Zobacz pełną wersję : [ban] wons
Low dał mi bana na 30 min za to ze powiedziałem do niego "LOW ty jebany farciuchu" i powód bana obrażasz admina. Wiesz Low zastanów się bo jak tu widzisz jakieś słowa które by cie obrażały to dobry jesteś. Rozumiem jak bym powiedział ze jesteś pojeb*** to wiedział bym za co ban ale tu nie widzę żadnych słów które mogły by cię obrazić. A tak naprawdę to 75% serwera przeklina i nic z tym żaden admin nie robi więc takie bany jak mi dajesz to po prostu śmiech, bo żaden admin nie reaguje jak ktoś przeklina na serwerze
zgadzam sie przydał by sie admin ktory naprawde dba o wszystko ale takiego nie widze...
Kazdy przeklina bo nikt za to nie "sciga" sam klne jak szalony i nic za to nie mam kiedys ktos tam mi dal kika ale to jest rzadkoscia na tym serwie.
Ale jesli chodzi o tego bana to widocznie zaslużyłes, daj spokój 30 minut to nie wiecznosc i po co sie "skarżyć :P
Pozdro :) kocham was :P
wzór był by jak były by ss i perm
Przeklina każdy i tak już będzie.
Także admini nie banujcie za jakieś gówniane przekleństwa.. obraza rodziny lub mocna obraza - wtedy banujcie. Zamykam bo widzę, że wons jest na serwie.
Wons pisałeś Low ty jeb*ań*cu farciarski jak sie nie myle jeb*ań*cu fraciarksi to mocne słowoo skoro nie farce a jeb*an*ie*c to przekleństwo , i za to jest lekki ban 30 minut co wytrzyma każdy . Drugie od pioruna on mówi ze admini nie dbaja o serwer właczył se mikrfon jak było widać na jednym z jego ssów i klnoł "CENZOR" , "CENZOR " , "cipo " i rózne wyzwkiska pisał na say , a mówi ze sam klne jak porypany a jak ja klne to pisze tak jap*** . . jeszcze jedno on mówił do mnie ze kikuje jego i wonsa a inni klna jak ... i ich nie banuje ,ablo nie kickuje , no tak robię ale pioruna upominałem 3 razy i dostal 1 kicka , i przed zostaniem adminem czytałem Forum i pisałes jasno w temacie " Pamietajcie najpierw upominajcie pózniej działajcie " wiec upomnienie leciało za upomnieniem i wszyscy sie zamykalii nie miałem kogo banować .
Pozdrawiam J
PS- Wons nad czym mam się zastanawiać ? :?
Jak powiedziałem tak to proponuje wróć do podstawówki i naucz się czytać
wons przestan sie klocic bo widocznie go obraziles nie wiem czym ale jak dostales bana na 30 min. to sobie odpusc...
1. Adimin ma zawsze racje
2. Jak admin nie ma racji, patrz punkt pierwszy :)
CLOSE