Zobacz pełną wersję : Sprawy Dotyczące serwera
A.C.A.B.
16-01-2010, 10:20
Siema Wiem że serwera jeszcze nie ale mam kilka pomysłów
Będzie to serwer FFA więc proponował bym takie rozwiązanie
Zrobić serwer tak że po 12 wygranych rundach zmienia się automatycznie mapa i nie będzie żadnego vote mappack można dostosować.
Oczywiście każdy admin mógł by w każdej chwili zmienić mape.
Moja propozycja map:
De_dust 2
de_inferno
de_train
de_nuke
de_aztec
de_clan1_mill
de_tuscan
de_rats
awp_india
de_kabul
de_pirenesi
de_cbble
to o de mnie
i druga sprawa można by zrobić psyhostats statyski takie lepsze po wpisaniu top15 rank
Zdjęcie (http://www.psychostats.com/community/img/ss/00028/ss-02fab0073f998b055bb8bd320cbd818f.jpg)
Z tymi mapami to jest dobry pomysł gam na 2 serwerach pobyku i tam automatycznie się zmienia mapa. W pierwszej rundzie pisze co będzie następne. Dobry pomysł A.C.A.B podpisuje się pod nim.
przemo78
16-01-2010, 22:18
Wkółko te same mapy może dacie coś innego
Moje propozycje;
cs_seaassault v
cs_b-stadt
cs_hideandseek
cs_assault_upc
cs_crackhouse
cs_pacman
cs_pf_dust
cs_adidas
cs_deathmatch
2 <--- to tez mapa ;]
cs_bobball
cs_brokkoli
cs_el_castillo_del_diablo
cs_dorf
cs_dm_2005
cs_deathmatch_dust
cs_d-day_r2
te na żółto są całkiem dobre.
A.C.A.B.
26-01-2010, 19:57
Siemka exon mysle zeby narazie sie wstrzymac na kupno serwera poniewaz amarow udostepnil nam serwer wiec ffa bedzie a i tak nie ma odpowiedniej kasy na koncie zeby oplacic go na kilka miesiecy poprostu te pieniadze sie przydadza w pozniejszym terminie trzymaj je na koncie i nie wydawaj ;p
przemo78
26-01-2010, 21:46
Zgadzam się ACAB z tobą,pieniądze przydadzą się później.
Spoko mam specjalny rachunek oszczędnościowy o nazwie CSP i tam jest kasa nie do ruszenia.. :-) Cieszę się że tak rozważnie do tego podchodzicie bez napalenia.. To nam tylko na dobre wyjdzie.. :-)
A.C.A.B.
28-01-2010, 19:54
pieknie 190 to wcale nie malo myslalem ze troche mniej sie uzbiera kasa bedzie na czarna godzine ;]
[ Dodano: 24-04-10, 17:40 ]
siemka exon jedno pytanko mam wykupiles serwer za te pieniadze czy zalatwiles sponsoring jak by brakowalo tam kasy to mozna sie jeszcze raz zlozyc ;]
Panowie po przeprowadzonej debacie z moderatorami stwierdziliśmy zapotrzebowanie na kolejny serwer.
Serwer będzie w lokalizacji Gdańsk ;) serwerownia nephax ;) Czyli bardzo doba jakość ;)
Typ serwera: TP + ESL MAPS ONLY
14 SLOTÓW, 12 DO GRY, 1 NA HLTV, 1 NA ADMINA
Koszt serwera wyniósł - 35zł (na miesiąc)
Serwer narazie ma 14 slotów jeśli będzie potrzeba zwiększymy tą ilość.
Serwerem zajmie się LazLo.. :-)
Ricardus
29-08-2010, 10:30
Proponuje slot admina i HLTV zrobić ukryty żeby łatwiej wbijać na serwer
A.C.A.B.
29-08-2010, 13:48
no i super trzeba go rozreklamowac i utrzymac jak sie rozwinie bedzie dobrze
zaniedługo startujemy z konkursem reklamowym.. Mam nadzieję że będzie z tego dobra reklama.. :-) A przedewszystkim skuteczna.. ;-) Narazie kasy mamy na około 5,5 miesiąca przy założeniu że serwer będzie miał 14 slotów.