Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Next new maps.

uniq
19-01-2010, 18:36
Witam ? , a więc proponuję dodania map takich jak :
aim_map
knife_zone
cs_alpin

Ponieważ
- aim_map jest to bardzo dobra mapa na której można grać w nocy lub w dzień ,gdyż wtedy jest około 8 osób i gramy po 4.
-knife_zone jest to mapa która była na starym srw , bardzo lubiana przez graczy , szybka do expa.
-cs_alpin typowa war3 mapa , proponuję ją dlatego , że grając na war3ft dużo ludzi pisze czy jest wgrany alpin . Ta mapa może przyciągnąć dużo osób.

A więc mała Ankietka ;-D

cezo
19-01-2010, 18:47
Oczywiście, jestem ZA bardzo lubię de alpin i knif_zone myślę że będą wgrane.

Nikt
19-01-2010, 18:50
aim_map raczej nie ale te dwie tak :) :D

WW^
19-01-2010, 18:58
Ja jestem na tak ale aim_map się nie sprawdzi bo będzie 18 osób na serwie będzie vote wybiorą dzieci aim_map a jak admin zmieni będą się pluć.

BeneNati
19-01-2010, 19:05
Alpin po to zeby znowu wszyscy w domku kampili? Bez sensu... I sobie wyobrażam znowu dzieci KZ, bosh :P Aim map i kz, alpin nie :P

Kozak1986
19-01-2010, 19:24
ja też nie zgadzam sie na Alpina mapa dla tt ,tylko kampią z góry a potem siedza w domqu,
knife zone kolejny żal ,spoko było napoczątku ale potem dochodzi do sytuacji że jest co 3 mapa wybierany i sie już chce tym żygac , aim mogł by byc ale trzeba bylo by zrobic ze pokazuje sie w votach miedzy 22 a 14.

cezo
19-01-2010, 19:59
ja też nie zgadzam sie na Alpina mapa dla tt ,tylko kampią z góry a potem siedza w domqu,
knife zone kolejny żal ,spoko było napoczątku ale potem dochodzi do sytuacji że jest co 3 mapa wybierany i sie już chce tym żygac , aim mogł by byc ale trzeba bylo by zrobic ze pokazuje sie w votach miedzy 22 a 14.

Może i masz Racje że kampią w Domku, ale CT też ma szanse ! mało jest wejść do tego domku nie upłynie 15 sek. a CT już są na dachu ;) dla mnie CT ma szanse i to wielkie ale trzeba grać taktyką !

Seq
19-01-2010, 20:00
Alpin i kz mogą być ale na aim_map za mały. Mogła by być jakaś duża mapa awp i może aim_headshot ale trzeba by było wgrać plugin co pozwalałby na granie na owych mapach po godzinie 21.

uniq
19-01-2010, 23:08
Alpin i kz mogą być ale na aim_map za mały. Pisałem aimp_map tylko gdy na srw będzie 8 osób

korni007
19-01-2010, 23:17
No dobry pomysł z tymi mapami a zawsze można wgrać plugin "mala mapa" i wtedy jak będzie mało osób, wystarczy że wpiszą komendę i wyświetli się vote z małymi mapami. Jestem za wgraniem większej ilości aimów, ale bez wgrywania do podstawowego mapcycle tylko tego z pluginu mala mapa.
Pozdrawiam

uniq
20-01-2010, 00:59
Oto linki dla ciebię Mariosz :

aim_map : http://www.fpsbanana.com/maps/1893
knife_zone : http://www.fpsbanana.com/maps/6765 ,lub
http://www.fpsbanana.com/maps/25818

W każdym bądz razie możesz odmówić . :|

TytanowyJanusz
20-01-2010, 08:08
Polecam mapy
de_russka - grałem na innych serwach war3 i się sprawdza
de_rats i mapy pochodne - podstawa serwera z tym modem
de_lidl - myślę że sprawdzi się na war3
cs_arabstreets - mapa dobra na war3
de_dust2_long - mała mapa
mini_dust2 - fajna mapka da się fajnie postrzelać
Prosiłbym o usunięcie map typu cs_assault bo jak się jest tam w CT to nie da się praktycznie wbić do budynku a dzieci neo , boty , ulowy , nooby itp. zawsze wybiorą tą mapę bo to jest dla nich podstawowa mapa , jak się skampią w budynku to może kogoś ubiją i myślą że jest fajna i ją każdy lubi

WW^
20-01-2010, 08:30
Wiesz że są różne mapy typu np cs_assault_snow gdzie dojście jest 100 razy łatwiejsze mogę poszukać tych map wybierzemy jedna żeby ct i tt miało równe szanse wgramy nową a starej się pozbędziemy.

TytanowyJanusz
20-01-2010, 09:38
Dobry pomysł , tylko to musi być coś takiego żeby dało się grać a nie milion kamp itp. i tylko kampić. Raz grałem na takim assaulcie że była taka dziurka przy respie tt i wystarczył 1 orkowy na 3 i zabijałeś co najmniej 3 osoby

MasterBlack
20-01-2010, 10:48
Dajcie knife_zone bo bez tego to już nie jest ten sam war csp co był :(

Wiedzmin
20-01-2010, 18:37
Byłbym za dodaniem wszystkich proponowanych map czyli cs_alpin , knife_zone oraz aim_map. Cs_alpin , ponieważ jest to typowa mapa dla tego moda i bardzo fajnie się na niej grało na poprzednim War3FT. Knife_zone , dlatego że bardzo fajnie można się na niej pobawić , pośmiać oraz zawsze przyciągała dużo ludzi na serwer. Aim_map też by się przydał , ponieważ są sytuacje gdy na serwerze jest tylko 2 graczy i nie ma sensu grać na dużych mapach.

Mariosz
21-01-2010, 09:44
Mapy dodane. Jak macie jakieś nowe propozycje to piszcie.

TytanowyJanusz
21-01-2010, 11:16
A rozpatrzyłeś moją propozycję map?

infinite
21-01-2010, 11:17
de_dust2long odpada tero nie ma szans
de_rats odpada bo orki rzucaja na lodowke HE i pol ct wybijhaja lub na odwrot
mini_dust2 za mala na war3
de_lidl przewaga ct, tero ma gorzej do tego tam latwo mozna na txt wbic wiec bede wlazic
de_russka nawet dobra na war3 ale troszke przyduza i ludzie nie lubia grac na mapach ktorych nie znaja
cs_arabstreets mapy cs ogolnie na war3 mod sie nie nadaja, sa drobne wyjatki

Seq
21-01-2010, 14:40
Hmm ja bym proponował mapę de_westwood_big/ long - zauważyłem że jest coraz więcej graczy a na tej mapie bardzo fajnie się gra :-D Tylko teraz nie mam czasu linka poszukać to jakby ktoś mógł byłbym wdzięczny :-P

Vader
21-01-2010, 15:46
Ja bym proponował aim_crazyjump jest to bardzo dobra mapa na której można grać koło 8 graczy gdzieś tak i wogule fajna mapa. :-)

Seq
21-01-2010, 17:49
Jak już crazy_jump to ten większy może być ;-)