Zobacz pełną wersję : fr33q i szefo
miazga12
09-12-2007, 00:02
chciałbym złożyc skarge na tych dwóch panów bez podstaw twierdza ze mam czity i daj mi kick i bany wiecej ludzie jaki nie umiecie grac to sie mowi trudno idzie sie na boty i sie cwiczy a nie kazdemu ktos jest lepszy odniego daje bana moglibyscie cos z tym zrobić ;/
Fr33q też ma Adma? kto to w ogule jest?
Z Szefem juz gadałem. Uspokoi sie..
A czy szefo ne smiga na hax'ach??
miazga12
09-12-2007, 16:20
fr33q tylko mówi szefowi żeby dał mi bana a szefo też chyba na wh jedzie zawsze jak robie kampe on mnie zabija i jak pisze ze ma wh to on pocwicz pozdrow ;/
[ Dodano: 2007-12-11, 16:22 ]
szefo ma wh wszyscy na serwie to powiedzą no dobra mozna sobie raz na jakis czas zagrac ale ***** bez jaj ze on gra 7h dziennie i jedzie na wh i jeszcze jest admniem wescie go wypierdolcie wogule sie szpanuje na serwie jak by był jego
[Sz]e[Fo]
13-12-2007, 10:40
POWIEM WAM TYLKO TYLE POZDROW,POCWICZ !!! GRAJ 3.5roku w cs'a to bedziesz dobry jak ja !!!!a poza tym nie moge banowac bo mam smieszone wlasciwosci adma i tylko kicki moge dawac boty a fr33q to moj ziomek wiec zastanowcie sie cco wogole robicie !!!!
e[Fo]]POWIEM WAM TYLKO TYLE POZDROW,POCWICZ !!! GRAJ 3.5roku w cs'a to bedziesz dobry jak ja !!!!a poza tym nie moge banowac bo mam smieszone wlasciwosci adma i tylko kicki moge dawac boty a fr33q to moj ziomek wiec zastanowcie sie cco wogole robicie !!!!
Eh, Szefo, musisz sie z tym pogodzić, jesteś cheat'erem i nic tego nie zmieni..
I żadne "pozdrow poćwicz Ci nie pomoze już..