Zobacz pełną wersję : Euro 2010 w Piłce Ręcznej
Oglądaliście mecz Polska - Niemcy ?? Super, ze wygrali!
Noom fajnie, tez sie z tego bardzo ciesze, lecz takie cos "Oglądaliście mecz Polska - Niemcy ?? Super, ze wygrali!" rownie dobrze moglbys napisac w shoutboxie a nie robic temat.
korni007
19-01-2010, 23:18
No super, zawsze to jakiś sukces polskiego sportu, który niestety upada :(
Nie gadaj głupot Korni, Polska w piłce ręcznej jest potęgą, a to że w PN są słabi to zupełnie inna sprawa...
DEWASTATOR
19-01-2010, 23:50
Przynajmniej w siatkówce i ręcznej niemcy się nie mogą z nami równać ;].
Noom fajnie, tez sie z tego bardzo ciesze, lecz takie cos "Oglądaliście mecz Polska - Niemcy ?? Super, ze wygrali!" rownie dobrze moglbys napisac w shoutboxie a nie robic temat.
Temat zrobiłem po to, aby pisać tutaj o wszystkich sprawach zwiazanych z Euro 2010 w PR
Kalasanty
22-01-2010, 16:27
Ogólnikowo powiem, że Polska jest potęgą w sportach w których używamy rąk. Przykłady ? Pierwsze z brzegu to siatkówka, piłka ręczna, rzut młotem (nie interesuję się tym ale wiem że Majewski w tym chyba zdobył medal na olimpiadzie) i wiele innych. Także piłka nożna idzie powoli w zapomnienie z tego co obserwuję. ;-)
infinite
22-01-2010, 22:47
Majewski pcha kula:D a medal zdobyl:D
a reczna naprawde dobrze gra i mysle ze medal bedzie;p
DEWASTATOR
23-01-2010, 13:13
ja liczę na mistrzostwo :P
Wygramy ^^ ale co do piłki nożnej to niemcy wcale lepsi odnas nie są weźcie popatrzcie na ich reprezentacjie najlepsi piłkarze reprezentacji niemiec to polacy: Podolski, Close :]
Co Ty gadasz NiceShoot, niemiecka piłka nożna jest przed naszą o jakieś 10 lat, zobacz sobie na bilans meczy Polska - Niemcy to zobaczysz, jaka jest różnica tymi krajami. Polska piłka to dno, ilu u nest jest piłkarzy na poziomie zachodnim? 2? 3? (Kuszczak, Dudek, Fabiański, Boruc) i to w dodatku wszyscy są bramkarzami. Niemcy mają inny system szkolenia, więcej ludności i to wszystko przekłada sie na poziom.
p.s. To jest Klose, a nie "Close".
No dobra ale mi chodzi o to że w Niemczech 10 % polaków gra a nie o to kto jest lepszy
taki podolski i klose* to szczelili kilka dziesiąt goli w ich repr. :p
Klose nie przyznaję się do Polski, to normalny zdrajca. Nie jest godzien by nazywać go Polakiem. Owszem, gra tam sporo Szwabów polskiego pochodzenia, ale co z tego? skoro nasz naród mają głęboko w poważaniu. : )
Podolskiego lubie, choćby za to, że nie śpiewa hymnu niemieckiego, i nie cieszy się jak nam wj**bie bramkę.
Sami jesteśmy sobie winni... Podolski chciał dla nas grać, ale go nie chcieli (tzn. my)
Przypominam, że tutaj piszemy o PR, a nie o PN :-)
-----------------------
Polska 30:30 Słowacja
Słaby mecz Polaków... Uratowaliśmy remis w ostatnich minutach...
Rh +, Mój post był na temat, porównałem sytuacje do PN, bo więcej ludzi się w niej orientuje niż w ręcznej. Bo kto się interesuje piłką ręczna kiedy nie ma ME/MŚ? To jest pytanie retoryczne bo odp. jest prosta - nikt.
Polska może powalczyć o majstra, Podium - pewne w 100%.
Spoko :D
Polacy trafili znów do trudnej grupy... Jak typjecie wyniki meczu Polska - Hiszpania ? Ja stawiam na 39:26 dla nas...
No na pewno będzie trudno w meczu z Hiszpanią ale mamy szansę wygrać, więc jest nadzieja ;-)
Wygraliśmy ; )) było łatwiej niż się spodziewałem ^^
Polska - Hiszpania 32:26 Bardzo ładnie!!!
Świetny mecz! Nie spodziewałem się takiego wyniku. Teraz czekamy na Polska - Czechy. Nie wiem jaki wynik obstawić, bo Czesi podobno słabi, ale wygrali ze Słowacją 37:35 i prowadzili wysoko przez cały mecz...
Stawiam jednak 32:25 dla Polaków
Dzisiaj mecz z Francją jak typujecie ?
DEWASTATOR
28-01-2010, 17:43
wierze w to, że damy radę ;-)
Moim zdaniem Poacy niestety przegrają...
Jak dla mnie juz sa mistrzami :D. Wygraja to :D
Nie typuje wyniku ale trzymam kciuki za polskę:P
No i przegrali... 29:23 a szkoda bo było już 25:23 i mogli wygrać...
Prezes18
29-01-2010, 23:25
Na dalszą część powiem wam, jestem nastawiony very pesymistisz....
Francja poza naszym zasięgiem, nie pisze tego bo z nimi wczoraj przegrali ale śledzę piłkę ręczną od tego srebra Polaków w 2007 roku i Francuzi to ekipa która grając optymalnie Polaków opsztyka zawsze... Chorwaci? To zależy... Ostatnio na MŚ z nimi przegraliśmy, ale to był półfinał do tego u nich więc nie dziwota. Skrzydła podobne... Zobaczymy kto będzie lepszy w drugiej linii bo dla mnie to ona zadecyduje. Balić vs Jaszka/Rosiński, Lacković(?) vs Bielecki i Lijewski(?) vs Duvnjak (?). Minimalna przewaga Chorwatów... Niestety...
W drugim półfinale jeśli na Francuzów nie przełoży się zmęczenie to stawiam na ich zwycięstwo. Wtedy będziemy mieć brąz bo z Islandią większa szansa niż z Francją. Finał myślę dla Chorwatów. Po prostu w tym turnieju prezentują się lepiej od Francji.
Ost Kolejność (według mnie)
1 Chorwacja 2 Francja 3 Polska 4 Islandia
ehh...
Francja 36:28 Islandia
Chorwacja 24:21 (9:10) Polska
Muszę przyznać, że jestem zły na sędziów, ale cała wina nie leży po ich stronie... Zmarnowaliśmy kilka super okazji i nie ma co sie dziwić, ze przegraliśmy...
1. Francja 2. Chorwacja 3. Polska lub Islandia (nie wiem na kogo stawiać... wierze, ze jednak Polska będzie na podium)
Islandia nie jest jakąś rewelacją... Powiniśmy dać radę, przynajmniej ja wierzę w chłopaków i przede wszystkim w Bogdana Wentę.
infinite
31-01-2010, 00:05
Bedzie braz:) 29;24 dla naszych;p
Bielecki 6 bramek:D
Szmal 42% skutecznosci:D
No niestety... przegraliśmy 26:29 i mamy 4 miejsce, ale dla mnie i tak sa mistrzami!
Przegrywali 10:18 a wyciągneli na 26:29 (szacun)
Słyszeliście o tej akcji polskich kibiców? Piszę e-maile do IHF oraz Norweskiego Związku Piłki Ręcznej w związku z tym meczem z Chorwatami... Chyba na interii albo na wp jest artykuł
BeneNati
06-03-2010, 20:40
Heheh, po mistrzostwach i emocje opadły...
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,7603184,Skandaliczne_zachowanie_kibicow_z_ Plocka_na_meczu.html
I to mnie wkórwia, bo najpierw wychwalają gościa pod niebiosa a potem taki numer ... :/