansę.