Zobacz pełną wersję : [BAN]Tytanowy Janusz
TytanowyJanusz
17-01-2010, 18:19
Nick: - Tytanowy Janusz
Data: - 17.01.2010
Opis: - Wymiatałem i zrobiono mi screeny
IP: - 77.253.254.143
Screenshot: http://www.speedyshare.com/files/20392395/cstrike.rar
Wzór
~Clear , Sztimowcu
UNBAN
TytanowyJanusz
17-01-2010, 18:41
Dostałem drugi raz bana za to że nie dalem ss'ow :what: chciałbym już bana do jutra ok ? bardzo Prosze dla pewności odbanujcie IP i Steam id
STEAM_0:0:17781553
77.253.254.143
Z góry dziękuję :)
przemo78
17-01-2010, 19:22
Dostosuj się do wzoru najpierw.
dostosowa łsie w pierwszym poscie a ze znowu daliscie mu bana bład admina a nie je go:)
O własnie tutaj jest problem Przemek , chodzi ci o mojego unbana dla janusza . wszelem do gry dając unban januszowi za 2 minuty pojawił sie ban 2x dla janusze ze nie wrzucił ssow na forum , gdyz on juz dawno je wrzucił , odbanowałem go poniewz nie byłeś dostepny na forum . wchodzac do gry wytłumaczyłem ci all a ty i tak ze rozdzaje unbany komu chce .
KnifeMan
18-01-2010, 16:39
On jest śmieszny ten koleś. ;p
Pierwsza Sprawa ma staty 1:5 i następuję runda, w której tylko stoi i nic nie robi i w następnych rundach zamienia się w pro i nagle najebuje sobie 20:5. Dwa to bezgraniczna głupota. Trzy obraza rezydenta serwera i moderatora forum czyli w tym wypadku mnie. Krótko mówiąc jestem nastawiony na tego gościa i proszę o wymierzenie nam bana na dzień/tydzień za wyzwiska. Dla sprawiedliwości ban dla obu, a jak zobaczy rufus w logach że grał to "perm na zjebany ryj" (to nie jest wyzwisko tylko nazwa takiego bana). Proszę o rozpatrzenie argumentów przeciw niemu czyli tego że jest głupi niczym but i tego że prowadzi do kłótni i wyzywania się ze mną na serwerze.
Knife a moze po prostu eksperymentowal z rasami. Gral najpierw na tych gdzie mial malo expa a jak mu nie szlo to zmienil na 1 z lepiej podexpionych. SS'y jak dla mnie clear.
Nikogo nie będę banował bo nie mamy warunków na to, aby pozbywać się stałych graczy. Na ss nic nie wyszło więc póki co niech cieszy się grą. ;-)
TytanowyJanusz
19-01-2010, 17:47
NIE ROBCIE SS'ow ! Po co wam ss'y jak łatwo da się przerobić wystarczy troche czasu niewiem 2-3 h i już a jeżeli trudne to troche więcej :)
Witam sorry że się w temat wcinam, ale Mariosz ma racje. Dzisiaj do południa stał pusty serwer jak będziemy się pozbywać graczy (nawet jak coś mają) nie będzie z kim grać, ja widzę od groma cziterów na serwerze, ale jeśli ktoś gra na poziomie to nawet zera z czitami rozwali.
A tak poza tematem proponowałbym zmienić lub usunąć niektórym adminów, bo jak dziś i wczoraj czytałem u @f teksty "zmień interp albo ban" "***** nie przeklinaj" to się zastanawiam nad poziomem serwera, kultura na serwerze jest na poziomie krytycznym :), może jakiś antybluzgator ?
PZDR
infinite
19-01-2010, 19:56
dynamo ty akurat jestes kulturalny dzis wyzywales Pankillera od najrozniejszych ze ma wh itp. wiec o kulturze nie mow:) a co do tego to admini powinni karac za przeklenstwa
jest zamontowany na aim/awp ale ja jestem ciota i jeszcze nie umiem instalować pluginów do końca i nie działa ale mogę marioszowi udostępnić ten plugin żeby szukać nie musiał
infi, może zły przykład przedstawiłeś bo dziś się zachowałem kulturalnie ale wczoraj mnie jeden wyprowadził z równowagi, co nie zmienia faktu że na serwerze jest "samowolka"
Od dziś zmieniam się, nie dam się już wyprowadzić z równowagi żadnym zerom, typ mi na rodziców "wjechał". Ale koniec z tym niech sobie cziterzy grają, a ci co chcą niech mnie obrażają
Pozdrawiam.