Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skarga

przemo78
17-01-2010, 20:49
chciałbym złożyć skargę na LOW,ponieważ za każdym razem odbanowuje każdego co mu się podoba,bez żadnej konsultacji z Adminem który banuje.Przy ludziach których chce odbanować dają mu punkt za to.Proszę o podjęcie jakich kol wiek konsekwencji.

uniq
17-01-2010, 20:53
Odbanowałem dzis tylko Tytanowy janusz ktory jest czysty czytaj troche forum skargi/bany ban janusz !. Prosze a shoxowi nie dawałem unbana bo nie mogłem , juz to pisałem nie w 1 temacie , Więc najpierw pogadaj ze mna a pozniej skarga . 8/
Odnośnie do tamtego tematu . Ok niech shox będzie na mojej głowie bo wiem , że nie ma Wh jest to jeden .. tego serwera *(nie obrażając nikogo) , ale ty go musisz odbanować bo ja mam dziwny problem ! .

PS- Oskarżanie mnie o jaki kolwiek unban jest nie na miejscu u Ciebie ;/
Zdziwiłem się :/

przemo78
17-01-2010, 20:57
Odbanowujesz kogo ci się podoba bo to pewnie twoi ziomkowie ,takie moje zdanie.Nie pytałeś mnie czy możesz go odbanować.

uniq
17-01-2010, 20:59
Ok. Lajt , ale taki mały sprawdzian . Kogo dzisiaj odbanowałem . pomijając Janusza

przemo78
17-01-2010, 21:04
Prubowałeś Shoxa ale ci się nie udało a on za twoje wypowiedzi dał ci punkt.

[ Dodano: 17-01-10, 21:06 ]
A od banował go Mariosz i ręczysz za niego Adminem

[ Dodano: 17-01-10, 21:07 ]
Masz pecha siedzę często na forum,a po 2 nie jestem tu nowym użytkownikiem.

uniq
17-01-2010, 21:07
No własnie , Chciałem mu dać lecz nie byłem w stanie ,a ty byłeś ofline na forum 0 konaktu z tobą .

(ludzie tworząc tematy z banem na forum , żądają szybkiego unbana )

Noi własnie dla Ciebie Janusz i chęci Shoxa to sa wszyscy ?

Rącze adminem za niego , ok . Ale zrozum tem temat do niczego nie dąży , marne nabijanie postów .

przemo78
17-01-2010, 21:11
Za każdym banem nie muszę odrazu wchodzić na forum bo tobie się tak podoba,mam swoje życie prywatne nie tak jak ty,po 2 jesteś za młody żebym się z tobą kłócił,bez obrazy z racji wieku.

Mariosz
17-01-2010, 21:16
Ogólnie powiem tak, nie ma samowolki ale też nie uzależniajcie się ode mnie bo nie mam na tyle czasu, aby rozpatrywać każdego bana. Także osoba dająca bany powinna osobę zbanowaną, odbanować ;D (zawikłane ale hoooi)

To samo admin, który dał komuś bana nie musi dawać unbana w locie... ma na to 24h - wprowadzam nową zasadę ;-) A osoba, która nie dała komuś bana nie może go odbanowywać, no chyba że zostanie o to poproszona.

Myślę, że wszystko wyjasniłem ? Jesli nie to piszcie. ;-)

WW^
edit mariosz ma racje sorry za spam ale napisalismy z marioszem w tym samym czasie

uniq
Ale to nie mi się podoba , tylko graczą . Dając bana innym i siedzac na kompie muszisz sprawdzac forum czy ktoś nie zrobił nowego tematu . nic Ci nie rozkazuje . Widze ze juz wszystko na wiek zwalasz , typowe zachowanie takiego gracza. Od teraz jestesm zwykłym graczem . w pełni nie bede pełnić roli admina . czyli ban kicki ssy . Oraz Mariosz mozesz wyciągać z tego konsekfencje jaki jestem Bad admin ze daje unbany za Clar . Będę działać tylko na kogoś prośbę .

Pozdrawiam
i jak dla mnie /close !

Ps- Też posiadam życię prywatne :cool:

przemo78
17-01-2010, 21:33
OK close.